Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ NICK ανθοκηπος ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FAKE ΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΑΧ

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΕΙΑ 56 ΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ

ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΧΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΧΑΧΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΩ

ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσίευση

τελεια!!!! και η δική μου η μαμα είναι τρελλάμενη με το ιντερνετ... λέτε να την δω εδώ πουθενα??? χαχαχαχαχαχα!!!!

κυρία μαμα της βαλεντίνας καλως ήρθατε και περιμένουμε και τις δικές σας έμπειρες συμβουλες σε μας τις πρωτάρες μέλλουσες μανούλες!!!!!!

Δημοσίευση

καλως μας ηρθες φανταστικη μαμα-γιαγια!!!

αντε να μας ριχνεις και λιγο φως στις αποριες μας!!!

αχ μου αρεσει που μεγαλωνει η παρεα με αξιολογα ατομα!!!

υγ εισαι καλη πεθερα ?χιχιχι γιατι εχουμε ενα θεμα με τις πεθερες εδω...!χαχαχαχα

τα φιλια και την αγαπη μου

Δημοσίευση

καλως ηρθες μαμα της βαλεντινας!!!!!

ειμαι η αναστασια φιλη της βαλεντινας(μαζι κουτσομπολευουμε καθε μερα και στηριζουμε η μια την αλλη)

χαρηκα πολυ που θα εχουμε και την μανουλα εδω!!!!

Δημοσίευση

χαχα καλοσηρθες μαμα βαλεντινας, αυτο το θεμα με τις πεθερες το εχουμε δυστιχως σαν πιο εμπειρη δωσε μας και καμια συμβουλη για να μην ανακατευονται στο σπιτι μας με το ετσι θελω, τοση σοφια χρονων κρυβεις μην παει χαμενη!!!!

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες λοιπόν στην παρέα μας!!! Προσπαθεί κι η μαμά μου να ενταχθεί στον διαδικτυακό κόσμο!!! Μέχρι στιγμής μαθαίνει να παίζει στο facebook κι ομολογώ ότι είναι πολύ καλή μαθήτρια!! :)

Θα χαρώ να τα λέμε!!!

Υγ: Τρελαμένη γιαγιά... Σαν ν'ακούω την μαμά μου!!! Τα ίδια λέει κι εκείνη!! Προς το παρόν εγώ είμαι μια τρελαμένη μαμά... και τρελαμένη νονά μιας και θα βαφτίσω ένα υπέροχο κοριτσάκι από εδώ!!! Θα χαρώ να τα λέμε!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...