Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!γνωριζει καποια να μου πει,αν υπαρχει περιπτωση να βγει χαλια papp-a,ασχετα αν ειναι καλη η αυχενικη διαφανεια και ειναι ορατο το ρινικο οστο;περιμενω αποτελεσματα και χω τρελαθει :unsure:

Δημοσίευση

vaster έγραψε:

γεια σας κοριτσια!γνωριζει καποια να μου πει,αν υπαρχει περιπτωση να βγει χαλια papp-a,ασχετα αν ειναι καλη η αυχενικη διαφανεια και ειναι ορατο το ρινικο οστο;περιμενω αποτελεσματα και χω τρελαθει :unsure:

Καταρχην μην αγχωνεσαι..καλο μου αν η αυχενικη σου πηγε καλα,...

Και εγω εκανα το ΡΑΡΡ-Α μετα το υπερηχο και τα αποτελεσματα θα εβγαιναν 3 μερες μετα>Ο γιατρος ηταν αισιοδοξος απο τη στιγμη που η αυχενικη βγηκε πολυ καλη!μου ειπε να μην ανησυχω καθολου!

Που ειχες χαθει εσυ καλε? ;);) Ολα καλα με την αυχενικη?

Δημοσίευση

που να χαθω κοριτσαρα μου!ειμαι σε κατασταση πανικου!χαχαχα!αυτο το μυαλο ολο χαζα σκεφτετε!ε ξαπλα ημουν,δεν εχω και διαθεση να βγω..συνεχεια σκεφτομαι τον μπομπιρα μου!μαλλον αγορι αυτη την φορα!εσυ πως πας;τα πηρες τα αποτελεσματα;μηπως ειδες και τι ειναι;

Δημοσίευση

vaster έγραψε:

που να χαθω κοριτσαρα μου!ειμαι σε κατασταση πανικου!χαχαχα!αυτο το μυαλο ολο χαζα σκεφτετε!ε ξαπλα ημουν,δεν εχω και διαθεση να βγω..συνεχεια σκεφτομαι τον μπομπιρα μου!μαλλον αγορι αυτη την φορα!εσυ πως πας;τα πηρες τα αποτελεσματα;μηπως ειδες και τι ειναι;

ΑΝΤΕΕΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ?ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΙΘΑΝΟΝ..ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ..

ΑΚΟΜΑ ΣΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ...ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΚΟΡΗ ΠΑΛΙ..

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕς ΜΑΣ!!!ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!ΟΛΟ ΞΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ..ΕΙΧΑ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ)ΚΑΝΩ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ..ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ...

ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ?ΕΓΩ 5!!!!!!ΑΣΤΑ!!

Δημοσίευση

3 πηρα και μου πε οτι ειναι πολλα!εχω ηδη κιλα απο την πρωτη εγκυμοσυνη,ειχα βαλει 20...ασε αλλο και αυτο προσεχω τα παντα τι θα φαω!πιστευω και τα utrogestan καναν την δουλεια τους!ορμονες ειναι!αχ! καλα να ειναι τα σκατουλια μας και τα κιλα θα τα χασουμε μετα!!

Δημοσίευση

στην αρχη της εγκυμοσυνης μου ηθελα να κανω αυτο το τεστ ο γιατρος μου μου ειπε οτι ηταν μια εξεταση αχρηστη χωρις την αυχενικη

και ακομα και με την αυχενικη σου δινει ενα αποτελεσμα αν ολα πανε καλα 10%

αν η αυχενικη ειναι καλη εχεις ενα 75% να εχεις καλα αποτελεσματα και να μην εχει καποιο προβλημα το παιδι μαζι με το τεστ που λες εχεις ενα 10% παραπανω ισον 85% να ειναι καλα

κανεις μετα και τον υπερυχο β επιπεδου και σιγουρευουν τα πραγματα κατα 95% αν ολα πανε καλα

το μονο αξιοπιστο τεστ μου ειχε πει ειναι η αμνιοκεντηση που ομως εχει ενα ποσοστο 1-2% για αποβολη και μονο σε περιτα εξοδα θα μπαιναμε και ψυχικη ταλαιπωρια

προτιμησα να μην κανω αμνιοκεντηση γιατι μου ειχε πει οτι αν την εκανα δεν θα πηγαινα για την αυχενικη β΄επιπεδου :):)

Δημοσίευση

vasterθα συμφωνίσω και εγώ.Μην αγχώνεσε πολύ αφού η αυχενική είναι καλή.Το οτι είδατε και το ρινικό οστό ειναι πολύ καλό.Τα αποτελέσματα είναι ένας συνδιασμός και των δύο ,αλλά όταν το ένα είναι πολύ καλό ακόμα και ο γιατρός σε καθυσηχάζει.Ολα καλά!! :)

Δημοσίευση

vaster έγραψε:

3 πηρα και μου πε οτι ειναι πολλα!εχω ηδη κιλα απο την πρωτη εγκυμοσυνη,ειχα βαλει 20...ασε αλλο και αυτο προσεχω τα παντα τι θα φαω!πιστευω και τα utrogestan καναν την δουλεια τους!ορμονες ειναι!αχ! καλα να ειναι τα σκατουλια μας και τα κιλα θα τα χασουμε μετα!!

EMENA DEN ME ZYGIZEI..POTE..

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΝΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑΥΤΟΝ!

ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ 58 59 ΚΙΛΑ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΗ ΟΜΩΣ!ολοι με ελεγαν φετονι..

απο τοτε που αρχισα τις εξετασεις και παρατησα τη γυμναστικη..πηγα61!!(απο Σεπτεμβρη μεχρι Δεκεμβρη)Και απο τοτε εχω φτασει 66...

Νομιζω ομωσ οτι φταινε τα Utrogestan που επαιρνα απο την αρχη..γιατι καθε μερα νοιωθω πρησμενη..και δεν τρωω τιποτα παραπανω απο το κανονικο!Στις αρχη ξεφυγα λιγο!!Τωρα προσεχω..και η ζυγαρια ανεβηκε!! :S:S:S

Δημοσίευση

αχ!κοριτσια μακαρι να πανε καλα ολα αυτη την φορα!κατρινα το καταλαβα οτι εισαι φετονι!χαχαχα!μολις σταματησεις τα utrogestan θα ξεπρηστεις!ειναι καλο που εισαι γυμνασμενη θα επανελθεις πολυ γρηγορα!η αληθεια ειναι πως και η γιατρος μου μου πε πως εφοσον ειναι καλη η αυχενικη μετρηση και το ρινικο ορατο να μην αγχωνομαι...απλα πολλα ακουμε...και δεν θελω καθολου να κανω αμνιο

Δημοσίευση

vaster έγραψε:

αχ!κοριτσια μακαρι να πανε καλα ολα αυτη την φορα!κατρινα το καταλαβα οτι εισαι φετονι!χαχαχα!μολις σταματησεις τα utrogestan θα ξεπρηστεις!ειναι καλο που εισαι γυμνασμενη θα επανελθεις πολυ γρηγορα!η αληθεια ειναι πως και η γιατρος μου μου πε πως εφοσον ειναι καλη η αυχενικη μετρηση και το ρινικο ορατο να μην αγχωνομαι...απλα πολλα ακουμε...και δεν θελω καθολου να κανω αμνιο

οΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ...no worries!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙς ΑΜΝΙΟ...!ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ!

Δημοσίευση

vaster μας βλέπω να γεννάμε μαζί!!! :P

πήρα κι εγώ τα αποτελέσματα του papp-a, να σας ρωτήσω όμως,

τι αναλογίες έχετε εσείς (φυσικά όχι τις γυναικίες αναλογίες) :silly:

εμένα είναι 1:1900 και μου φαίνεται....κάπως!

Δημοσίευση

crazymummy,καπου στα αποτελεσματα σου γραφει το οριο κινδυνου για την ηλικια σου,εμενα ειναι 1/250,εχω 1/1800 οποτε δεν υπαρχει προβλημα,σε μικροτερες ηλικιες το ποσοστο ανεβαινει,το 1/1900ειναι μια χαρα τελειωσε μην το σκεφτεσαι καθολου,ολα καλα ειναι!!

Δημοσίευση

vaster έγραψε:

crazymummy,καπου στα αποτελεσματα σου γραφει το οριο κινδυνου για την ηλικια σου,εμενα ειναι 1/250,εχω 1/1800 οποτε δεν υπαρχει προβλημα,σε μικροτερες ηλικιες το ποσοστο ανεβαινει,το 1/1900ειναι μια χαρα τελειωσε μην το σκεφτεσαι καθολου,ολα καλα ειναι!!

βασικα λόγω ηλικίας, παιφτει η αναλογία στο 1/900, αυτό είναι που με βάζει σε σκέψεις. την τρίτη έχω ραντεβού στον γιατρό μου,θα δείξει!!

Δημοσίευση

CrazyMummy έγραψε:

vaster έγραψε:

βασικα λόγω ηλικίας, παιφτει η αναλογία στο 1/900, αυτό είναι που με βάζει σε σκέψεις. την τρίτη έχω ραντεβού στον γιατρό μου,θα δείξει!![/quote:3ggr6pon]

κοριτσαρα μου εισαι κατω απο 30 δεν εχεις να φοβασαι τιποτα!!εγω ειμαι σχεδον 35..και ειχα αποτελεσμα 1προς 6526 ..δηλ..1 προς 326!και ο γιατρος ειπε πολυ καλα!!

Δημοσίευση

Το αποτέλεσμα εκφράζεται με πιθανότητα εκδήλωσης, πχ 1/300 (ένα προς τριακόσια). Αυτό θεωρείται και το όριο ασφάλειας. Αν η πιθανότητα εμφάνισης συνδρόμου Down είναι μεγαλύτερη (πχ 1/150), τότε προτείνεται στη γυναίκα να υποβληθεί σε μια από τις εξετάσεις που παρέχουν με ακρίβεια τη διάγνωση της ύπαρξης ή όχι χρωμοσωμικών ανωμαλιών (συμπεριλαμβανομένου και του Down). Οι εξετάσεις αυτές είναι η βιοψία χοριακής λάχνης και η αμνιοπαρακέντηση.

Δημοσίευση

vaster έγραψε:

καλησπέρα στα κορίτσια , vaster η αυχενική σε συνδυασμό με τις αιματολογικές της είναι η πιο σπουδαία εξέταση στο στάδιο που βρίσκεσαι. Το Α τεστ εφαρμοζόταν παλιά πρίν γίνει εφεύρεση της αυχενικής . Στο εξωτερικό έχει καταργηθεί πλέον το Ατεστ να ξέρεις. Πάντως αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι το Ατεστ σε κορίτσια από εξωσωματική υπάρχει περίπτωση να δείξει ανεβασμένα αποτέλεσματα λόγο των ορμονών που πήραν για την προσπάθεια. όπως και να έχει συνυπολογίζεται και αυτό. πάντως σημασία έχει η αυχενική.....τα πέρασα και εγώ πριν δύο μήνες γιαυτό στο λέω .Παντως θα δεις ότι η καλύτερη είναι η Β επιπέδου εκεί πραγματικά τρελαίνεσαι να ΄βλέπεις το ζουζούνι σου να σε χαιρετάει . φιλιά

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...