Μετάβαση σε περιεχόμενο

natural killers cells εχει κανει καμια σας???


Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια,τι κανετε??Οπως ξερετε ειμαι στη δευτερη προσπαθεια εξωσωματικης και την επομενη βδομαδα ειναι να κανω εμβρυομεταφορα..

Εφαγα φλασια λοιπον και πηγα και εκανα καποιες εξτρα εξετασεις απο μονη μου μεσα σε αυτες και η παραπανω ΝΚ..

Στην οποια

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ

Τ8 λεμφο (% επι των Τ3) 47.5% 864 ΦΤ 250-1000

Λογος Τ4/Τ8 1,0% ΦΤ 1,2 -2,6

ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Τ8 με ΝΚ δεικτες (% επι Τ8) 31,8 273 ΦΤ <10%

Σχολια

Απολυτοι αριθμοι εντος των τιμων αναφορας πλην ομως τα Τ8 βρισκονται στα ανωτερα ορια,εχουμε μειωση του λογου Τ4/Τ8 κα εκφραση επι των Τ8,ΝΚ δεικτων σε υξημενο ποσοστο.Δεν εχουμε οδετεροπενια.Τα ευρυματα συνηθως ειειναι αντιδραστικα.Επι σημαντικης αυξησεως του αιθμου των Τ8 συνισταται κλωνογραμμα για πιθανο Τ8-LGL.

Στο διαδυκτιο δεν βρηκα τιποτα..για τα παραπανω κινεζικα..

Εχει κανει καμια σας αυτη την εξεταση?εχει καποια εμπειρια??Και θα πρεπει να απευθυνθω σε αιματολογο??

Φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατερινα μου δεν ξερω τι ειναι αυτα που γραφεις απλα εγω ειχα 3 παλινδρομες κυησεις κ στην τελευταια εδωσα το εμβρυο για ιστολογικη για να δουμε τα λεμφοκυτταρα λεγομενα κιλλερ τα οποια ηταν αρνητικα.οσο γιαυτα ξερω οτι βρισκονται στην μητρα κ δεν αφηνουν την εγκυμοσυνη να συνεχιστει η να συλλαβεις.ελπιζω να βοηθησα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Katerina μου, εγω έχω αυτό το πρόβλημα, δεν καταλαβαίνω ακριβώς τα κινέζικα του γιατρού, πάντως έχω αυξημένα τα NK like. Αυτός (λένε) είναι ο λόγος που έχω κάνει 2 παλίνδρομες.

Αυτό που πρέπει να κάνω τώρα, είναι να μείνω έγκυος, να πάρω κορτιζόνη και να κάνω εμβόλια ανοσοσφαιρίνης. Έτσι θα ''ρίξουμε'' τις τιμές των NK και ελπίζουμε οτι έτσι θα καταφέρει να επιβιώσει το επόμενο μωράκι.

Αυτά στην ουσία (απ'οτι κατάλαβα) θεωρούν ξένα τα νέα κύτταρα του εμβρύου και τα σκοτώνουν. Σε εμένα τουλάχιστον αυτό συμβαίνει.

Είδε αιματολόγος τις εξετάσεις σου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινάκι μου ούτε εγώ τα ξέρω αυτά... :huh:

Άραγε στο πακέτο για καθ' εξιν αποβολές περιλαμβάνονται;;.. :unsure:

Που τις έκανες αυτές τις εξετάσεις και πως τις ζήτησες;;

Κόστος;; Χρόνος αποτελεσμάτων;; Πες τα όλα!! :P

Λογικά θα πρέπει να απευθυνθείς σε αιματολόγο. Πρόσφατα μου σύστησαν μία στο Ωνάσειο, ότι είναι πολύ καλή, έμπειρη κλπ αλλά δεν έχω πάει ακόμα. Πήρα σήμερα τηλ. και μου έκλεισαν ραντεβού για τις 21/4 !!!!! Απίστευτο;;

Κατερινάκι μου με το καλό να γίνει η εμβρυομεταφορά και όλα να πάνε καλά!!!! :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα και απο μενα οπως εχει γραψει και η φιλη πιο πανω δεν αφηνουν αυτα τα κυταρα να γινει η εμφυτευση σωστα.τα εχω και εγω και ειχα χασει ενα μωρακι.εμενα μου το βρηκε ενας γεννετιστης που πηγα.δεν ειναι τιποτα το φοβερο μην αγχωνεσαι απλα θα παρουν αιμα απο τον αντρα σου θα το επαιξεργαστουν 2 2μιση ωρες και μετα θα σου βαλουν τα λευκα του αιμοσφαιρια στο μπρατσο.το κανεις μια οταν αρχισεις και προσπαθεις μια με το που μαθεις οτι εισαι εγκυος και αλλη μια στον πρωτο υπερυχο.ετσι τουλαχιστον εκανα εγω και τωρα ειμαι στην 21 εβδομαδα της εγκυμωσυνης μου.φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kατερινάκι να σε ρωτήσω, τα natural killers είναι τα αντιπατρικά αντισώματα? Που την έκανες την εξέταση και πόσο κοστίζει?

Ευχαριστώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας..δεν ξερω αν τα ΝΚ εχουν σχεση με τα αντιπατρικα αντισωματα..σιγουρα και σταδυο γινονται ομως εμβολια απο οτι καταλαβα δηλαδη..

Τωρα αυριο θα παω στο γιατρο και θα τον ρωτησω...και καλο βρισιμο κοριτσια..γιατι αυτες τις εκανα μονη μου χωρις να μου τις πει ο γιατρος..

Ρουλακι μου ναι ειναι στο πακετο τοων καθ 'εξιν αποβολων..

Ομως τελικα δεν ξερω αν πρεπει να ψαχνομαστε μονες μας κοριτσια..μεχρι χτεςελεγα αν περιμενω απο τους γιατρους...σημερα που δεν ξερω τι σημαινουν ολα αυτα λεω καλυτερανα μην την ειχα κανει..δεν ξερω αν προλαβαινω να κανω και κατι την επομενη βδομαδα θα κανω εμβρυομεταφορα..μακαρι ολα να πανε καλα!!!

Σας ευχαριστω για τις ευχες σας κοριτσακια μου και ευχομαι απο ολες να εχω μονο ευχαριστα!!!!

Φιλακια

Την κανουν περισσοτερο μετα απο παλινδρομες αλλα οφειλονται και σε μη εμφυτευση του εμβρυου..Το κοστος ειναι γυρω στα 150 ευρω..εγω πληρωσα 115 λογω του γιατρου μου..ειναι απλη αιμοληψια..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

Koρίτσια σχετικά με τη συγκεκριμένη εξέταση έμαθα ότι τη γράφει το ΙΚΑ κανονικά και πας μετά με το χαρτί στο κέντρο (γιατί δεν την κάνει το ΙΚΑ) και δεν πληρώνεις τίποτα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστούμε Φωτεινή για την πληροφορία και καλή επιτυχία στην πέμπτη σου και τελευταία σου εύχομαι προσπάθεια.Ήθελα να σε ρωτήσω σε οπιοδήποτε κέντρο πας πχ Euromedica, Bιοιατρική?

Όσο για τις Gonal που ζητάς σε άλλο post δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί και εμένα μια που μου περίσσεψε την έδωσα, είμαι σίγουρη όμως πως κάποια κοπέλα θα σε βοηθήσει.

Και εγώ τον Ιούνιο θα κάνω την 3η μου προσπάθεια και αγχώνομαι μήπως δεν μου δικαιολογήσει το Ικα 3 κουτιά Puregon των 600.΄

Ξέρεις μήπως ή εσύ ή καμία άλλη κοπέλα αν μπορώ να τα πάρω έχοντας ήδη πάρει 5 κουτιά gonal των 900?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επικοινώνησα με το κέντρο Locus Medicus που είναι στους Αμπελοκήπους. Κανονικά στοιχίζει εκεί η εξέταση 140 ευρώ. Μου είπανε πως πρέπει ακριβώς να μου την γράψει ο γιατρός του ΙΚΑ "Ανοσολογική τυποποίηση αντιγόνων με μονοκλωνικούς αντιορούς (12 μονοκλωνικά αντισώματατα) για έλεγχο υποπληθυσμών λεμφοκυττάρων" με σφραγίδα του ελεγκτη και επειδή η εξέταση δεν εκτελείται στο ΙΚΑ πας κατευθείαν στο κέντρο αυτό με το χαρτί του ΙΚΑ και κάνεις την εξέταση χωρίς να πληρώσεις τίποτα. Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και στα άλλα κέντρα, στην Βιοιατρική που είχα ρωτήσει είχε αρχική τιμή η εξέταση αν δεν κάνω λάθως γύρω στα 147 ευρώ αλλά με μία εκπτωση που έχω λόγω ιδιωτικής ασφάλειας το κόστος έπεφτε στα 100 ευρώ. Επειδή όμως ήταν τόσο εξυπηρετικοί στο Locus Medicus ενώ στη Βιοιατρική δεν με έχουν ποτέ βοηθήσει/κατατοπίσει για το αν ή πως μπορώ να γράψω τις εξετάσει θα πάω να την κάνω την εξέταση στο Locus Medicus. Eκεί έκανα και την εξέταση του καρυότυπου και ήταν πολύ πιο οικονομικά από όλα τα άλλα κέντρα που είχα ρωτήσει οπότε το συστήνω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

για τα ν/κ φοβαμαι και εγω .αλλα ενας γιατρος ειχε πει σε μια φιλη μου οτι αυτα δεν ισχυουν και πως αν ισχυαν καμια γυναικα στον κοσμο δε θα γεννουσε διοτι,ολες εχουμε τετοια κυτταρα για να μας προφυλασσουν απο τον καρκινο και αλλες ασθενειες.Εξαλλου φιλη μου που δεν ειχε παει ποτε σε γυναικολογο η χαζη, ειχε τα κονδυλωματα σε μεγαλο βαθμο αλλα μεσα στο εξαμηνο εμεινε εγκυοσ ανετα, παρολου που τα ν/κ πρεπει να καναν παρτι για να μην παθει κατι χειροτερο.καλα να ναι η κοπελα.Δεν ξερω τι να πω , αλλοι γιατροι λενε ετσι , αλλοι αλλιως.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συννεφάκι ευχαριστούμε για τη διευκρίνηση, από προηγούμενη πείρα έτσι κι αλλιώς δεν φαίνονται τρελογιατροί!!

Μπορεί να έχεις δίκιο για αυτό που λες και για τα αντιπατρικά αντισώματα έχω ακούσει ότι πλέον δεν τα πιστεύουν οι γιατροί. Αλλά σκέφτηκα εφόσον βρήκα μία λύση και δεν θα μου κοστίσει και το μόνο είναι η ταλαιπωρία να πας στους γιατρούς κλπ και το τσιμπιματάκι, δεν έχω να χάσω κάτι. Θα δούμε...Ανάλογα με το αποτέλεσμα ας κρίνουν οι ειδικοί - είδες και με την Κατερίνα...

Επίσης, κάνοντας εξετάσεις ή ψάχνοντάς το λίγο παραπάνω έχεις μία αίσθηση ή ψευδαίσθηση ότι κάπως μπορεί να πλησιάζεις στο τελικό σκοπό!! και είναι ανακουφιστικό! (με μέτρο βέβαια...)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρήκα κάποια στοιχεία για τα natural killer cells από το κέντρο που θα κάνω και την εξέταση:

Mεταξύ των αιτιών των αποβολών και της μη σύλληψης είναι και Ανοσολογικές και Ιογενείς αιτίες. Σύμφωνα με τις απόψεις των ερευνητών, οι αιτίες αυτές αφορούν ποσοστό μεγαλύτερο από 80% των υπογόνιμων ζευγαριών και αποτελούν τον κυριότερο λόγο που χρήζει αντιμετώπισης από εξειδικευμένους επιστήμονες. Η πλειοψηφία των ανοσολογικών αιτίων υπογονιμότητας φαίνεται ότι αποδίδεται σε ιογενείς κυρίως λοιμώξεις της γυναίκας.

Αναλυτικότερα η παρουσία μιας ομάδας ιών (των ερπητοϊών στους οποίους περιλαμβάνεται και ο ιός του απλού έρπη) βρέθηκε ότι είναι η βασικότερη αιτία της αύξησης κάποιων τοξικών κυττάρων στο αίμα που είναι γνωστά σαν ΝΚ κύτταρα ή φυσικοί φονείς ή natural killer cells. Αυτά είναι γνωστά κύτταρα που η συγκέντρωσή τους είναι αυξημένη στο αίμα γυναικών με ιστορικό υπογονιμότητας άγνωστης αιτιολογίας. Πολύ μεγάλο ποσοστό ( >50 %) γυναικών με πρόβλημα σύλληψης εμφανίζει αύξηση των ΝΚ κυττάρων στο αίμα. Φαίνεται ότι στη συντριπτική πλειοψηφία η αύξηση οφείλεται στην παρουσία ερπητοϊών στο αίμα των γυναικών. Εύκολα αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα αυτό με την χορήγηση κατάλληλης αντιερπητικής θεραπείας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

thx foteini....

auti i 'asthenia' xereis an exei sumptwmata i kati analogo?

i apla prepei na to psaxoume monoi mas??

p.x ta atoma pou vgazoun erpi exoun tin asthenia i mporei k oxi??

k an xereis poso kostizei? k prepei na ginei kapoia sugkekrimeni mera tou kuklou??oti perissotera xereis pes mou plz gt eimai asxetiiiii :)

esu ( an epitrepetai) gt tin kaneis tn exetasi? apo moni sou? logou giatrou??

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ 2 ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ 2 ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΓΙΑΤΡΟΙ. ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΝΚ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΚΑ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΝΚ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ. ΕΚΑΝΑ ΤΑ 4 ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ. ΑΛΛΑ Ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΛΗΞΕ ΑΔΟΞΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΩΡΑ. ΑΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ. ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΒΟΗΘΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΥΧΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συνήθως τη ζητάει ο γιατρός σε περιπτώσεις αποβολών ή μη σύλληψης σε περιπτώσεις εξωσωματικής. Εμένα προσωπικά δεν μου τη σύστησε ο γιατρός μου αλλά όταν είδα την περίπτωση της Κατερίνας είπα να την κάνω και εγώ - έχω κάνει 4 αποτυχημένες εξωσωματικές. Τώρα διάβασα για τον ερπητοιό, δεν ήξερα ότι σχετίζεται. Από όσο έχω καταλάβει η παρουσία natural killers cells στο αίμα οδηγεί σε μη ομαλή εξέλιξη του εμβρύου και απόρριψή του. Το κόστος είναι γύρω στα 150 ευρώ, αλλά αν έχεις ΙΚΑ μπορείς να το γράψεις - δες λεπτομέρειες σε προηγούμενη σελίδα - αν είναι μια εξέταση που πιστεύεις ότι καλό θα ήταν να την κάνεις. Δεν έχει συμπτώματα. Δεν χρειάζεται να γίνει σε συγκεκριμένη μέρα του κύκλου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συννεφακι έγραψε:

για τα ν/κ φοβαμαι και εγω .αλλα ενας γιατρος ειχε πει σε μια φιλη μου οτι αυτα δεν ισχυουν και πως αν ισχυαν καμια γυναικα στον κοσμο δε θα γεννουσε διοτι,ολες εχουμε τετοια κυτταρα για να μας προφυλασσουν απο τον καρκινο και αλλες ασθενειες.Εξαλλου φιλη μου που δεν ειχε παει ποτε σε γυναικολογο η χαζη, ειχε τα κονδυλωματα σε μεγαλο βαθμο αλλα μεσα στο εξαμηνο εμεινε εγκυοσ ανετα, παρολου που τα ν/κ πρεπει να καναν παρτι για να μην παθει κατι χειροτερο.καλα να ναι η κοπελα.Δεν ξερω τι να πω , αλλοι γιατροι λενε ετσι , αλλοι αλλιως.

γεια σας κοριτσακια χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη!!!!

Συννεφακι μου ναι ολες οι γυναικες τα εχουμε αυτα τα κυτταρα για την προφυλαξη απο σοβαρες ασθενειες αλλα...

Οταν αυτα τα κυτταρα ξεπερνουν τις φυσιολογικες τιμες τοτε γινονται εχθρικα απεναντι σε οτιδηποτε εισβαλει στο χωρο τους στην περιπτωση μας στα εμβρυα..

οποτε αυτο το δεν την πιστευουν οι γιατροι γνωμη μου απλα για να μας τα παιρνουν περισσοτερες φορες!!

Και μενα δεν την πιστευει αλλα μολις ο δικος του ανοσολογος του ειπε πως με αυτες τις τιμες δεν θα πετυχει η εξωσωματικη με σταματησε..γιατι?εφοσον το ξερει αλλα δεν το πιστευει???

Απλα γιατι τωρα που το γνωριζουμε εμεις η ευθυνη θα ηταν ολη δικη του!!

Νομιζω πως ειναι απαραιτητη η εξεταση αυτη..

Ειδικα σε εμας να φανταστεις πως εκτος απο το εξωμητριο που ειχα πριν 2 χρονια την οποια εγκυμοσυνη την πετυχαμε στους 5 μηνες δεν εχουμε κανενα αλλο προβλημα..ουτε σπερμα,ουτε πολυκιστικες,ουτε ορμονικες διαταραχες ουτε τιποτα απο ολα τα αιτια υπογονημοτητας τα συνηθισμενα..

Φιλακιαααα περιμενω τα νεα σου :):):):):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Κατερινα,χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη.Δεν ξερω να σου πω την αληθεια , παντως η φιλη μου που εκανε 6 χρονια να πιασει παιδι και τα ειχε κανει ολα, μα ολα μιλαμε τελικα τα εμβολια που εκανε για τα Ν/Κ δεν τη βοηθησαν καθολου και ταλαιπωρηθηκε λεει παρα πολυ.Δεν ξερω ειλικρινα να απαντησω.Εγω αν δεν πετυχω και αυτην τη φορα , θα παω στον Παντο μετα και απο οτι καταλαβα , αυτος στο κτηριο του εχει τα παντα, αιματολογους, μικροβιολογους κλπ.Μονη μου παντως χωρις οδηγιες γιατρου δεν κανω τιποτα, γιατι θα μπερδευτω χειροτερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακια Χρονια Πολλα!!!!!

Συνεφακι μου δεν θελω να σε αγχωσω αλλα επειδη εχω κανει πριν λιγο καιρο εξωσωματικη στον Παντο και το γνωριζω το κεντρο, καταρχην δεν νομιζω οτι εχει αιματολογο γαιτι εγω πηγα με εξετασεις θρομβοφιλιας και δεν υπηρχε εκει καποιος να μου εξηγησει, μου εδωσε ο Παντος ηπαρινη και παιδικη ασπιρινη για περσισσοτερο καιρο απο οσο επρεπε για τον δικο μου οργανισμο με αποτελεσμα να αιμοραγω απο τα ουλα,να τρεχει η μυτη μου, να κλεινουν δυσκολα τα σημεια που εκανα ενεσεις και αλλα τετοια κι ετσι αναγκαστηκα πηγα σε αλλο αιματολογο. Εκτος αυτου ημουν ατυχη και ηταν εξωμητριος η κυηση παρολο που ηταν ελεγμενες οι σαλπιγγες μου με καθε εξεταση που υπαρχει και δεν ειχαν κανενα προβλημα. Ο Παντος ειναι ενας εξαιρετικος γιατρος απλα ειναι τοσο πολυασχολος που δεν εχει χρονο ο ιδιος ουτε να σου εξηγησει , ουτε να ασχοληθει μαζι σου οσο πρεπει, και γιαυτο τις περισσοτερες φορες μιλας με συνεργατες οι οποιοι ειναι μεν καταρτισμενοι αλλα δεν ειναι ο Παντος που γιαυτον πληρωνεις ενα καρο λεφτα. Εγω θα ξανακανω προσπαθεια σε αυτον μονο που αυτη τη φορα θα ειμαι "αγκαζε" με τον γυναικολογο μου και το ιδιο θα ελεγα σε καθε κοπελα που κανει μια τετοια προσπαθεια δηλ. να ειναι παντα σε συνεργασια με τον γυναικολογο της που τον εμπιστευεται προκειμενου να μπορει να εχει σωστες ιατρικες συμβουλες και συμπαρασταση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΒΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΛΑΒΜΑΝΕΙ Ο ΠΑΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕς ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ.ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ,ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 2 ΑΠΟΤΥΧ ΕΞΩΣΩΜ ΣΕ ΔΥΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΩ ΣΥΛΛΗΨΗ.ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΑΝΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΓΕΝΕΤΙΣΤΕΣ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΤΥΧΕ ΠΕΡΣΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΟ , ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΞΕΤΙΝΑΞΕ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ,ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΣΑ ΞΟΔΕΨΕ , ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ 45 ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΤΕΡΑ,ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΘΕΟ ΜΙΛΑΜΕ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια και Χριστος Ανέστη,δηλαδη τα αντιπατρικά και τα ΝΚ είναι διαφορετικά,ε?νομιζα οτι είναι το ίδιο πράγμα. και πως ζητάς την κάθε εξεταση?

προσπαθω 2,5 χρόνια και δεν έχω μείνει ποτέ έγκυος και τώρα σκεφτόμαστε να πάμε για εξωσωματικη και λέω πριν πάω να τις κάνω να δω τι γίνεται

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...