Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αυτο το θεμα θα το αφιερωσω στην αγαπημενη μας ζαχαρενια...διοτι ηταν η επνευση μου!

λοιπον τι βλεπετε τωρα στη τιβι?

καποια κοριτσια ειναι σπιτι και μας χρειαζοντε!παμε να τους κανουμε μια σουπερ περιγραφη των αγαπημενων τους σειρων!

ζαχαρενια για σενα...ναι ναι μην γελας δε μπορω να περιγραφω μονη μου τα μυστικα της εδεμ!

Δημοσίευση

πωπωπωπωπωπω κολημα με την εδεμ!!! :laugh:

εγω βλεπω μονο τουρκικα και καλα δεν καταλαβαινω τιποτα,τηλεοραση μονο αλφα ποιανω αλλα και παλι οπως ειπε η κιμον διαβαζωωωωωωω παρα πολυ,ομως η αληθεια ειναι οτι κατεβαζω και βλεπω το πολυκατοικια γιατι γελαω πολυ με την μαυρομαλλα δεν ξερω το ονομα της :P

Δημοσίευση

ο στεφανος την απεφυγε και της εδωσε τη γυναικα του!δειχνει ερωτευμενος με τη γυναικα του!

της μαγειρεψε κιολας!

τωρα βριζοντε νορα κ νταιζη και η μαμα του στεφανου την εβαλε στη θεση της τη νταιζη

Δημοσίευση

ο στεφανος πηγε και εκραξε τη μελιτα αλλα της ειπε οτι την αγαπαει.ο χρηστος πηγε και επιασε τη νταιζη και της ειπε να αφησει το λουκα κ να γυρισει στο παιδι της κ αυτη αρνηθηκε

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

αυτο το θεμα θα το αφιερωσω στην αγαπημενη μας ζαχαρενια...διοτι ηταν η επνευση μου!

λοιπον τι βλεπετε τωρα στη τιβι?

καποια κοριτσια ειναι σπιτι και μας χρειαζοντε!παμε να τους κανουμε μια σουπερ περιγραφη των αγαπημενων τους σειρων!

ζαχαρενια για σενα...ναι ναι μην γελας δε μπορω να περιγραφω μονη μου τα μυστικα της εδεμ!

αααααα τωρα το ειδαααααα το 1ο μηνυμαααα...χαχαχα

εισαι μουρλοκαμπερω!!!

χαχα.....ΖΗΤΩ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ!!!! :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...