Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες τιε μέλλουσες μανούλες!!

Είμαι καιρό στο φόρουμ και διαβάζω τις ιστορίες σας και αποφάσισα να γράψω και εγώ για να μου δώσετε κουράγιο. Την Πέμπτη μπαίνω στην 8η εβδομάδα. Εχουμε ακούσει το μωράκι μας, την καρδούλα του. Μια εγκυμοσύνη μετά απο αρκετή στεναχώρια, ταλαιπορία...Δυστυχώς είμαι στο κρεβάτι αφου είχα 2 αιμορραγίες με διαφορά 1ας εβδομάδας και έχω μια μεγάλη σχετικά αποκόλληση και αιμάτωμα...Ο γιατρός μου έιναι σχετικά αισιόδοξος χωρίς να μου αποκλύει το ενδεχόμενο της αποβολής.

Φοβάμαι πολύ, προσπαθώ να είμαι θετική αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι δέκατα για να πεις έλα μωρέ και τι έγινε. Δεν κοιμάμαι καλά τα βράδυα καθώς ξυπνάω να δω αν έχω αίμα. Την δεύτερη αιμορραγία την είχα μεσα στον ύπνο μου.

Κορίτσια έιχε κανείς κάτι παρόμοιο με αίσιο τέλος?

Δημοσίευση

nanina μου καλωσήρθες, ελπίζω το mammyland να σου φέρει γούρι και να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου!

καταλαβαίνω το άγχος σου γιατί την 9η εβδομάδα έπαθα αποκόλληση και ήμουν για ένα μήνα σχεδόν μέσα στο άγχος. η αιμοραγία κράτησε 3 μέρες, αρκετά έντονη, νοσσηλεύτηκα σε νοσοκομείο για 4 μέρες. όταν γύρισα σπίτι είχε σταματήσει αλλά για ένα μηνα πρόσεχα πάρα πολύ, έχω και δίδυμα οποτε η μήτρα δέχεται μεγαλύτερο βάρος. ήμουν συνέχεια ξαπλωμένη και σηκωνόμουν μόνο για τουαλέτα και φαγητό. μετά το μήνα φάνηκε στον υπέρυχο να αρχίζει να κλείνει και άρχισα να σηκώνομαι σιγά σιγά και προσεκτικά. περίπου 1,5 μήνα μετά έφυγε τελείως οπότε άρχισα να κινούμαι φυσιολογικά. απο κει και πέρα έχω μια φυσιολογικότατη εγκυμοσύνη.

μην αγχώνεσαι, με πολύ υπομονή η αποκόλληση αποκαθίσταται. ξέρω πολλά κορίτσια που έχουν πάθει και τελικά όλα πήγαν μια χαρά.

σου εύχομαι τα καλύτερα για σενα και το μωράκι σου!!!

Δημοσίευση

Αχ aliky μου δίνεις πολυ θάρρος με την ιστορία σου..υπάρχουν και πιο δύσκολα...Ευχομαι συνεχώς να πάνε όλα καλά αλλά ο φόβος είναι δυνατός..Ευχομαι τα καλυτερα για την εγκυμοσυνη σου!!

Δημοσίευση

Nanina μου, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι αν είναι τυχερό να πάνε όλα καλά, πίστεψέ με ότι θα πάνε!

Προσπάθησε όσο μπορείς, αν και ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο, να μην αγχώνεσαι και να σκέφτεσαι μόνο θετικά!

Και να δεις που τότε όλα θα πάνε καλά! Στο εύχομαι!

Δημοσίευση

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ!

ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟΚΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΩΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΩ ΦΟΒΕΡΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!

ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΝΑΜΙΣΙ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ Η ΑΙΜΟΑΡΑΓΙΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ! ΕΠΕΡΝΑ ΟΥΤΡΟΤΖΕΣΤΑΝ ΤΩΝ 200 ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΜΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ! ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙ 22 ΜΗΝΩΝ! ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΟΛΥ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ! Η ΑΠΟΚΟΛΗΣΗ ΑΠΟΡΟΦΗΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑΤΩΜΑ!

ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ, ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ....

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣ ΜΩΡΑΚΙ! ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!

ΥΓ ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ! ;)

Δημοσίευση

καταρχιν σου ευχωμαι να πανε ολα καλα.η ξαρδερφη μου ειχαι μια εμοραγια οταν ηταν 1.5 μηνων εκατσε 2 βδωμαδες και μετα ολα καλα,μετα 3 μηνων παθενη κιαλη εμμωραγια λιγι πιο σοβαρη αλλες 2 βδωμαδες στο κρεβατι.και το αποτελεσμα τωρα ο γιος της ειναι 7 χρωνον,ελπιζω να βοηθεισα.ποσο εισαι?

Δημοσίευση

voula μου την πέμπτη κλείνω την 7η εβδομάδα.

Σας ευχαριστώ όλες σας για το κουράγιο που μου δίνετε γιατί οταν είσαι όλη μέρα στο κρεβάτι και αρκετές ώρες μόνη περνάνε και πολύ μαύρες σκέψεις απο το μυαλό. Νομίζω οτι όσες το έχουν περάσει ή περνάνε το καταλαβαίνουν.

Δημοσίευση

Αν και δεν ειχα τετοια εμπειρια θελω να σου ευχηθω

τα καλυτερα και πιστευω πραγματικα οτι ολα θα πανε κατ ευχη!!

Το mammuland αλλωστε ειναι τρομερη παρεα,εγω περνουσα ωρες

ατελειωτες τους μηνες πριν γεννησω! :blush:

Μην φοβηθεις,ντραπεις να ζητησεις βοηθεια η μια γνωμη,

υπαρχουν τοσα κοριτσια εδω μεσα που θα σε βοηθησουν

και ας μην σε ξερουν...αυτη ειναι η μαγεια του mammyland οσο

ουτοπικο και αν σου φαινεται.

Ξεκουρασου και εδω ειμαστε... :)

Δημοσίευση

Τελικά παίρνεις πολύ δύναμη απο το φορουμ!! Σας ευχαριστώ πολύ όλες!! Σήμερα κοιμήθηκα καλύτερα και ξύπνησα πιο ευδιάθετη. Utrogestan παίνω 6 αλλά οχι απο την αποκόλληση, απο πολύ πιο πριν καθώς η εγκυμοσύνη είναι απο εξωσωματική.Περιμένω να έρθει η Δευτέρα που θα πάω στο γιατρό και ελπίζω να έχει βελτιωθεί λίγο η κατάσταση.

Δημοσίευση

nanina έγραψε:

Καλησπέρα σε όλες τιε μέλλουσες μανούλες!!

Είμαι καιρό στο φόρουμ και διαβάζω τις ιστορίες σας και αποφάσισα να γράψω και εγώ για να μου δώσετε κουράγιο. Την Πέμπτη μπαίνω στην 8η εβδομάδα. Εχουμε ακούσει το μωράκι μας, την καρδούλα του. Μια εγκυμοσύνη μετά απο αρκετή στεναχώρια, ταλαιπορία...Δυστυχώς είμαι στο κρεβάτι αφου είχα 2 αιμορραγίες με διαφορά 1ας εβδομάδας και έχω μια μεγάλη σχετικά αποκόλληση και αιμάτωμα...Ο γιατρός μου έιναι σχετικά αισιόδοξος χωρίς να μου αποκλύει το ενδεχόμενο της αποβολής.

Φοβάμαι πολύ, προσπαθώ να είμαι θετική αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι δέκατα για να πεις έλα μωρέ και τι έγινε. Δεν κοιμάμαι καλά τα βράδυα καθώς ξυπνάω να δω αν έχω αίμα. Την δεύτερη αιμορραγία την είχα μεσα στον ύπνο μου.

Κορίτσια έιχε κανείς κάτι παρόμοιο με αίσιο τέλος?

Κι εγώ είχα αποκόλληση στο γιο μου!! Έμεινα στο κρεβάτι, τις πρώτες εβδομάδες, με utrogestan και τη καθοδήγηση του γιατρού και όλα πήγαν πολύ καλά! Γέννησα την 37η εβδομάδα (ίσως λίγο πιο νωρίς, αλλά επειδή έσπασαν τα νερά)!

Να κάνεις ότι σου πει ο γιατρός σου και προσπάθησε, όσο γίνεται να είσαι ήρεμη, κοπελάρα μου!! Όλα θα πάνε καλά... Υπομονή και πίστη!!

Φιλάκια

:) :)

Δημοσίευση

nanina,Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ..ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟ ΓΙΟΚΑ ΤΗΣ!!!!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!!!!!!!ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ για την δύναμη που μου δίνεται!!!

Τελικά εχτές πήγαμε στον γιατρό και το είδαμε το μπεμπάκι μας μεγαλώνει και χτυπάει η καρδούλά του, αλλά η αποκόληση δυστυχώς δεν έχει μειωθεί σχεδόν καθόλου. κρεβάτι και πάλι κρεβάτι...μακάρι να πανε όλα καλά τι να πώ..

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

κορίτσια γειά σας!!! είμαι πολύ χαρούμενη δεν φαντάζεστε. πήγα σήμερα στον γιατρό και εκτός απο το ότι το μπεμπάκι μας είναι μια χαρά και μεγαλώνει το μανάρι μου η αποκόλληση απορροφήθηκε τελείως....!!!!!δεν το πίστευα, όυτε ο γιατρός επίσης. την προηγούμενη φορά με είχε απογοητεύσει πάρα πολύ. το καλύτερο σενάριο ήταν να επέστρεφα τον Μάι στην δουλεία.αχ τελικά φέρνει πολύ γούρι το mammyland!!

Άντε επιτέλους μετά απο 1 μήνα επανέρχομαι στην φυσιολογική ζωή!!!

Δημοσίευση

τωρα διαβασα τα τελευταια σου νεα καλεεε βλεπεις ειμαι στο καραβι και το σημα καμπανα ειναι μαπαααα...ε λοιποοον ειδες οτι οοολα λυνονται?ειστε ενα μικρο θαυματακι ή ειναι ιδεα μου???ΕΕΕΕ???

Δημοσίευση

ναι ναι είμαστε ενα μικρό θαυματάκι mama xina!!! σας ευχαριστώ όλες με την θετική σας ενέργεια!!πήρα τα πάνω μου τώρα νοιώθω αλλος ανθρωπος!

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ να το ανακοινωσω στις φίλες μου!! δεν έλεγα τπτ γιατί φοβόμουν. σήμερα είναι η πρώτη μέρα που είμαι πραγματικά χαρούμενη, χωρίς φοβίες, για την εγκυμοσύνη μου!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...