Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κορίτσια καλημέρα. Εξ Γερμανίας όσες είναι ή όσες γνωρίζουν, ξέρετε το γάλα της Ηιpp το βιολογικό? είχαμε πάει Γερμανία για μια βδομάδα και το πήραμε για την μικρή (10+ μηνών ). (την σκονη, γιατι είδα σημερα οτι υπαρχει και ετοιμο προς καταναλωση )Είναι το νούμερο 3 που λέει απο δέκα μηνών.Αν και δεν γνωρίζει την συγκεκριμένη μάρκα, ο παιδίατρος μου έχει δώσει το οκ να πειραματιστώ με τις γεύσεις αν της αρέσει κάποιο καλύτερα γιατί πάλι τώρα τελευταία δεν πολυπίνει κ την βλέπω να ζορίζεται, σαν να βαρεθηκε την γεύση ( του Guigoz ). ήθελα λοιπον να ρωτήσω αν το δίνει καμιά σας ή αν ξέρει κάτι παραπάνω, γιατί εκεί έβλεπα πολλές μαμάδες να το παιρνουν κ η υπαλληλος του φαρμακείου μας είπε οτι θεωρείται απο τα καλυτερα, ειδικά το βιολογικό...

Με τα λιγοστά γερμανικά που ξέρω δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει κάτι λιγότερο η περισσότερο σε συστατικά απο τα γάλατα που κυκλοφορούν εδώ. Δεν της έχω δώσει ακόμα, περιμένω να τελείωσει το κουτί που πινει τώρα. Να το δωσω λέτε? υπάρχει περιπτωση να την πειράξει ? μέχρι στιγμής αλλεργίες δεν έχει εκδηλώσει, απο γαλακτοκομικα τρώει γιαουρτάκι,λίγο ανθοτυρο κ αυγό (κροκο).

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ Κ ΦΥΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ . Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ Κ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ Π.Χ. ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΤΟΝ ΜΩΡΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΝ(ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ)

ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΤΟ NOULAC ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 6ο ΜΗΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 8ο ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ.

Δημοσίευση

Δεν βιάζομαι να της το δώσω, ετσι κ αλλιως ληγει το τελος του 2011...τωρα αυτο που λες με τα βιολογικά με προβληματίζει γιατί η αληθεια ειναι οτι μεχρι στιγμής δεν έχει δοκιμάσει τιποτα βιολογικό. Μετά λεέι οτι αυτο ειναι φορμουλα για μωρά απο τον δέκατο μηνα.Λογικα θα πρεπει να ειναι προσαρμοσμενο στις αναγκες της συγκεκριμένης ηλικίας. όσο για το νουλάκ το εχω κ εγω για ωρα αναγκης στο ραφι μου αλλα μια φορα που μου ειχε τελειωσει η σκονη κ πηγα να της το δωσω, σχεδον το πεταξε, δεν το ηθελε καθολου..

Δημοσίευση

γεια σου κοριτσακι μου..λοιπον μετα απο παρα πολυ ψαξιμο οσων αφορα τα γαλατα σε σκονη..ειχαμε ασχοληθει με αυτο το θεμα βδομαδες ...θα σου πω το εξης..σε ερευνεσ που εγιναν για τα γαλατα σε σκονη μεσα και το βιολογικο της ΗΙΠΠεδειξαν οτι εχουν πολυ μεγαλα ποσοστα μιασ ουσιας τησ 3-mcpd που προκαλει ογκους και προβληματα στα νεφρα...

ειμαι υπερ των βιολογικων και τρωω μονο βιολογικα πρροπιοντα οσο μπορω μεχρι και βιολογικο κρεας αλλα με το γαλα δε παιζω

συγκεκριμενα οι γερμανοι εκαναν τις ερευνες αυτες και η συγκεκριμενη εταιρια ειπε θα συμμορφοθει...αλλα ποιος ξερει.....

εγω εκει που κατεληξα ειναι στο συμβατικο το sanilac το οποιο ειναι απο τα ελαχιστα που κυκλοφορουν στην ελλαδα χωρις μεταλαγμανεσ ουσιες μεσα και οταν μιλησα με την εταιρια μου παν οτι υπαρχει απουσια αυτησ της ουσιας..τελος παντων απουσια αποκλειεται να υπαρχει διοτι σε ολα τα γαλατα υπαρχει αλλιως το γαλα δε γινετε σκονη αλλα εκτιμω οτι μου απαντησαν υπαευθηνα και το γαλα δεν περιεχει μεταλλαγμανα στοιχεια....αυτα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πόσο θα συμφωνήσω με αυτό το μήνυμα!!! Έχω πέσει στα πατώματα, έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει (πιο μικρή και ανώριμη γαρ). Περνώντας τα χρόνια και κοιτωντας πίσω, έκανα απλά τον σταυρό μου και είπα Θεέ μου γλίτωσα.... Βέβαια @Nerina κορίτσι μου ο,τι και να σου λέμε εμείς τώρα, ξέρω πολύ καλά ότι δεν αλλάζει αυτό που νιώθεις. Θα σου δώσω μια τελευταία συμβουλή (τα υπόλοιπα στα είχα γράψει στο άλλο θέμα και δεν θέλω να σε κουράζω): μην κινηθείς με γνώμονα το ότι θα μείνεις μόνη σου στην ηλικία σου (εντωμεταξύ νέα κοπέλα είσαι!!!), ή τι θα πει ο κόσμος, ή τα χρόνια που περάσατε μαζί. Θα σπαταλήσεις αλλα τόσα χρόνια, πολύτιμα πλέον, από φόβο; Αξίζει;; 
    • @Mariaa_ δεν έχω ζήσει ποτέ κατάθλιψη ούτε είχα τρελό άγχος στην εγκυμοσύνη. Όμως η εγκυμοσύνη και η λοχεία είναι μια περίοδος που είναι πολύ ευαίσθητη για εμάς. Θυμάμαι ότι έκλαιγα για το παραμικρό για καταστάσεις που δεν θα έκλαιγα κανονικά.  Στην εγκυμοσύνη δούλευα και είχα το πρόγραμμα μου, αλλά όταν γέννησα και έμεινα μόνη με το μωρό τότε αντιμετώπισα την μητρική μοναξιά που λέω εγώ, κάτι που το βλέπω σε όλες τις νέες μητέρες. Ξαφνικά αλλάζει όλος σου ο κόσμος, όλο σου το πρόγραμμα και δεν έχεις παρέες και κάποιον να μιλήσεις τις ώρες που εσύ μπορείς. Ξέρεις πως αντιμετώπισα αυτή την κατάσταση; Έφτιαξα πρόγραμμα που απαιτούσε καθημερινή έξοδο και το τηρουσα πιστά όσο κουρασμένη και να ήμουν. Έτσι "αναγκαζόμουν" να ακολουθήσω μία ρουτίνα σαν να έχω δουλειά (έβρισκα και εξωτερικές δουλίτσες βέβαια να κάνω). Τι προτείνω λοιπόν; Φτιάξε καθημερινό πρόγραμμα και τήρησε το ευλαβικά. Σε αυτό βάλε καθημερινή έξοδο το πρωί (ο ήλιος κάνει καλό).  Α επίσης έκανα φιλίες από εδώ μέσα και μιλούσα με κάποιες κοπέλες που ήμασταν στην ίδια φάση και μοιραζόμασταν κάπως την καθημερινότητα. Δυστυχώς μετά τη γέννα έρχονται τα baby blues, που είναι 2 εβδομάδες που θα είσαι χάλια συναισθηματικά και θα κλαις συνέχεια. Μετά γενικά οι πρώτες 40 μέρες έχουν αρκετό ξενύχτι και κούραση, ειδικά όταν θηλάζεις. Και αν έχει και κολικούς το μωρό; Κλάψε Χαράλαμπε... Όχι δεν στα λέω όλα αυτά για να σε αγχωσω. Στα λέω για να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι καλά! Να φροντίσεις να είσαι στην καλύτερη δυνατή σου φάση! Αν πρέπει να πάρεις αντικαταθλιπτικά, να πάρεις. Περί θηλασμού του συντρόφου σου δεν του πέφτει κανένας λόγος! Δικό σου το σώμα! Ο δικός του ρόλος είναι να στηρίξει μόνο την απόφαση σου. Τέλος, μπες σε ομαδουλες να βρεις κι άλλες εγκύους να μοιράζεστε τα άγχη σας και που ξέρεις; Ίσως βρεις κάποια φίλη να βγαίνετε 😊
    • Με το καλό τη Δευτέρα! Εύχομαι να είναι κορίτσι γιατί έχεις ήδη 3 άντρες μέσα στο σπίτι, φτάνει 🤣 Τι ώρα έχεις την αυχενική; ΠΗΤ πότε έχεις;
    • Καλέ γιατί προδικάζεις; Εμένα πάντα 3 μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο ξεκινάω να έχω αχνά τεστ πρώιμης ανίχνευσης φυσικά.  Επίσης αφού ξέρεις ότι η συνταγή απαιτεί ταξιδάκι τι κάθεσαι; Για ξεκίνα να το οργανώνεις 😉
    • Ετοιμάσου για δίδυμα φίλη! Ελπίζω να έχετε κάνει τα οικονομικά σας κουμάντα 😜
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...