Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες,

Η απορία μου είναι η εξής: Η μικρή είναι σχεδόν 5 μηνών και μέχρι πριν από μια εβδομάδα έκανε κακά της πολλές φορές τη μέρα. Τις τελευταίες μέρες όμως κάνει με το ζόρι μια φορά την ημέρα, ποια μέρα δηλαδή τη νύχτα πριν το τελευταίο της γευμα. Γιατί ξαφνικά συμβαίνει αυτό?

Δημοσίευση

Δε νομίζω πως πρέπει να ανησυχείς για κάτι.

Απλά κάνει κακάκια μια φορά τη μέρα.

Το πιθανότερο είναι και με την εισαγωγή των στερεών τροφών να αραιώσει τις κενώσεις της.

Εφόσον (φαντάζομαι) δε δείχνει να ενοχλείται η μικρή σου δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Δημοσίευση

Εμένα η μικρή που θηλάζε ασταμάτητα, έκανε και 3-4 μέρες να λερώσει πάνα. Τρόμαζα όταν αποφάσιζε να τα σερβίρει... Το απόλυτο χάος.

Ακόμα και τώρα κάνει 1 φορά τη μέρα και καμιά φορά κάθε 2 μέρες.

Δημοσίευση

τώρα που το λέτε έχω εντοπίσει να δυσανασχετεί κάποιες μέρες. και έχω και εγώ ενα θέμα με τη δυσκοιλιότητα,,, όταν όμως τα κανει ζυγίζουν μισο κιλό :laugh:

ευχαριστω κορίτσια

Δημοσίευση

Καλησπερα.

Εχω προσεξει οτι αν φαω κατι που διευκολυνει εμενα με την τουαλετα βοηθαει και τον μικρο μου.

Αν εμπλουτισεις λιγο την διατροφη σου με πρασσινα και πολυ νερο ισως βοηθηθει.

Δημοσίευση

δεν ειναι κακο αυτο....

εμενα ο δικος μου παντα μια φορα την μερα εκανε!!

και υπηρχαν και φορες που εκανε και ανα 2 μερες

μετα την εισαγωγη των στερεων τροφων υπαρχει περιπτωση να κανει μια φορα καθε μερα η 2 φορες αλλα την επομενη να μην κανει.

σημερα πχ εκανε 2 φορες αυριο ενδεχεται να μην κανει καθολου..

Δημοσίευση

Σ'αυτο το μηνα θυμάμαι κι εμενα 1 φορά τα εκανε κ καμια φορα κάθε 2 μερες.Η παιδιατρος μας ειχε πει οτι υπάρχουν κ παιδάκια που τα κανουν 1 φορα την εβδομάδα!!

Συμβαινει οταν ξεκιναμε τις στερεες τροφες.

Δεν ειναι τιποτα μην αγχωνεσαι.Δε ξερω αν εχετε ξεκινησει φρουτόκρεμα,καμια φορα η μπανανα κάνει δυσκοιλιοτητα.Εμεις τοτε αυξησαμε λίγο το αχλάδι κ μειωσαμε τη μπανανα.Ιδανικο για τη δυσκοιλιοτητα βεβαια ειναι το ακτινιδιο!Θαυματα κάνει!!!

Δημοσίευση

νεράκι πίνω μπολικο, με τις πρασίνάδες έχω πρόβλημα... δεν πάνε κάτω με΄τιποτα! Σήμερα μάλιστα μου έδωσε η μαμά μου σταμναγκάθι που μάζεψε απο το χωριο, με το ζόρι εφαγα δυο μπουκιες. ο σύζυγος όμως το τσάκισε.

Δημοσίευση

τι καλά να τα κάνει μια φορά την ημέρα!!αχ ετσι ήτανε εμένα παλιά κ τωρα που τρώει τα κάνει συνέχεια ..τι να σας πω 5-6 φορές μπορεί κ παραπάνω..ελπίζω κ αυτό να είναι φυσιολογικό..

Μου φαίνεται απο τώρα θα του μάθω το γιογιο!!χαχα..να κάνω κ οικονομιά στις πάνες!!

Δημοσίευση

Εμας ειχε ξεχασει να μας το πει το ακτινιδιο κ το ξεκινησαμε το περασμενο μηνα(10 μηνων).Νομίζω οτι μπορεις απο τον 8ο.Τωρα του βάζω μισο στη φρουτοκρεμα.

Παντως τωρα μου τα κανει 2-3 φορες αλλα ασηκωτη η πανα....

Ενω πριν τα εκανε 5-6 αλλα απο λίγο κ ητανε κ πολυ σφιχτα,σαν της κατσίκας χιχιχιχιχι.....!!!!

Δεν χρειαζεται πάντως να ανυσηχουμε εκτος κι αν στη μια περιπτωση περασουν μερες χωρις να ενεργηθει ή στη δευτερη περιπτωση κάνει διαροια.

Πρεπει απλως να παρατηρεις οταν ξεκινας τα φρουτα αν καποιο του κανει δυσκοιλιοτητα η το αντίθετο κ αναλογα να αυξομειωνεις τις ποσοτητες.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...