Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες,

Η απορία μου είναι η εξής: Η μικρή είναι σχεδόν 5 μηνών και μέχρι πριν από μια εβδομάδα έκανε κακά της πολλές φορές τη μέρα. Τις τελευταίες μέρες όμως κάνει με το ζόρι μια φορά την ημέρα, ποια μέρα δηλαδή τη νύχτα πριν το τελευταίο της γευμα. Γιατί ξαφνικά συμβαίνει αυτό?

Δημοσίευση

Δε νομίζω πως πρέπει να ανησυχείς για κάτι.

Απλά κάνει κακάκια μια φορά τη μέρα.

Το πιθανότερο είναι και με την εισαγωγή των στερεών τροφών να αραιώσει τις κενώσεις της.

Εφόσον (φαντάζομαι) δε δείχνει να ενοχλείται η μικρή σου δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Δημοσίευση

Εμένα η μικρή που θηλάζε ασταμάτητα, έκανε και 3-4 μέρες να λερώσει πάνα. Τρόμαζα όταν αποφάσιζε να τα σερβίρει... Το απόλυτο χάος.

Ακόμα και τώρα κάνει 1 φορά τη μέρα και καμιά φορά κάθε 2 μέρες.

Δημοσίευση

τώρα που το λέτε έχω εντοπίσει να δυσανασχετεί κάποιες μέρες. και έχω και εγώ ενα θέμα με τη δυσκοιλιότητα,,, όταν όμως τα κανει ζυγίζουν μισο κιλό :laugh:

ευχαριστω κορίτσια

Δημοσίευση

Καλησπερα.

Εχω προσεξει οτι αν φαω κατι που διευκολυνει εμενα με την τουαλετα βοηθαει και τον μικρο μου.

Αν εμπλουτισεις λιγο την διατροφη σου με πρασσινα και πολυ νερο ισως βοηθηθει.

Δημοσίευση

δεν ειναι κακο αυτο....

εμενα ο δικος μου παντα μια φορα την μερα εκανε!!

και υπηρχαν και φορες που εκανε και ανα 2 μερες

μετα την εισαγωγη των στερεων τροφων υπαρχει περιπτωση να κανει μια φορα καθε μερα η 2 φορες αλλα την επομενη να μην κανει.

σημερα πχ εκανε 2 φορες αυριο ενδεχεται να μην κανει καθολου..

Δημοσίευση

Σ'αυτο το μηνα θυμάμαι κι εμενα 1 φορά τα εκανε κ καμια φορα κάθε 2 μερες.Η παιδιατρος μας ειχε πει οτι υπάρχουν κ παιδάκια που τα κανουν 1 φορα την εβδομάδα!!

Συμβαινει οταν ξεκιναμε τις στερεες τροφες.

Δεν ειναι τιποτα μην αγχωνεσαι.Δε ξερω αν εχετε ξεκινησει φρουτόκρεμα,καμια φορα η μπανανα κάνει δυσκοιλιοτητα.Εμεις τοτε αυξησαμε λίγο το αχλάδι κ μειωσαμε τη μπανανα.Ιδανικο για τη δυσκοιλιοτητα βεβαια ειναι το ακτινιδιο!Θαυματα κάνει!!!

Δημοσίευση

νεράκι πίνω μπολικο, με τις πρασίνάδες έχω πρόβλημα... δεν πάνε κάτω με΄τιποτα! Σήμερα μάλιστα μου έδωσε η μαμά μου σταμναγκάθι που μάζεψε απο το χωριο, με το ζόρι εφαγα δυο μπουκιες. ο σύζυγος όμως το τσάκισε.

Δημοσίευση

τι καλά να τα κάνει μια φορά την ημέρα!!αχ ετσι ήτανε εμένα παλιά κ τωρα που τρώει τα κάνει συνέχεια ..τι να σας πω 5-6 φορές μπορεί κ παραπάνω..ελπίζω κ αυτό να είναι φυσιολογικό..

Μου φαίνεται απο τώρα θα του μάθω το γιογιο!!χαχα..να κάνω κ οικονομιά στις πάνες!!

Δημοσίευση

Εμας ειχε ξεχασει να μας το πει το ακτινιδιο κ το ξεκινησαμε το περασμενο μηνα(10 μηνων).Νομίζω οτι μπορεις απο τον 8ο.Τωρα του βάζω μισο στη φρουτοκρεμα.

Παντως τωρα μου τα κανει 2-3 φορες αλλα ασηκωτη η πανα....

Ενω πριν τα εκανε 5-6 αλλα απο λίγο κ ητανε κ πολυ σφιχτα,σαν της κατσίκας χιχιχιχιχι.....!!!!

Δεν χρειαζεται πάντως να ανυσηχουμε εκτος κι αν στη μια περιπτωση περασουν μερες χωρις να ενεργηθει ή στη δευτερη περιπτωση κάνει διαροια.

Πρεπει απλως να παρατηρεις οταν ξεκινας τα φρουτα αν καποιο του κανει δυσκοιλιοτητα η το αντίθετο κ αναλογα να αυξομειωνεις τις ποσοτητες.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω  1. Μετά από ποσό καιρό βάλατε και δεύτερο γεύμα στερεών;  2.χρησιμοποιειτε πιατάκια από μπαμπού ή καουτσούκ  3.με τη σαλιαρα από καουτσούκ θα είναι οκ ή λέτε χρειάζεται αυτές τις σαλιαρες που είναι σαν μπλουζάκια;  4.νερο δίνετε σε μπουκάλι ή σε εκπαιδευτικό ποτήρι  Θα πρέπει να εφοδιαστω κι εγώ και δεν ξέρω τι να προτιμήσω 
    • Καλημέρααα κορίτσια! Τι κάνετε? Καλή εβδομάδα! Ενειε γυρίσαμε  από τον γιστρο σήμερα.. 36+2 σημερα..Είμαστε λίγο μεγάλοι.. και θα κάνουμε κ ενέσεις κορτιζόνης αυτή την εβδομάδα.. Εσείς τα,νέα σας! Με πονάει από χτες λίγο η λεκάνη.. λογικό μου είπε ο γιατρός..
    • Εντοματεξυ ειμαι δουλεια μου σπανε τα νευρα ολοι πραγματικά νυσταζω και το κεφαλι μου απο χθες παει να σπασει τι αλγκοφρεν εχω παρει τι ντεπον τι παναντολ τιποτα η ημικρανια με εχει πεθανει κυριολεκτικα..
    • Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι γύρω σου να είναι Υποστηρικτικοί κ να μην πιέζουν μπράβο Αννιτακι 🩷🩷🩷   καλά κ το μαγδαληνη κ το Μαρίνα πάντως μελλοντικά είναι πολύ ωραία. 😍😍😍 εμεις δν πήγαμε πατροπαράδοτα από άποψη (ούτε εγώ έχω επαφές με τον πατέρα μου δν ξέρω καν που είναι τι κάνει για πολλούς λόγους) αλλά ούτως ή άλλως εμείς είχαμε πει θα βγάλουμε ονόματα που δεν τα έχουμε στην οικογένεια κ ούτε ξέρουμε κάποιον με αυτό το όνομα.  το πρώτο λοιπόν το είπαμε Συμελα γιατί ο άντρας μου είναι πόντιος κ θέλαμε κάτι ξεχωριστό , το δεύτερο το είπαμε Μύρωνα γιατί επίσης μας φάνηκε ιδιαίτερο κ τώρα το τρίτο το είχα τάξει εγώ εξαρχής στον άγιο Στυλιανο να μου το φέρει κ μου το έφερε κατευθείαν κ είχε και τα προβλήματα υγείας είδες με την καρδιά του κ ενισχύθηκε ακόμα πιο πολύ η πίστη μας στον Άγιο. Αρα Στυλιανος το τρίτο!  (και νομίζω κλείσαμε γιατί δν ξέρω αν μπορώ άλλο 😂😂😂😂 κι ας θέλει η κόρη μου ένα κορίτσι ακόμα🙈🙈🙈)      ανυπομονώ να μου πεις τι σου είπε η γιατρός 🤭😍 γράψε μουυυυ!    εγώ είμαι πάρα πολύ καλύτερα μόνο λίγος βήχας έμεινε! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...