Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΚΑΚΙΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ?

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες,

Η απορία μου είναι η εξής: Η μικρή είναι σχεδόν 5 μηνών και μέχρι πριν από μια εβδομάδα έκανε κακά της πολλές φορές τη μέρα. Τις τελευταίες μέρες όμως κάνει με το ζόρι μια φορά την ημέρα, ποια μέρα δηλαδή τη νύχτα πριν το τελευταίο της γευμα. Γιατί ξαφνικά συμβαίνει αυτό?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην στεναχωριεσαι φυσιολογικο ειναι αυτο!!!!!και σε εμενα ετσι εγινε ενω μεχρι τον 5 -6 εκανε κακακια 2 και 3 φορες την ημερα απο τοτε και μετα μια φορα την ημερα κανει :)

ωραία σ'ευχαριστώ γιατί αγχώθηκα λίγο. Ο γιος μου που δε θήλαζε ήταν δυσκοίλιος και έκανε μια φορά τη μέρα ή μια φορά κάθε δυο μέρες. Αλλά με τη μικρη απορησα...

Δε νομίζω πως πρέπει να ανησυχείς για κάτι.

Απλά κάνει κακάκια μια φορά τη μέρα.

Το πιθανότερο είναι και με την εισαγωγή των στερεών τροφών να αραιώσει τις κενώσεις της.

Εφόσον (φαντάζομαι) δε δείχνει να ενοχλείται η μικρή σου δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Εμένα η μικρή που θηλάζε ασταμάτητα, έκανε και 3-4 μέρες να λερώσει πάνα. Τρόμαζα όταν αποφάσιζε να τα σερβίρει... Το απόλυτο χάος.

Ακόμα και τώρα κάνει 1 φορά τη μέρα και καμιά φορά κάθε 2 μέρες.

τώρα που το λέτε έχω εντοπίσει να δυσανασχετεί κάποιες μέρες. και έχω και εγώ ενα θέμα με τη δυσκοιλιότητα,,, όταν όμως τα κανει ζυγίζουν μισο κιλό :laugh:

ευχαριστω κορίτσια

Καλησπερα.

Εχω προσεξει οτι αν φαω κατι που διευκολυνει εμενα με την τουαλετα βοηθαει και τον μικρο μου.

Αν εμπλουτισεις λιγο την διατροφη σου με πρασσινα και πολυ νερο ισως βοηθηθει.

δεν ειναι κακο αυτο....

εμενα ο δικος μου παντα μια φορα την μερα εκανε!!

και υπηρχαν και φορες που εκανε και ανα 2 μερες

μετα την εισαγωγη των στερεων τροφων υπαρχει περιπτωση να κανει μια φορα καθε μερα η 2 φορες αλλα την επομενη να μην κανει.

σημερα πχ εκανε 2 φορες αυριο ενδεχεται να μην κανει καθολου..

Ααααχχχχ..περασμένα μεγαλεία.. Μία φορά την ημέρα έχει να κάνει από 5 ημερών που αρρώσταινα από ανησυχία κι εγώ!

Τώρα έχει κολασμένο εντεράκι. 3 το λιγότερο και να λέω κι ευχαριστώ!

Σ'αυτο το μηνα θυμάμαι κι εμενα 1 φορά τα εκανε κ καμια φορα κάθε 2 μερες.Η παιδιατρος μας ειχε πει οτι υπάρχουν κ παιδάκια που τα κανουν 1 φορα την εβδομάδα!!

Συμβαινει οταν ξεκιναμε τις στερεες τροφες.

Δεν ειναι τιποτα μην αγχωνεσαι.Δε ξερω αν εχετε ξεκινησει φρουτόκρεμα,καμια φορα η μπανανα κάνει δυσκοιλιοτητα.Εμεις τοτε αυξησαμε λίγο το αχλάδι κ μειωσαμε τη μπανανα.Ιδανικο για τη δυσκοιλιοτητα βεβαια ειναι το ακτινιδιο!Θαυματα κάνει!!!

νεράκι πίνω μπολικο, με τις πρασίνάδες έχω πρόβλημα... δεν πάνε κάτω με΄τιποτα! Σήμερα μάλιστα μου έδωσε η μαμά μου σταμναγκάθι που μάζεψε απο το χωριο, με το ζόρι εφαγα δυο μπουκιες. ο σύζυγος όμως το τσάκισε.

Με ξάφνιασε η απότομη μετάβαση από τα πολλά κακά στα μηδαμινα! :cheer: πάντως όταν ξεκινήσω φρουτόκρεμα θα του βάζω και ακτινίδιο γιατί και εμένα με βοηθάει.

ΕλένηΧ έγραψε:

απο ποια ηλικια και μετα κανει να φαει ακτινιδιο??????

Elenh an den kanw lathos meta ton 8 mporei na faei ligo..

Den thymamai kai egw se poion mhna ths to edwsa :unsure:

τι καλά να τα κάνει μια φορά την ημέρα!!αχ ετσι ήτανε εμένα παλιά κ τωρα που τρώει τα κάνει συνέχεια ..τι να σας πω 5-6 φορές μπορεί κ παραπάνω..ελπίζω κ αυτό να είναι φυσιολογικό..

Μου φαίνεται απο τώρα θα του μάθω το γιογιο!!χαχα..να κάνω κ οικονομιά στις πάνες!!

Εμας ειχε ξεχασει να μας το πει το ακτινιδιο κ το ξεκινησαμε το περασμενο μηνα(10 μηνων).Νομίζω οτι μπορεις απο τον 8ο.Τωρα του βάζω μισο στη φρουτοκρεμα.

Παντως τωρα μου τα κανει 2-3 φορες αλλα ασηκωτη η πανα....

Ενω πριν τα εκανε 5-6 αλλα απο λίγο κ ητανε κ πολυ σφιχτα,σαν της κατσίκας χιχιχιχιχι.....!!!!

Δεν χρειαζεται πάντως να ανυσηχουμε εκτος κι αν στη μια περιπτωση περασουν μερες χωρις να ενεργηθει ή στη δευτερη περιπτωση κάνει διαροια.

Πρεπει απλως να παρατηρεις οταν ξεκινας τα φρουτα αν καποιο του κανει δυσκοιλιοτητα η το αντίθετο κ αναλογα να αυξομειωνεις τις ποσοτητες.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...