Μετάβαση σε περιεχόμενο

μη εργαζομενη γυναικα...

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας...εγω οπως και πολλες απο εσας ψαχνω για δουλεια!εμ ειπα να ενωθουμε να δινουμε κουραγιο και ιδεες η μια στην αλλη!

που ξερετε ισως ενωμενες κατι κανουμε!

>>>>λοιπον ειμαι η ραμονα,21ετων και ψαχνω για δουλεια εδω και 4μηνες!

σειρα σου πες μου....

post-5900-13873934777021_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αχ μαλλον ολες εργαζομενα κοριτσια ειστε τελικα!!

δυσκολοι καιροι κοριτσια!υπαρχουν πολοι ανεργοι και οι εργοδοτες τωρα ειναι πιο απαιτητικοι απο ποτε!

εγω μπαινω στ kariera.gr,skywalker.gr,xe.gr

αλλα τιποτα!δεν εχω προυπηρεσια για τιποτα!για γραμματεας δεν κανω γιατι ενω εχω προυπηρεσια δεν εχω τελειωσει καποια σχολη!

δύσκολος καιρός για πρίγκιπες κορίτσια...

εγώ έχω να δουλέψω απ το 2004 που ξεκίνησε η συμβιώση

με τον άντρα μου και στη πορεία ήρθε ο γάμος, μεταθέσεις...

και τώρα μεταθέσεις+παιδί.....

Κι εγω ειμαι μη εργαζομενη γυναικα... που δεν ψαχνει ομως ακομα!

Θυμηθηκα (φευγοντας απο τα 32 και μπαινοντας στα 33) οτι εχω αφησει μια σχολη μισοτελειωμενη και ασχολουμαι με αυτο.

Με βολευει και απο πλευρας χρονου γιατι δεν ηθελα να αφησω το μικρο πριν γινει ενος ετους... Οποτε θα ψαχνω απο Σεπτεμβριο, με το πτυχιο στο χερι ελπιζω...

μα ακου πως εχουν τα πραγματα...θελω να ξεκινησω σχολη γραμματεων αλλα για να το κανω αυτο πρεπει πρωτα να εχω ενα κεφαλαιο δηλαδη να δουλευω αλλιως πως θα τη πληρωσω?οποτε ναι κυριες κ κυριοι ειναι πολυ δυσκολος καιρος

egw eimai anergi alla pros to parwn perimenw na erthei to mwraki mou kai meta apo kanena xrono tha psaxnw

eimai eparxia kai exw tw=eleiwsei touristyika einai ligo diskola me oikogeneia

makrines oi apostaseis alla an vrw kai allou douleia thsa paw

diskoloi kairoi koritsia kai xwris douleia niwtheis xalia....mesa mesa

tespa kali epitixia se oles

εγω προς το παρων ειμαι μη εργαζομενη γυναικα αλλα δεν ψαχνω

εχω να δουλεψω απο την εγκυμοσυνη μου και προβλεπετε να δουλεψω λιγακι 2-3 ωρες το καλοκαιρι με τον αντρα μου που θελει να βελτιωσει ενα προγραμμα για αλουμινια ειναι και προγραμματιστης αλλα στην ουσια θα δουλεψω κανονικα απο τον Νοεμβριο που μας ερχετε μιας και ασχολουμαι με αγροτικα και πιο συγκεκριμενα με ελιες!!! :P

προς το παρων απολαμβανω τον χρονο με την κορη μου και θεωρουμαι αργοσχολη!!!!!!! :laugh: :laugh:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ.ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ.ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΕΙΧΑ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΕΧΩ.ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ ΟΜΩΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ.

katiakondaki έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ.ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ.ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΕΙΧΑ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΕΧΩ.ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ ΟΜΩΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ.

ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ....

Εχώ δεν ανήκω στο κλαπ των μη εργαζόμενων γυναικών αλλά ο άντρας μου είναι ψάχνει για δουλειά απ' τον Οκτώβρη και 0000000000!!! Και έχει κι ένα πολύ καλό πτυχίο. Αυτή είναι η κατάντια της χώρας μας.

Επίσης πάρα πολύ θα ήθελα να είχα την οικονομική δυνατότητα να μην δουλεύω, να κάθομαι σπίτι και να μεγαλώνω το παιδί μου, ειλικρινά το χρειάζεται μία γυναίκα αυτό. Αυτοί οι πολλαπλοί ρόλοι, εμένα τουλάχιστον με έχουν κάνει ανεπαρκή και ως μητέρα και ως εργαζόμενη. Προσπαθώ να τα προλάβω όλα και αυτό είναι ανέφικτο και εγώ χίλια κομμάτια κάθε μέρα.

εγω εχω τρια παιδακια οποτε μολις ακουνε για παιδια κατι παθαίνουν! τελος παντων σταματησα να ψαχνω προς το παρον , και μαζευω μηνες στην καρτα ανεργιας... σκεφτομαι ομως να γυρισω στα θρανια... μια φιλη μου πηγαμε μαζι γενικο λυκειο και ιεκ πηγε νυχτερινο λυκειο και εβγαλε 20 . ετσι περασε περσι στην αγροτικη και παραλληλα περασε και στα τει. α!και συγχρονως παντρευτηκε και εχει ενα μπεμπακι!!!

οποτε μαμα χηνα σκεψου και εσυ μηπως πας εσπερινο λυκειο για να παρεις καποια ειδικοτα! εξαλλου εισαι μικρη ακομα μη σε παιρνει απο κατω! εγω θα κλεισω τα 31 :S

Μπράβο Ρούλα3, χαρά στο κουράγιο σου να μπεις πάλι σε διαδικασίες διαβάσματος. Εγώ είμαι 34 και παρόλο που μ΄αρέσει το διάβασμα και είμαι επιμελής δεν μπορώ να ξαναμπω σ΄αυτή τη διαδικασία. Αφού σκέφτομαι να δώσω ΑΣΕΠ που είναι ίσως η μοναδική διέξοδος στην ανεργία και μόνο στη σκέψη κουράζομαι.

γω εχω τελειωσει βοηθος διαιτολογου αλλα δεν προλαβα φετος το ιεκ,τον σεπτεμβρη μαλλον θα παω αλλα τωρα σκεφτομαι να δουλεψω....το κακο ειναι οτι το σκεφτομαι μονο εγω και οχι οι εργοδοτες!

αληθεια αυτη την προυπηρεσια την πουλανε καπου βρε κοριτσια γιατι ολοι αυτο ζητανε!και ερωτω...που θα την βρω βρε αν δεν με παρει κανεις?την πουλανε?

Γειά σας κορίτσια!!

κ εγω άνεργη είμαι,εχω τελειώσει ΙΕΚ αλλά προς το παρόν δεν ψάχνω..δούλευα ως εποχική στην ΟΑ για 7 χρόνια η οποία έγινε ιδιωτική κ δεν με πήρανε στην καινούργια εταιρία..Όλο λέω οτι θα δώσω να πάρω το ecdl και όλο το αναβάλλω..γμτ..

Πάντως κορίτσια όσες είστε άνεργες καλό είναι πάντα να ανανεώνεται την κάρτα ανεργίας σας κ να κοιτάτε μήπως κ απο εκεί σας βρούνε δουλειά.Επίσης υπάρχουν κάποια Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης που κάνουν επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους ή εργαζόμενους,μαθαίνεις κ πληρώνεσαι κιόλας.Έχω παρακολουθήσει 3 φορές τέτοια σεμινάρια.Νομίζω κ το ΙΕΚ είναι μια καλή ευκαιρία για οποιον θέλει να σπουδάσει κάτι.Είναι 2 χρόνια κ τα μαθήματα είναι απογεύματα συνήθως.Όταν πήγαινα στα ΙΕΚ είχα μα συμμαθήτρια η οποία όταν πρωτοήρθε ήταν έγκυος ,γέννησε κ μετά τη δεύτερη χρονιά που ξαναήρθε μετά το καλοκαίρι ήταν ξανά έγκυος!!Ήταν κ πολύ καλή μαθήτρια!!

επ για πες μας για τα κεντρα επαγγελματικης καταρτισης!!!

πρεπει να εισαι στο οαεδ για να σε παρουν????

ξερεις λεπτομεριες...?για πες για πες!!

θα φανει χρησιμο για πολλα κοριτσια!

Μένω στα Χανιά αλλά υπάρχουν κ στην Αθήνα τέτοια κέντρα κ χρειάζεται οπωσδήποτε να έχεις κάρτα ανεργίας.Αν ψάξετε στο ίντερνετ θα βρείτε κάτι ή να απευθυνθείτε στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών. κ στον ΟΑΕΔ.

Έψαξα λίγο στο ίντερνετ κ βρήκα αυτά τα site,αν ψάξετε κ εσείς θα βρείτε κ άλλα..

http://www.ergonkek.gr/

http://portal.oaed.gr/portal/page/portal/OAED/KEK

http://gdias.teipir.gr/portal/images/st ... ka_KEK.pdf

για τα δημόσια ΙΕΚ το site είναι.(απο Σεπτέμβρη ξεκινάνε πάλι τα μαθήματα πια..)

http://www.oeek.gr/index2.html

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...