Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

μεχρι και σήμερα ήμουν μιοα χαρα ούτε ορμόνες ούτε νεύρα ούτε τπτ!!!μ επιασε ενα κλαμα βρε κοριτσια ετσι στο ασχετο τι να πω πήρα τον αντρα μου που ήτα νέξω και ήρθε και με πήρε αγκαλιτσα!!!Ελπίζω να μην στεναχωρησα το μπεμπάκι μου!Βγαίνω απο τον 6ο και μέχρι τώρα το έπαθα άλλη μια φορα πρίν 1ψ μήνα!Γενικότερα όμως εχω πολύ καλή ψυχολογία κέφια τραγούδια!!!κορίτσια γιΑ πείτε μ ου εσας πως σας εχει επηρεάσει νη εγκυμοσύνη?

Δημοσίευση

fatsoulina μου καλημερα!Ειναι γνωστο οτι αυτες οι ψυχολογικες διακυμανσεις στην εγκυμοσυνη ειναι απολυτως φυσιολογικες!Οι ορμονες βλεπεις χορευουν τρελα!

Απο πρωσοπικη εμπειρια,στην 1η μου εγκυμοσυνη,ημουν γενικως...,αναισθητη... :P

Τωρα που ειμαι εγκυος(δεν ξερω βεβαια τι θα γινει γιατι ειναι πολυ αρχη κ η χοριακη δεν ανεβαινει καλα),ειμαι προς το παρον καλα.Παρόλο κ το αγχος που περναω για να δω αν κρατηθει το μωρο.

Παντως γενικα εγω ποιο πολυ τρελλαινομαι οταν περιμενω περιοδο,παρα στις εγκυμοσυνες!!! :kiss:

Δημοσίευση

καλημερα ζουμπι!!!!θα κρατηθεί το μπεμπάκι σου ειμαι σίγουρη!!!σου το ευχομαι ολοψυχα!και εγω μεχρι τωρα αναισθησια παρολο που εκοψα το καπνισμα εξαρχης και πιστευα οτι θα με επηρεαζε στα νευρα αλλα τπτ σημασια εγω ελεγα δεν θα εχω επιλοχιο καταθλιψη θα εχω επιλοχιο χαρα!!!δεν θελω να με πιανουν τετοια !!!εβαλα ποντιακα και στανιαρα τωρα!ΕΥχαριστω

Δημοσίευση

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια...

Εγώ μέχρι στιγμής είχα κάποια ξεσπάσματα στο άσχετο.. μπαίνω στην 24η εβδομάδα σήμερα και πολλές φορές βλέποντας κάτι στην τηλεόραση (χαρούμενο)... εγώ κλαίω... δεν έχει λογική καμία... βέβαια δεν γίνεται και συνέχεια.. αλλά όταν γίνεται σίγουρα δεν έχει βάση! Τι να πεις; Ορμόνες είναι αυτές...

Δημοσίευση

Καλημέρα γλυκιά Φατσουλίνα!!Μην αγχώνεσαι,συμβαίνουν αυτά σχεδόν σε όλες μας!!!Μπράβο στον αντρούλη σου που στέκεται τόσο τρυφερά κοντά σου! :)

Εγώ ήμουν πολύ καλά,γενικότερα δεν είχα τίποτα,μόνο την τελευταία βδομάδα πριν γεννήσω μ έπιασε μια ανυπομονησία κ μια γκρίνια γιατι είχα μπει πια στον 10ο!!Κ βέβαια έκανα το λάθος κάποια στιγμή κ βάλαμε να δούμε το "υ.γ.σ αγαπώ"...Έκλαιγα όλη νύχτα(κ εννοείται οτι δεν το είδα μέχρι το τέλος!!)

καλή συνέχεια γλυκιά μου,να προσέχεις την κοιλίτσα σου... :kiss:

Δημοσίευση

γεια σου φατσουλινα!!!

μην αγχωνεσαι οπως ειπαν και οι αλλες κοπελες οι ορμονες μας χωρευουν τρελα! :P και εγω το παθαινω αλλα κρατιεμαι μη γινε ρεντικολο! :laugh: :laugh: αν δω στην τηλεοραση μαι ρομαντικη στιγμη, μια στενοχωρη σκοινη...μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα...οπως επισης πολλες φορες με πιανει στο ασχετο. μαλιστα τις προαλλες του λεω του αντρα μου...αν με δεις να βαζω ξαφνικα τα κλαμματα μην παραξενευτεις! γιατι το ενιωθα οτι μου ερχοταν εκεινη τη στιγμη!! χιχιχι :P:P

φιλακια και με το καλο το μπεμπακι σου! :kiss:

Δημοσίευση

Αντε καλε ανεβα ψυχολογικα!!!!!!!!!

Ολα μεσα στο προγραμμα ειναι...ορμονες τι να πεις!!

Και που να δεις τι κλαμμα εκανα 10μερες αφου ειχα γεννησει

καθε απογευμα εριχνα ενα,με εκανε αγκαλιτσες ο αντρας μου το ξεχναγα,

τηναλλη μερα παλι τα ιδια :laugh: :laugh: :laugh:

Ποντιακα στο τερμα λοιπον

και με το καλο!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αν μας πιάνει λέει;;; Εμένα με παραπιάνει θα έλεγα! Μέχρι και για τις πατάτες που κόλλησαν έβαλα τα κλάματα!!! :laugh: Αλήθεια... Με πήρε το παράπονο, τι να πω; Είναι πολύ συνηθισμένο και τα κλάματα να βάζεις στο άσχετο και τα νεύρα να σε πιάνουν χωρίς λόγο... Μην ανησυχείς! Όταν με το καλό έρθουν τα μωράκια θα μας περάοσυν όλα!!!

Δημοσίευση

ειναι απολυτα φυσιολογικο, χορευουν οι ορμονες, εγω στον γιο μου να δεις κλαμα που εριχνα, στην κορη μου παλι ειχα πιο πολυ νευρα! δεν ειναι τιποτα, οταν περασει και η λοχεια ολα θα επανελθουν φυσιολογικα!! πολλα φιλια!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλή σας ημέρα , έχω και εγώ θετική χοριακή μετά από χρόνια εξωσωματικής και διανύω τον τρίτο μήνα . Θα γεννήσω Αύγουστο . Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη είμαι πολύ φοβισμένη και σχεδόν ΄δεν μπορώ να χαρώ . Είχα πάρα πολλές ναυτίες και βάρος στο στομάχι από το μεσημέρι και έπειτα και ακόμη παιδεύομαι κυρίως με βάρος στο στομάχι και επιπλέον με έχουν βάλει να προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου εξ' αιτίας του ζάχαρου νηστείας που ήταν λίγο αυξημένο στο 98 , ενώ η καμπύλη ζαχάρου που μου έκαναν ήταν εντάξει . Οπότε έχω περιορίσει πάρα πολύ τι τρώω και αυτό είναι δύσκολο γιατί με τόσο βάρος στο στομάχι  που έχω και πάρα πολύ φαγητά που με πειράζουν δυσκολεύομαι . Εύχομαι σε όλες μας μια καλή αυχενική 
    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...