Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ???


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

μεχρι και σήμερα ήμουν μιοα χαρα ούτε ορμόνες ούτε νεύρα ούτε τπτ!!!μ επιασε ενα κλαμα βρε κοριτσια ετσι στο ασχετο τι να πω πήρα τον αντρα μου που ήτα νέξω και ήρθε και με πήρε αγκαλιτσα!!!Ελπίζω να μην στεναχωρησα το μπεμπάκι μου!Βγαίνω απο τον 6ο και μέχρι τώρα το έπαθα άλλη μια φορα πρίν 1ψ μήνα!Γενικότερα όμως εχω πολύ καλή ψυχολογία κέφια τραγούδια!!!κορίτσια γιΑ πείτε μ ου εσας πως σας εχει επηρεάσει νη εγκυμοσύνη?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

fatsoulina μου καλημερα!Ειναι γνωστο οτι αυτες οι ψυχολογικες διακυμανσεις στην εγκυμοσυνη ειναι απολυτως φυσιολογικες!Οι ορμονες βλεπεις χορευουν τρελα!

Απο πρωσοπικη εμπειρια,στην 1η μου εγκυμοσυνη,ημουν γενικως...,αναισθητη... :P

Τωρα που ειμαι εγκυος(δεν ξερω βεβαια τι θα γινει γιατι ειναι πολυ αρχη κ η χοριακη δεν ανεβαινει καλα),ειμαι προς το παρον καλα.Παρόλο κ το αγχος που περναω για να δω αν κρατηθει το μωρο.

Παντως γενικα εγω ποιο πολυ τρελλαινομαι οταν περιμενω περιοδο,παρα στις εγκυμοσυνες!!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα ζουμπι!!!!θα κρατηθεί το μπεμπάκι σου ειμαι σίγουρη!!!σου το ευχομαι ολοψυχα!και εγω μεχρι τωρα αναισθησια παρολο που εκοψα το καπνισμα εξαρχης και πιστευα οτι θα με επηρεαζε στα νευρα αλλα τπτ σημασια εγω ελεγα δεν θα εχω επιλοχιο καταθλιψη θα εχω επιλοχιο χαρα!!!δεν θελω να με πιανουν τετοια !!!εβαλα ποντιακα και στανιαρα τωρα!ΕΥχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια...

Εγώ μέχρι στιγμής είχα κάποια ξεσπάσματα στο άσχετο.. μπαίνω στην 24η εβδομάδα σήμερα και πολλές φορές βλέποντας κάτι στην τηλεόραση (χαρούμενο)... εγώ κλαίω... δεν έχει λογική καμία... βέβαια δεν γίνεται και συνέχεια.. αλλά όταν γίνεται σίγουρα δεν έχει βάση! Τι να πεις; Ορμόνες είναι αυτές...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα γλυκιά Φατσουλίνα!!Μην αγχώνεσαι,συμβαίνουν αυτά σχεδόν σε όλες μας!!!Μπράβο στον αντρούλη σου που στέκεται τόσο τρυφερά κοντά σου! :)

Εγώ ήμουν πολύ καλά,γενικότερα δεν είχα τίποτα,μόνο την τελευταία βδομάδα πριν γεννήσω μ έπιασε μια ανυπομονησία κ μια γκρίνια γιατι είχα μπει πια στον 10ο!!Κ βέβαια έκανα το λάθος κάποια στιγμή κ βάλαμε να δούμε το "υ.γ.σ αγαπώ"...Έκλαιγα όλη νύχτα(κ εννοείται οτι δεν το είδα μέχρι το τέλος!!)

καλή συνέχεια γλυκιά μου,να προσέχεις την κοιλίτσα σου... :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου φατσουλινα!!!

μην αγχωνεσαι οπως ειπαν και οι αλλες κοπελες οι ορμονες μας χωρευουν τρελα! :P και εγω το παθαινω αλλα κρατιεμαι μη γινε ρεντικολο! :laugh: :laugh: αν δω στην τηλεοραση μαι ρομαντικη στιγμη, μια στενοχωρη σκοινη...μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα...οπως επισης πολλες φορες με πιανει στο ασχετο. μαλιστα τις προαλλες του λεω του αντρα μου...αν με δεις να βαζω ξαφνικα τα κλαμματα μην παραξενευτεις! γιατι το ενιωθα οτι μου ερχοταν εκεινη τη στιγμη!! χιχιχι :P:P

φιλακια και με το καλο το μπεμπακι σου! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αντε καλε ανεβα ψυχολογικα!!!!!!!!!

Ολα μεσα στο προγραμμα ειναι...ορμονες τι να πεις!!

Και που να δεις τι κλαμμα εκανα 10μερες αφου ειχα γεννησει

καθε απογευμα εριχνα ενα,με εκανε αγκαλιτσες ο αντρας μου το ξεχναγα,

τηναλλη μερα παλι τα ιδια :laugh: :laugh: :laugh:

Ποντιακα στο τερμα λοιπον

και με το καλο!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν μας πιάνει λέει;;; Εμένα με παραπιάνει θα έλεγα! Μέχρι και για τις πατάτες που κόλλησαν έβαλα τα κλάματα!!! :laugh: Αλήθεια... Με πήρε το παράπονο, τι να πω; Είναι πολύ συνηθισμένο και τα κλάματα να βάζεις στο άσχετο και τα νεύρα να σε πιάνουν χωρίς λόγο... Μην ανησυχείς! Όταν με το καλό έρθουν τα μωράκια θα μας περάοσυν όλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειναι απολυτα φυσιολογικο, χορευουν οι ορμονες, εγω στον γιο μου να δεις κλαμα που εριχνα, στην κορη μου παλι ειχα πιο πολυ νευρα! δεν ειναι τιποτα, οταν περασει και η λοχεια ολα θα επανελθουν φυσιολογικα!! πολλα φιλια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...