Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 329
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αχου τι γλυκουλικα που ειναι !!! Ψυχουλες μου :) Κουκλάκια τα διδυμάκια σου Αννα μου :)

Argi καλε που το βρηκατε ολο αυτο το μαλλι ? Κουκλα ειναι !!! Η δικιά μου 5 τριχες εχει ακομα !!!:laugh:

Ελευθερία χαμογελα 5 αστερων απο δω και περα :)

Δυστυχως με το νεο "συστημα" απαντησεων δεν μπορω να δω ολες τις δημοσιευσεις ...:(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου εμένα ο γιατρός μου είπε ότι με θέλει ξεκουραστη αλλά όχι να κοιτάω το ταβάνι ,ένα φαγητό μπορώ να το κάνω αλλά μέχρι εκεί ,να περπατήσω να κάνω βόλτα έξω όχι !  Πόσες εβδομάδες είσαι εσύ και με τι τράχηλο? Εμένα είναι κλειστός με μια μικρή χοάνη 
    • Πραγματικά μετράω μια μια τις μέρες και κάθε φορά που έρχεται το βράδυ λέω πάει και αυτή η μέρα ! Κάθε βδομάδα έχω πλέον ραντεβού για να με βλέπει ! Μου φαίνονται όλα τόσο βουνό ...... Το μωρό μου είναι τόσο ζωηρό που νιώθω ότι καταλαβαίνει το άγχος μου !
    • Καλησπέρα σας,  Διανύω το τελευταίο τρίμηνο της πρώτης μου κύησης (34+3) και από εκεί που το μωρο ηταν με το κεφάλι προς τα κάτω στο τελευταίο ραντεβού (31w), τώρα γύρισε ισχιακα και αρχίζουν να μου αναφέρουν για ραντεβού καισαρικής κτλ. Υπάρχει κάποια κοπέλα που να είχε ισχιακό μωρό στο τέλος και να γυρισε; Μπορώ να κάνω κάτι ή είναι ήδη πολύ αργά; Σας ευχαριστώ πολύ. ❤️
    • Γεια σας κορίτσια!!!  Και εγώ στου Μαρτίου τα μπεμπάκια ανήκω λογικά, γιατί όπως υπολογίζω την ΠΗΤ είμαι στα μέσα Μάρτη. Βέβαια και την προηγούμενη φορά η ΠΗΤ ήταν στο 1ο δεκαήμερο του Μάρτη, αλλά γέννησα τέλη Φλεβάρη. Θεωρητικά λοιπόν, ας προσθέσουμε ένα ακόμα Μαρτάκι στην ομάδα! 🤩
    • Καλησπέρα κορίτσια μου! Ήθελα να σας ρωτήσω με όσο πιο κομψό τρόπο γίνεται... Από υγρά πως πάτε;  Βλέπετε διαφορά; Επειδή εγώ βλέπω υγρά και ανήσυχω αν άραγε είναι φυσιολογικό ή αν ξεφεύγει κανένα αμνιακό υγρό...ίσως με πιάνει παράνοια.. πάντως σίγουρα αλλάζω το ελάχιστο 2 εσώρουχα την ημέρα και η υγρασία αυξάνεται νομίζω με την κινητικότητα και τη ζέστη. Η αλήθεια είναι δεν ξέρω πότε πρέπει να ανησυχήσω, πάντως σίγουρα δεν έχουν περίεργο χρώμα ή περίεργη οσμή. Εσείς αντιμετωπίζετε τίποτα παρόμοιο; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...