Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Annie_2 έγραψε:

Αχ τι γλυκά που είναι ολα τα παιδάκια σας!!!Να τα χαίρεστε κοριτσια μου!!!:laugh: Μακάρι και εγώ σε λίγους μήνες να βάζω εδώ φωτο γραφίες απο τα διδυμάκια μου;)

Δεν σε ξερω αγαπητη φιλη ειμαι η Σπυριδουλα,παλια εδω στο φορουμ,αν περιμενεις διδυμα στειλε μου οτι απορια εχεις σε π.μ εχω και εγω διδυμα 8 μηνων ειναι τωρα.

• Απαντήσεις 329
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

simone έγραψε:

..Η Μικαελλα οταν κοιμαται..κοιμαται!!!!!

..οπου και οπως την βαλεις!!!:P :P DSCN1688___Copy.JPG

Χαχα, ειναι τέλεια!! Ξάνθυνε κιολας πολύ το μπουμπουκάκι σου Simone.

Εισαστε πραγματικά ολόιδιες!

Να τα χαιρεστε τα παιδάκια σας κοριτσάκια!!

Δημοσίευση

ΣΙΜΟΝΑΚΟ ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΑΕΛΛΑΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΛΟΓΟΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.

ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΝΟΥ:lol: :lol: :lol:

ΤΑ ΚΟΥΡΕΨΑΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?

Δημοσίευση

ναι μωρε Χαρα μου ειχα καιρο να βαλω..

..και οχι δεν την κουρεψαμε!!!κανουμε αμαν να μακρυνουνε λιγο τα μαλλακια της!!!

Αυτο τον μηνα σαν να φουντωσανε λιγο!!χαχα

Αρχισε επιτελους να αποκτα μαλλακια!!!!!!!!!!!!

Σαντυ μου!!!!!!Καιρο που εχουμε να τα πουμε!!!

Μεγαλωνουνε ναι!!!Καπου ειχα δει και μια φωτογραφια της μικρης σου και ειχα μεινει με το μαλλακι της!!!Πως μακρυνε ετσι???

Θα μας δωσετε λιγα????:P

Φιλια πολλα!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Σαντυ μου το Μαρακι οσο παει και ομορφαινει!!!:woohoo:

Τζολικα,κουκλακια και τα δυο!!!Να τα χαιρεσαι...Νομιζω οτι το μωρακι που περιμενεις θα ειναι κουκλακι!:)

Σιμονε η Μικαελα σου ειναι πολυ γλυκια!!!

Zoglag,ο Δημητρακης σας ειναι κουκλος!Θα μας τον γνωρισεις;:laugh: :laugh: :laugh:

Όλα τα παιδακια ειναι κουκλακια κοριτσια!Να τα χαιρεστε!!!

Συγνωμη αν ξεχασα καποιο μωρακι

Δημοσίευση

Ευχαριστώ Αννούλα μου για τα καλά σου λόγια... :):):)

Simone μου ναι, μάκρυναν και δεν θέλω να της τα κόψω ακόμη, παρόλο που δεν πολυσυμπαθεί τα κοκαλάκια και μόλις τα αντιληφθεί... τα βγάζει!! ;) Ίσως το καλοκαιράκι να κόψουμε λίγο τις αφέλειες μπροστά... :)

Δημοσίευση

Spirgeo τί μωράκι χαριτωμένο είναι αυτό! Όλο απορία έχει... Να σας ζήσει!

Ελευθερία μου είπαμε ο δικός σου μπέμπης είναι ''όλα τα λεφτά'' και χαμογελαστός ο κύριος!

Argi είναι απλά μία κούκλα! Πανέμορφο κοριτσάκι! Αχ ζήλεψα τώρα και θέλω και εγώ την μπεμπούλα μου!

Να ζήσουν τα μωράκια! Να τα χαιρόσαστε!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου εμένα ο γιατρός μου είπε ότι με θέλει ξεκουραστη αλλά όχι να κοιτάω το ταβάνι ,ένα φαγητό μπορώ να το κάνω αλλά μέχρι εκεί ,να περπατήσω να κάνω βόλτα έξω όχι !  Πόσες εβδομάδες είσαι εσύ και με τι τράχηλο? Εμένα είναι κλειστός με μια μικρή χοάνη 
    • Πραγματικά μετράω μια μια τις μέρες και κάθε φορά που έρχεται το βράδυ λέω πάει και αυτή η μέρα ! Κάθε βδομάδα έχω πλέον ραντεβού για να με βλέπει ! Μου φαίνονται όλα τόσο βουνό ...... Το μωρό μου είναι τόσο ζωηρό που νιώθω ότι καταλαβαίνει το άγχος μου !
    • Καλησπέρα σας,  Διανύω το τελευταίο τρίμηνο της πρώτης μου κύησης (34+3) και από εκεί που το μωρο ηταν με το κεφάλι προς τα κάτω στο τελευταίο ραντεβού (31w), τώρα γύρισε ισχιακα και αρχίζουν να μου αναφέρουν για ραντεβού καισαρικής κτλ. Υπάρχει κάποια κοπέλα που να είχε ισχιακό μωρό στο τέλος και να γυρισε; Μπορώ να κάνω κάτι ή είναι ήδη πολύ αργά; Σας ευχαριστώ πολύ. ❤️
    • Γεια σας κορίτσια!!!  Και εγώ στου Μαρτίου τα μπεμπάκια ανήκω λογικά, γιατί όπως υπολογίζω την ΠΗΤ είμαι στα μέσα Μάρτη. Βέβαια και την προηγούμενη φορά η ΠΗΤ ήταν στο 1ο δεκαήμερο του Μάρτη, αλλά γέννησα τέλη Φλεβάρη. Θεωρητικά λοιπόν, ας προσθέσουμε ένα ακόμα Μαρτάκι στην ομάδα! 🤩
    • Καλησπέρα κορίτσια μου! Ήθελα να σας ρωτήσω με όσο πιο κομψό τρόπο γίνεται... Από υγρά πως πάτε;  Βλέπετε διαφορά; Επειδή εγώ βλέπω υγρά και ανήσυχω αν άραγε είναι φυσιολογικό ή αν ξεφεύγει κανένα αμνιακό υγρό...ίσως με πιάνει παράνοια.. πάντως σίγουρα αλλάζω το ελάχιστο 2 εσώρουχα την ημέρα και η υγρασία αυξάνεται νομίζω με την κινητικότητα και τη ζέστη. Η αλήθεια είναι δεν ξέρω πότε πρέπει να ανησυχήσω, πάντως σίγουρα δεν έχουν περίεργο χρώμα ή περίεργη οσμή. Εσείς αντιμετωπίζετε τίποτα παρόμοιο; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...