Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Βουλα,δεν ξερω αν θα διαβασεις ποτε αυτα που σου γραφω,αλλα ευχομαι να τα διαβασεις.Σιγουρα καταλαβαινω το πως νοιωθεις κ δεν σε αδικω,εισαι απολυτα δικαιολογημενη.Ομως μην προσπαθεις να ξεσπασεις εκει που δεν πρεπει.Ενταξει λιγο-πολυ ολοι μας καποια στιγμη στη ζωη μας,ξεσπασαμε καπου αδικα...

Δεν νομιζω πως εγινε κατι εσκεμενα...εχεις διανοηθει ποσα κοριτσια ειμαστε μελη μεσα εδω;;;ειναι δυνατον να θυμομαστε τα παντα για ολες;;ξερεις ποσες φορες μιλαω κ ξαναμιλαω με κοπελες κ λεμε κ ξαναλεμε τα ιδια πραγματα;που να θυμομαστε για την καθεμια μας το ιτ συνεβη.

Σου ξαναλεω πως σε καταλαβαινω,αλλα ειναι λιγο αδικος ο τροπος που μιλας για τα κοριτσια του mammy.Και εγω περναω τωρα τη φαση μου,οπως μαζι με εμενα ειναι κ 1-2 κοριτσια ακομα,αν εγω δεν το γραψω εδω καθημεριναι το τι μου συμβαινει,πως θα το ξερουν τα κοριτσια;;

Τελος παντων ελπιζω να ειναι παροδικο αυτο που ενοιωσες κ καποια στιγμη να σκεφτεις ποιο λογικα.Πραγματικα λυπαμαι για οτι σου συνεβη κ παραγματικα θελω καποια στιγμη να μπεις στο mammy κ να μας πεις τι εγινε...θα σου κανει καλο αν οχι,σου ευχομαι καλη τυχη...κ να εισαι παντα καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 88
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

:( κοριτσάκι σου μιλάω εκ πείρας και ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις καμιά φορά το ψυχολογικό κομμάτι μας κάνει και τα βλέπουμε όλα μαύρα κακι άραχνα δεν πιστεύω ότι τα κορίτσια εδώ δεν ενδιαφέρονται η μία για την άλλη σου μιλάω από προσοική εμεπιρεία όταν είχα το πρόβλημα με την εβελινούλα μου όλα τα κοριτσάκια από εδώ με στήριξαν όσο τίποτα άλλο και ακόμα και τώρα με το ποδι μου που το έχω σπάσει τα κορίτσια είχαν ένα καλό λόγο να μου γράψουν για να μου δώσουν κουράγιο για αυτό θα σοσυ έλεγα να το ξανασκεφτεις και άλλωστε αν δεν έτυχε αυτή την φορά μία εγκυμοσύνη θα είναι την άλλη φορά και κάθε εμπόδιο είναι γι καλό και σου τα λέω εγώ που είαμια μανούλα τριών υπέροχων παιδιώ και μάλιστα όχι με πολλές ευκολίες μετά τον γιοάκα μου για να τα κάνω ταπαιδάκια μου. Προσωπικά ότι χρειαστείς θα είμαι πάντα διαθέση μη για μία φιλικ΄λη συμβουλή

βρε κοριστσάκι μην το παιρνεις ετσι το θέμα. Πολλες φορες ανοιγουν κοπέλες θεματα κ δεν παιρνουν καμιά απαντηση δηλαδη πρεπει καθε φορά να τα παρατάμε? Δεν νομιζω οτι δεν ενδιαφερομαστε απλα πρεπει να το δεις λιγο διαφορετικά το θέμα. Λυπαμαι για οτι περνας εχω περασει απο αυτη τη φάση κ αισθανομουν πάρα πολύ ασχημα αλλα απο κει κ περα δεν φταινε τα κοριτσια του μαμμυ. Ειναι δικη σου επιλογή για το αν θα μεινεις η όχι απλα εγω σου λεω την γνώμη μου που ειναι να παραμεινεις κ οταν αισθανθεις ετοιμη να μας πεις το παραπονό σου

Λυπάμαι για αυτό που έζησες! :(

Καταλαβαίνω πως νιώθεις!

Είμαστε εδώ για να στηρίζουμε η μία την άλλη ....όμως πρέπει να ζητάμε την στήριξη όταν την χρειαζόμαστε!

Δυστυχώς αλλά δεν γίνεται να θυμόμαστε τα πάντα και αυτό γιατί όλες έχουμε περιορισμένο χρόνο και μαθαίνουμε τα νέα μέσα από τα post!!!!

Θα ήταν τέλειο να θυμόμαστε τα πάντα για όλες, αλλά δεν ...γίνεται...

Τουλάχιστον εγώ μπερδεύω ακόμα πολλά....

Εάν αποφασίσεις να μείνεις, να ξέρεις ότι θα είμαι στη διάθεσή σου για ότι χρειαστείς! Αρκεί να το ζητήσεις, μην περιμένεις να το μαντέψω...

Σου εύχομαι από δω και πέρα να ζεις μόνο χαρές...

Φιλιά....

voula25 έγραψε:

εχω ενα μισαωρο που το εγραψα και ειναι σαν να το εγραψα με διαφανο στηλο

to oti kamia den sou apanthse shmera den paei na pei tipota .

einai sabato mhn ksexnas kai einai poli liges oi kopeles pou postaroun

akoma kai an einai on pithanotata na mhn kathonte sinexia mprosta ston upologisth tous alla sta petaxta gia kanena lepto na doune ta nea .

sabato kai kuriakh den uparxei megalh antapokrish sto foroum .

lipame poli gia thn atixia sou .

den mpenw se themata pia egkimosinhs kai apoliwn ara den tha eblepa pote tipota pou tha egrafes .

eisai pligomenh poli kai se pirazoun ola twra ala den einai etsi opos ta les ta pragmata (gia edw mesa milaw) makari na mineis ,mhn pernis prosopika tipota edw mesa ,oles exoume poli ligo xrono kai malista sabbatokiriako .

ειναι λιγο εγωιστικο αυτο εκ μερους σου !! γιατι να σε ρωτησουμε για την χοριακη ;;; δεν ημαστε οι κολητες σου που μενουμε κοντα και βρισκομαστε συχνα η τα λεμε συνεχεια στο τηλ ! ξερεις ποσες φορες εχω γραψει κατι και δεν μου εχει απαντησει καμια ;;;; δεν ειναι υποχρεωτικο αλωστε !!δημοκρατια εχουμε !!οταν ειναι 70 μελη σε συνδεση δεν προλαβαινεις να απαντησεις σε ολα τα θεματα μονο σε αυτα στα οποια εχεις κατι να πεις !! τωρα αν θες να αποχωρησεις ειναι δικαιωμα σου αλλα μην το κανεις γιατι δεν βρεθηκε 1 κοπελα να ενδοιαφερθει για σενα !

βουλα γεια!δεν προλαβα να διαβασω ολα οσα ειπες γιατι πολυ απλα θελω να προλαβω να σου πω κατι!

μπορεις να μεινεις λιγο να μιλησουμε?ειναι σοβαρο αυτο που λες κ θελω να μου δωσεις ενα τεταρτο εστω πριν φυγεις,μπορεις κουκλα μου?

voula25 έγραψε:

δεν τα εχω με καμια κοπελα απο εδω μεσα.με εμενα τα εχω γιατι τα εχω κανει σκατα και νωμηζω οτι θα παω στην κολαση.ειπα δεν θα πω τιποτα παρα μονο σε ατομα δικα μου αλλα οσο το σκεφτωμαι το τι εγηνε εξωργηζωμαι,ημεμο και παλι απο την αρχη.ειμαι μυστηκοπαθης αλλα δεν μπορεις να κρατας κρυφω απο ανθρωπους και οχι απο το θεο.ειμουν εγκυος πηγα στο γιατρο και μου ειπε ολα καλα πανε και εγω η εγωισρια τη εκανα?αυτα που κοροιδευα,το εβγαλα γιατι ειμαι εγωηστρια αλλα κανουν τα χιλια δυο να μηνουν και εγω το εβγαλα θα καω στην κολαση δεν υπαρχη περιπτωση.για να μην τυχων μου μηνει ζακχαρος και γιατι δεν εχω υποστηρηξη απο κανεναν και δεν εχω βοηθεια με τα παιδια,η πεθερα μου οσο παει και χειροτερευει με το πνευμονη της και ειναι και τα 2 μου παιδια κοντα στην ιδια ηλικια και αλλα πρωβληματα με τον αντρα μου.εκανα αυτο που ελεγα οτι δεν συζηταω.δεν νωμηζω οτι αξειζω κατι καλο στην ζωη μου.και οτι και να παθω θα ειναι δικιο απο το θεω.καλο ειναι να μην μουληση ποτε καμια γιατι ειμαι ενα ατομο που δεν αξηζει πλεων.εμαθα οτι πολλες γνωστεσμου το εκαναν.αλλα δεν ελαφρηνη το βαρως που νιωθο.αυτα ειχα να πω

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

voula25 έγραψε:

δεν τα εχω με καμια κοπελα απο εδω μεσα.με εμενα τα εχω γιατι τα εχω κανει σκατα και νωμηζω οτι θα παω στην κολαση.ειπα δεν θα πω τιποτα παρα μονο σε ατομα δικα μου αλλα οσο το σκεφτωμαι το τι εγηνε εξωργηζωμαι,ημεμο και παλι απο την αρχη.ειμαι μυστηκοπαθης αλλα δεν μπορεις να κρατας κρυφω απο ανθρωπους και οχι απο το θεο.ειμουν εγκυος πηγα στο γιατρο και μου ειπε ολα καλα πανε και εγω η εγωισρια τη εκανα?αυτα που κοροιδευα,το εβγαλα γιατι ειμαι εγωηστρια αλλα κανουν τα χιλια δυο να μηνουν και εγω το εβγαλα θα καω στην κολαση δεν υπαρχη περιπτωση.για να μην τυχων μου μηνει ζακχαρος και γιατι δεν εχω υποστηρηξη απο κανεναν και δεν εχω βοηθεια με τα παιδια,η πεθερα μου οσο παει και χειροτερευει με το πνευμονη της και ειναι και τα 2 μου παιδια κοντα στην ιδια ηλικια και αλλα πρωβληματα με τον αντρα μου.εκανα αυτο που ελεγα οτι δεν συζηταω.δεν νωμηζω οτι αξειζω κατι καλο στην ζωη μου.και οτι και να παθω θα ειναι δικιο απο το θεω.καλο ειναι να μην μουληση ποτε καμια γιατι ειμαι ενα ατομο που δεν αξηζει πλεων.εμαθα οτι πολλες γνωστεσμου το εκαναν.αλλα δεν ελαφρηνη το βαρως που νιωθο.αυτα ειχα να πω

ολοι κανουμε λαθη κοριτσι μου μη ριχνεις φταιξιμο στον εαυτο σου...αν θες να βρεις γαληνη κατα τηνη γνωμη μου πηγαινε σε εναν εξομολογο δεν ξερω ποσο πιστευεις εγω εξομολογουμε και νιωθω υπεροχα!ξερω μια κυρια που εριξε ενα μωρακι πριν πολλα χρονια για οικονομικους λογους το 4ο και οταν πηγε στον παππα της εδωσε συγχωρεση γιατι το μετανιωσε πραγματικα και της ειπε να κανει ενα μωρο για να αναπληρωσει αυτο που εριξε!ειναι δυσκολο να τα βρεις με τον εαυτο σου αλλα προσπαθησε σε παρακαλω για τα αλλα δυο σου μωρακια!ειναι κριμα!εχε πιστη στον Θεο ολα μας τα συγχωρει οταν κλαιμε και μετανιωνουμε!ευχομαι να ηρεμησεις και να τα βρεις με τον εαυτο σου !η ζωη ειναι ομορφη

Voula25 μην σκέφτεσαι έτσι, δεν άκανες κάτι τόσο κακό όπως λές, έχεις δυο παιδάκια κ η προσωπική σου ζωή απο ότι καταλαβαίνω δεν είναι τόσο καλή όσο θα ήθελες. Θεωρώ ότι η αποφασή σου αυτή στην περιπτωσή σου δεν είναι κατακριτέα, έκανες κάτι για το καλό όλων σας. Μην κρίνεις τον εαυτό σου αρνητικά. Προσευχήσου για εσένα και για τα παιδάκια σου κ απλά προσπάθησε να ξεχάσεις. Σίγουρα αυτό που έκανες δεν ήταν μια επιπόλαιη απόφαση. Πίστεψε με κανείς δεν είναι ικανος να κατακρίνει αυτό που έκανες.

Να είσαι δυνατή να το ξεπεράσεις και να προχωρήσεις την ζωή σου με τα δυο αγγελούδια σου!!!

ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!!

....δεν ξέρω τους λόγους που σε ανάγκασαν να πάρεις αυτή την απόφαση...

Δεν έχω δικαίωμα να σε κρίνω...

Όμως όταν ένα παιδί δεν γεννιέται σίγουρα δεν φταίει αυτό...

Λυπάμαι αλλά εγώ προσωπικά, δεν μπορώ να σε βοηθήσω...

Μακάρι ο Θεός να σου δώσει τη γαλήνη που ψάχνεις....

Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου...

voula25 έγραψε:

θελω να παω για εξωμοληγηση.αλλα θα με δειωξη ο παπας

απο τον οικο του θεου δεν μπορει να σε διωξει κανεις !!!! και αν το κανει ο παπας ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ !!!!!!!!!!!

kαλημερα σου διαβασα αυτα που εγραψες με προσοχη, κοπελα μου εισαι υπεθυνο ατομο κ τους λογους που σε οδηγησαν να κανεις κατι τετοιο

του ξερεις μονο εσυ.

οσον αφορα το θεμα με την εκκλησια, κανενας παπας δεν μπορει να σε διωξει απο εκει,ισα, ισα που πρεπει να φερουν τον κοσμο προς την εκκλησια κ μαλιστα τετοιες μερες...σου προτεινω λοιπον να πας κ αν τολμησει να σε διωξει να του πεις επι λεξη οσα σου γραφω κ τοτε θα δεις ποια ειναι η σταση του...

οτι χρειαστεις θα ειμαστε εδω..

δεν υπαρχει περιπτωση να σε διωξει ουτε μιασ στο εκατομμυριο απλως θα σε ακουσει και θα σε συμβουλεψει τι να κανεις για να ελαφρυνεις την ψυχη σου!αν υπαρχει καποιος πνευματικος στην οικογενεια σου πηγαιε εκει δεν ειναι ολοι το ιδιο οι παππαδες !οχι πως θα σε διωξει καποιος απο αυτους αλλα σε αυτασ που θα σου πει!ηρεμησε κοριτσι μου ο Θεος σε ακουσε ηδη ξερει ποτε μετανιωνουμε!ειχες τουσ λογουσ σου κι εσυ!να δεις ολα θα πανε καλα!εμεις ειμαστε διπλα σου!

voula25 έγραψε:

θελω να παω για εξωμοληγηση.αλλα θα με δειωξη ο παπας

Κανένας παπάς δεν έχει δικαίωμα να σε διώξει όταν παρακαλάς για τη συγχώρεση του Θεού...

Βουλα καλημερα και ξεκιαω ετσι γιατι ξεκιναει μια νεα μερα.Καταλααινω οτι βρισκεσε σε συγχυση και το μυνημα σου ηταν αρκετα μπερδεμενο και αυτο μονο που καταλαβα ηταν οι ησουν εγκυος στο τριτο μωρο αλλα λογ οικονομικων και προσωπικων προβληματων δεν μπορεσες να το κρατησεις .

Εισαι οργισμενη και θυμωμενη με τον ευατο σου και προσπαθεις να ριξεις καπου το μπαλακι για να ξεσπασεις προσωπικα εμενα δνε με ενοχλει γιατι καταλαβαινω σ ετη ψυχοογια εισαι , παντως α ξερεις οταν ποσταρουε ενα θεμα δε ειμαστε οι μονες τα θεματα αλλαζουν πολυ γρηγορα και ξερεις κατι αν ακομα και ο τιτλος δεν ειναι κατι που να μας εξιταρει μπορει να μην το δουμε καν .Εγω το θεμα το δκο σου δε το εχω δει καθολου .Αυτο που ανακοινωνε την εγκυμοσυνη το μονοπου ειδα ηταν εν ααντιο και αμεσως μο εκανε κλικ και το ειδα .Η αληθεια ειναι οτι πολλες κοπελες οπελε ανακοινωνουν εγκυμοσυνη και εγω δνε εχω απαντησει δνε το κανω για καποιο λογο απλα τυχαιο γεγεονος.

Και ξεκιναω με το σημαντικοτερο κομματι αυτων που μας εγραψες .Αναγκαστηκεςνα διακοψεις ττην κυηση για τους Χ λογους καμια αο εδω μεσα δνε μπορει να σε κρινει προφανως πηρες την αποφαση βιαστικα αι δνε τη σζητησες με κανεναν ; με το αντρα σου ; με καποια φιλη σου; ασε μας εμας αλλα ακομα αν το εβαζες και σαν θεμα ειμαι σιγουρη οτι θα σουτ απανταγαμε .

Ενας αποχωρισμος ειναι οδυνηρος καιμην λες οτι θα καεις στην κολαση κι άλλ τετοια να ζητησεις συγχωρεση απο τον ευατοσου καινα συνεχισεις να ζεις αν συνεχισεις Βουλα στο ιδιο τροπαιο το μονο που θα καταφερεις ειναι να κανεις κακαο στα παιδια σου και εκει θα εισια απολυτς υπευθυνη .

Οταν εκανε η κομπαρα μο την εκτρωση ηταν ρραβωνιασμενη ειχε σιτι να μεινουνε ειχε μια καλη δουλεια αγαπουσε α παιδια αλλα εεινη την περιοδο εκανε ενα ανοιγμα στα επαγγελαμτικα της και εβαλε το παιδι πιο κατω αποτελεσμα με το που συνηδητοποιησε τι εκανε επαθε ΣΟΚ μετα καταθλιψη και για μεγαλο διαστημα δνε μπορουσε να ασοληθει με τιποτα θεωρουσε υπευθυνο τον αρραβωνιατικο της χωρισαν και ας της λεγαμε ολοιο οτι δε ηταν ο μονος υπευθυνος απλα εκινη ειχε θυμωσει επιδη της ειπε να κανομε οτι θελεις εσυ και δνε της ειπε να το καρτησουμε αλλα καποιοι αντρες ετσι ειναι .Θυμαμαι κυκλοφορουσε με το πρωτο υπερηχογραφημα του παιδιου ηταν ψυχοθοφορο χωρισε με τον αρραβωνιαστικο μετα τα ξαναβρηκαν αλλα δεν ηταν τιποτα δυο .

Κοιτα να πας σε καποιον ειδικο να μιλησεις ολο αυτο που εχεις πρεπει να το αποβαλλεις

voula μου,

στη ζωή μερικές φορές καλούμαστε να πάρουμε κάποιες αποφάσεις πολύ σημαντικές.Είναι στιγμές που κάνουμε πράγματα που μας γονατίζουν ψυχολογικά αλλά δεν βρίσκουμε άλλο τρόπο αντιμετώπισης.Δεν είμαι εγώ άξια να σε κρίνω ούτε εσένα ούτε κανέναν στον κόσμο.Μπορεί να διαφωνώ με την πράξη σου αλλά από τη στιγμή που έκρινες ότι με αυτό τον τρόπο θα ήταν καλύτερα για όλους, δεν μπορώ να σου πω κάτι.

Αυτό έγινε όμως δεν αλλάζει, τώρα πρέπει να κοιτάξεις μπροστά.Να τσιτώσεις τα πόδια σου και να φανείς δυνατή (ανεξάρτητα από τις οικογενειακές συνθήκες) για ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμφωνώ να πας σε ένα ιερέα αν έτσι αισθάνεσαι.............το σίγουρο είναι ότι δεν θα σε διώξει, πίστεψέ με..........

Οτι χρειαστείς, τα κορίτσια του mammy εδώ είμαστε........

Και θυμήσου, τα παιδάκια σου θέλουν μία χαρούμενη μανούλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tha simfoniso k ego me ta koritsia.to oti kanoume kapoia stigmi sti zoi mas mia praksi pou gia tous allous theoritai "kakh" den simainei oti k emeis oi idioi eimaste "kakoi" k tha kaoume stin kolasi.pistevo ston theo alla otan akouo ta peri thriskeias , trelenomai.den exei kanenas to dikaioma na se krinei ,otidipote k an exeis kanei(genika milao)giati kaneis den kserei poies sinthikes se anagkasan na kaneis kati tetoio k an mi ti allo,as koitaksoume na eimaste emeis sostoi k as afisoume tis epikriseis.sigoura kapoioi prospathoun xronia k den mporoun na apoktisoun paidi alla tha itan pritimotero na to efernes ston kosmo kato apo anarmostes sinthikes (efoson exeis provlimata;)min skeftesai arnitika (den leo na to ksexaseis vevai ,oi pliges paramenoun)alla exeis k 2 paidakia pou se xreiazontai.milise se kapoion eidiko (pappa, psixologo, na noiosis kalitera alla na ksereis oti o theos den mas krinei pote giati o theos einai agapi k i agapi pote den misei ,antitheta apo auta po mas epivalloun na pistevoume.o theos mas eplase omoious tou k mas edose eleutheri voulisi xoris na epemvenei stis prakseis mas k oxi fusika gia na mas "krinei"thn "Deutera parousia".exoume katanoisei lathos thn enoia tou theou k giauto ftaiei i ekklisia (allo thema auto).euxomai na vreis thn galini k na min xaseis tin pisti sou .ego eimai dipla sou gia oti thes.

voula25 έγραψε:

οι λογοι δεν ελαφρινουν την ψυχη μου αλλα το μονο που μπορω να ειναι οτι δεν θα το ξανα κανω για ολα τα λευτα του κοσμου.μα για ολα.και δεν θα υπολογησω τησ συνεπεις.ελπιζω να με καταλαβη ο θεος

Κοριτσάκι μου, ο Θεός σίγουρα θα σε καταλάβει...

Προσπάθησε όμως να καταλάβεις και εσύ τον εαυτό σου και να τον δικαιοληγήσεις....

Αγκάλιασε τα δύο σου παιδάκια και γέμισέ τα χαρά και αγάπη...

Κλάψε εάν θέλεις ΑΛΛΑ προχώρα παρακάτω...

Ό,τι έγινε έγινε, δεν αλλάζει...

Κοίτα μπροστά! Ο χρόνος θα σε βοηθήσει να πονάς λιγότερο!

voula25 έγραψε:

οι λογοι δεν ελαφρινουν την ψυχη μου αλλα το μονο που μπορω να ειναι οτι δεν θα το ξανα κανω για ολα τα λευτα του κοσμου.μα για ολα.και δεν θα υπολογησω τησ συνεπεις.ελπιζω να με καταλαβη ο θεος

ego den mporo na se katalavo giati den ime theos ..

mas paraponiese giati den rotisame gia ti xoriaki sou..

ti simasia tha ixe na rotagame afou esi den tin itheles.

poli mirolatria........se piran me to zpori na kanis ektrosi????????

mpori na me akous skliri ........... ime poli..........

exo kani 7 eksosomatikes ke den ksero poses tha kano akoma

gia 1 pedi.

ekanes oti ekanes ke ta vazis ke mazimas?????????

Καταρχήν, το γεγονός ότι πήγες κι έκανες έκτρωση χωρίς καν να το συζητήσεις με κανέναν (γιατί απ' ότι καταλαβαίνω ούτε με τον άντρα σου το συζήτησες, ούτε με κανέναν άλλο, ούτε έστω εδώ στο mammyland) δείχνει ότι δεν θες να μοιράζεσαι πράγματα.. αυτό από μόνο του είναι πρόβλημα. Πως περιμένεις υποστήριξη από το περιβάλλον σου αν δεν τη ζητήσεις;;;

Είναι άδικο να τα βάζεις με το φόρουμ την στιγμή που τα προβλήματά σου πηγάζουν από αλλού. Αλλά τώρα εισαι σε μια ψυχολογία πολύ άσχημη οπότε καταλαβαίνω πως κάπου θέλεις να ξεσπάσεις. Πάντως το mammyland είναι πηγή υποστήριξης για πάρα πολλές κοπέλες κι αν κοιτάξεις λίγο γύρω σου και διαβάσεις θέματα θα το διαπιστώσεις. Είσαι σχετικά καινούριο μέλος και ίσως δεν το'χεις εισπράξει αυτό ακόμα.

Το ότι έκανες έκτρωση είναι άσχημο και εμένα προσωπικά, καθώς ίσως και πολλά άλλα κορίτσια που προσπαθούμε ακόμα για το 1ο παιδί, με εξοργίζει, με θυμώνει, με εξαγριώνει. Τι πάει να πει "μη μου μείνει ζάχαρο και δεν έχω υποστήριξη και βοήθεια";;; Είναι πραγματικοί λόγοι αυτοί ή δικαιολογίες;;

Και το'χω δει κι από άλλες παντρεμένες και ειλικρινά δε μπορώ να το καταλάβω! Γιατί το άφηνετε στην τύχη του;; Στο κάτω κάτω, γι'αυτό υπάρχει η αντισύλληψη, για να αποφεύγουμε την εγκυμοσύνη όταν δεν τη θέλουμε.

Ο πανικός είναι πάντα ο χειρότερος σύμβουλος... Τέλος πάντων, τώρα ό,τι έγινε έγινε και δεν ξεγίνεται.. Και στο κάτω κάτω, δικό σου το σώμα, δική σου η απόφαση και η επιλογή.

Κοίτα να μαζέψεις τα κομμάτια σου και να λύσεις τα προβλήματά σου με τον εαυτό σου καταρχήν και μετά με το περιβάλλον σου, τον άντρα σου κλπ. για να μπορέσεις να πας παρακάτω και να'χεις μια όμορφη ζωή με την οικογένειά σου.

Θα σε συμβούλευα να μη φύγεις από το φόρουμ αλλά να μείνεις και να μοιραστείς τα όσα σε απασχολούν, γιατί απ' ότι καταλαβαίνω, στο οικείο σου περιβάλλον δεν μπορείς να το κάνεις αυτό τόσο εύκολα.

Ο παπάς είναι υποχρεωμένος να σε ακούσει, χωρίς να σε κρίνει.

Τώρα αν είναι κανένας σκληροπυρηνικός, τι να σου πω;..

Εκτός κι αν είναι μικρή, "κλειστή" η κοινωνία που ζεις και φοβάσαι μήπως διαρρεύσει κάτι προς τα έξω..

Μη νιώθεις ότι είσαι άνθρωπος που δεν αξίζει. Πολλές φορές στη ζωή οδηγούμαστε σε αποφάσεις που τις μισούμε και μετανιώνουμε την ίδια στιγμή γι'αυτές. Γι'αυτό όμως είμαστε και είδος που εξελισσόμαστε, γιατί μέσα από τις επιλογές μας μαθαίνουμε και βελτιωνόμαστε.

Εύχομαι να μπορέσεις σύντομα να βρεις ψυχική ηρεμία και τα πράγματα από δω και πέρα να είναι καλύτερα για σένα και για την οικογένειά σου.

Είσαι πολύ μικρή ακόμα, έχεις όλον τον καιρό μπροστά σου για να παλέψεις και να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη!

Το mammy θα'χει πάντα μια αγκαλιά ανοιχτή για σένα, αρκεί να μην του γυρίεις την πλάτη από εγωισμό και αρκεί να τη ζητήσεις. Έτσι κοριτσάκι μου; Μην το βάζεις κάτω! ;)

koritsia sorry alla oute thn ksero thn voula25 oute thelo na tin dikaiologiso.as min eimaste omos toso sklires mazi ths giati den kseroume ti exei ginei.einai mia kopela opos fainetai xoris ipostiriksi ,noiothei idi xalia ,opos eipe k i idia den exei kati enantion mas alla einai enas tropos na ksespasei thn lipi ths k tis enoxes ths .den eimai psixologos alla as prospathisoume ligo na tin entharinoume efoson to exei anagki...den leo oti den to kanoume alla as min epimenoume sta arnitika simeia tou thematos,ti lete;

simfwnw apolita mazi sou!oloi mas kanoume lathi akoma kai otan oi idioi exoume kapoies arxes kapoies fores xefevgoume!anthrwpoi eimaste alliws tha imastan robot!to eipe kai moni tis i kopela oti itan kata tis ektrwsis mia zwi!prepei na eimaste konta tis!einai krima na eimaste sklires !einai idi skliri me ton eafto tis!

fatsoulina mou έγραψε:

simfwnw apolita mazi sou!oloi mas kanoume lathi akoma kai otan oi idioi exoume kapoies arxes kapoies fores xefevgoume!anthrwpoi eimaste alliws tha imastan robot!to eipe kai moni tis i kopela oti itan kata tis ektrwsis mia zwi!prepei na eimaste konta tis!einai krima na eimaste sklires !einai idi skliri me ton eafto tis!

..εάν και το θέμα είναι "σκληρό", δεν νομίζω ότι είμαστε ¨σκληρές¨ με τη Voula25!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...