Σας ευχαριστώ πολυ όλες κορίτσια μου💞🫶
Δεν ξέρω ποτε θα πάω για εμβρυομεταφορα εκτός οτι φοβάμαι πολυ την αποτυχια !
Εχω να πάω σε κοντινούς γάμους και το σκέφτομαι μήπως το αφήσω για Σεπτέμβρη στον έναν γίνομαι κουμπάρα και ο άλλος ειναι ο αδελφός του άντρα μου! Με φοβίζει η όλη κατασταση!
Αααχ μπράβο κορίτσι μου πολυ χαίρομαι ενα και τυχερό! 🩷💙Εσύ γτ δεν κάνεις τώρα ετ και θα πας από Σεπτέμβριο?
Πετάγομαι να πω ότι από την πρώτη εγκυμοσύνη έχω το boomerang από jukki και έκτοτε δεν το αποχωρίζομαι!! Είναι σα να ξαπλώνω σε σύννεφο! Είναι τεράστιο βέβαια αλλά δεν Μ ενοχλεί. Για θηλασμού πήρα ένα μικρο μισοφέγγαρο και με βόλεψε.
https://jukki.gr/shop/for-mom/boomerang-pillows/mple-safari-poluleitourgikό-maxilάri-egku/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=[PM] Rentowne&utm_id=20920263248&gad_source=1&gad_campaignid=20923724554&gbraid=0AAAAAoRyuVF_ethmXggKRp3qQAncHO2pF&gclid=CjwKCAjw1ozEBhAdEiwAn9qbzVPhyNXyJNo6gJBQ5n6qhT7hLLd1iXps4Wg5ZPpGactpF1ZsxW4dixoCRswQAvD_BwE
Τέλεια κορίτσι μου μπράβο τι ομορφα νεα!!!
Με το καλό όλα να πάρουν τον δρόμο τους!!!🥰
Και εμείς τελικά είχαμε μια βλαστοκύστη την οποία κ καταψυξαμε. Χάρηκα κ εγώ γιατί πίστευα θα μείνουμε με μηδέν. Αλλά τελικά τα κατάφερε. Τώρα παύση για διακοπές κ πάλι από Σεπτεμβρη...
Εσύ πότε θα πας για εμβρυομεταφορά; το συζητήσατε;
Μακάρι όλα καλά να πάνε σε όλες!!!!
Ααα τη Δευτέρα έχεις υπέρηχο, τι ωραία.!!! Έχεις καμιά ενόχληση εσύ ή όλα οκ;; Εγώ έχω που και που ενοχλησούλες κάτω χαμηλά σαν τράβηγμα και βάρος ταυτόχρονα. Πόσων εβδομάδων είσαι τώρα;