Μετάβαση σε περιεχόμενο

13 μερες περιοδος...!!!

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια μου...!!!

Εχω ενα προβληματακι τις τελευταιες μερες και ειπα να παρω την αποψη σας και αν καμια αντιμετωπισε ποτε κατι παρομοιο...!!!

Σημερα ειναι η 13η μερα που εχω περιοδο... μου ηρθε στις 21 Φεβρουαριου και ακομα εχω... επισης σημερα πηγα και στον γιατρο μου για υπερηχογραφημα και δεν ειδε κατι ανησυχητικο... αλλα μου εδωσε να παρω τα primolut nor για 10 μερες και μου εβαλε να κανω ενα καρο εξετασεις... ορμονολογικες, υπεηχογραφημα ανω κοιλιας και καμπυλη ζαχαρου...!!!

Οι λογοι που μπορει να το προκαλεσαν μου ειπε ειναι πολλοι: ορμονικη διαταρραχη, κουραση, αγχος, κακη η ελλειπης διατροφη...!!!

Εσεις τι λετε; :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου!!!

Το μονο αντιστοιχο που εχω ξανακουσει ειναι για μια γνωστη του αντρα μου, κοντα στα 45, που ειχε οινομυωματα. Αλλα αυτα φαινονται νομιζω με το ματι, οποτε ο γιατρος σου υποθετω οτι θα το εβλεπε.

Σου εχει ξανασυμβει κατι αντιστοιχο? Παντως ευχομαι να μην ειναι τιποτα!!

καποια στιγμη ειχα περιοδο 9 μερες και ειχα φριξει αλλα εγινε μονο μια φορα και δεν το εψαξα περισοτερο συνηθως μου κραταει 6 μερες το πολυ

παιζει φυσικα ορμονικη διαταραχη αλλα υποτιθετε αν εχεις κουραση η ελλειπη διατροφη ξερω οτι μπορει να μην σου ερθει καθολου τωρα για το αντιθετο δεν το εχω ξανακουσει

ευχομαι να ειναι κατι τυχαιο και να μην ταλαιπωρηθεις με γιατρους και φαρμακα!!!!!!

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας...!!!

Ειχα αλλη μια φορα κατι παρομοιο πριν αρκετα χρονια... για εναν μηνα ειχα καφε σταγονες... μεχρι που μου ηρθε η επομενη περιοδος και σταματησε... ηταν ενα τυχαιο γεγονος και δεν ξαναγινε... μετα την γεννα ειχε ρυθμιστει πολυ καλα ο κυκλος μου...!!!

Μου είχε συμβεί και μένα πριν χρόνια.Είχε κρατήσει 15-17 μέρες.Μου είχε πει και εμένα ο γιατρός για διατροφή, έγχος ή κούραση(η αλήθεια είναι οτι είχε συμπέσει με κάτι εξετάσεις στο πανείστήμιο).Με φόρτωσε άτι βιταμίνες κι έστρωσα!

Μην ανησυχείς, για να μην είδε κάτι στον υπέρηχο δεν είναι τίποτα.Μια αναστάτωση στον κύκλο.

Τι τραβάμε οι δόλιες γυναίκες!!!! :P

Εγω ΄πέρνω απο τον προηγουμενο μεινα κατι χαπια για τις κρισεις

πανικου και ειχα 14 μερες περιοδο της πρωτες 5 λιγο και μετα λες και ειχα γεννησει

αλλα νομιζω οτι ηταν απο τα χαπια

Αλλα να σου πω την γνωμη μην παρεις τα χαπια του γιατρου τοσες μερες

αν σου συνεβη μια μονο φορα

Αυτα τα χαπια τα ειχα ξαναπαρει στο παρελθον, τοτε που μου ειχε συμβει εκεινο τα περιστατικο που ανεφερα στο 2ο post μου... δεν ειναι τιποτα κακο... θα ρυθμισουν την περιοδο μου και φυσικα θα την διακοψουν... αν δεν τα παρω δεν ξερω ποτε θα σταματησε απο μονη της...!!! :)

Παντως συμβαινει απ'οτι βλεπω... κι'εσεις ειχατε παρομοιοα περιστατικα... ισως παιζει ρολο και η ψυχολογια...!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...