Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εγω την εβαζα στην κοιλια και μου ειχαν πει οτι επρεπε να το κανω αφου σταματησω να θηλαζω...ποσο μαλλον κατευθειαν στο στηθος..

μιλα καλυτερα με τον γιατρο σου θα ξερει γιατι η kelosoft ειναι πολυ γνωστη κρεμα...

:)

Δημοσίευση

κι εγώ έβαζα στην κοιλια και στο εσωτερικό των μηρών για ενα μήνα και, δεν ήξερα οτι δεν κάνει αλλά στο στήθος σίγουρα όχι γιατί όσο και να μην βάλεις στη θηλή θα μεταφερθεί απο μόνη της είτε με ιδρώτα είτε με το στηθοδεσμο οπότε βάλε οταν αποθηλάσεις, όσο για τα αποτελέσματα ετσι κι αλλιώς με τον καιρό οι ραγάδες ασπρίζουν και δεν φαίνονται τόσο έντονα, στην κοιλιά που έβαζα κελοσοφτ είδα πολύ γρήγορα διαφορά πάντως, να ξέρεις οτί για να δεις τα καλύτερα αποτελέσματα πρέπει να βάζεις τρεις μήνες συνεχόμενα.

Να χαίρεσαι το μωράκι σου!

Δημοσίευση

Ειχα ρωτησει την παιδιατρο και μου ειχε πει οτι στην κοιλια δε πειραζει να

βαζει οταν θηλαζεις γιατι ειναι φυτικη και επιδερμικη δεν παει στο αιμα για το στηθος δεν ξερω να σου πω :)

Δημοσίευση

elena manoula έγραψε:

ok ma k ego paratirisa pos mirizei san prasino sapouni k leo dn mporei apo tin alli o farmakopoios xerei pos tora gennisa an itan kati tha to elege nomizo:O

eyxaristo poly maggy mou!!

Τιποτα καλε σιγα

δεν θελω να σε απελπισω αλλα δεν κανει τιποτα εμενα ακομη ειναι κοκκινες μετα απο

1 μιση χρονο χθεδον και εχω βαλει τα παντα :dry:

Δημοσίευση

elena manoula έγραψε:

popo:O

sovara??eytixos exo valei mono dio meres!!pali kala!!tha erthei o paidiatros mallon simera katse na rotiso ayton na doume ti tha mou pei!!eyxaristo mitsi mou!!poso kairo tin evazes??efigan ta simadia tis egkimosinis sou??

την εβαλα για κανα 2 μηνες αν θυμαμαι καλα, μετα τα παρατησα...οποτε λογικο ειναι που δεν εχουν φυγει τα σημαδια:silly:

εχω ακουσει οτι αυτη την δινουν οι χειρουργοι μετα απο επεμβασεις για να το βαζουν στην τομη...εχει πολυ καλα αποτελεσματα αλλα χρειαζετε να την βαζεις για αρκετους μηνες!ειναι και πανακριβη! :ohmy::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...