Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΣΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....

ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ PLEASEEE!!! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΗΣ 1/2/10 Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΗΣ 29 ΜΕΡΕΣ...ΠΙΘΑΝΗ ΜΟΥ ΩΟΡΡΗΞΙΑ 15ΗΜΕΡΑ ΜΕ 16Η ΜΕΡΑ

ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΣ 2 ΜΕΡΕΣ.ΤΗΝ 16ΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ...

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ 17 ΜΕΡΕΣ ΑΝ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ...ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ...ΚΑΙ ΚΡΑΜΠΕΣ ΕΝΤΟΝΕΣ,,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΥΣ ΠΟΝΟΥΣ..ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ.{ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΧΩ ΑΦΟΡΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΝΕΣΕΙΣ!}

ΑΧ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ 1.5 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ....

ΣΤΗΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ Η ΘΕΡΜΟΚΡΣΑΣΙΑ ?ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΡΕΧΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ....HELP ME!!!PLEASE~~ :kiss::blush::dry:

Δημοσίευση

καλησπέρα! Ευχομαι να είσαι εγκυος! Αν ο κύκλος σου είναι σταθερός τότε είναι πάρα πολύ πιθανό να είναι εγκυος γιατί σήμερα είναι η τρίτη μέρα της καθυστέρησης σου. Τα συμπτώματα της περιόδου έιναι τα ίδια με της εγκυμοσύνης οπότε μη σε απασχολεί αυτό. Για τη θερμοκρασία δεν ξέρω να σου πω. Δε κάνεις ένα τεστ εγκυμοσύνης να σιγουρευτείς?

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου σου στελνω την θετικη μου ενεργεια και νομιζω οτι μαλλον εισαι εγκυουλα...τεστακι γρηγορα και φυσικα θα προτεινω οπως παντοτε αλλωστε clear blue ψηφιακο...χαχαχα!!! αντε με το καλο να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα.....

Δημοσίευση

Κι εγώ είχα πόνους περιόδου όταν ήμουν έγκυος και όλο έτρεχα στην τουαλέτα νομίζοντας ότι μου'χει έρθει... αλλά πουθενά! Και το στήθος μου ήταν πρησμένο και η μύτη μου "ραντάρ"! :P Αλλά δεν είχα δώσει σημασία.. τελικά δέησα κι έκανα τεστ με 7 μέρες καθυστέρηση και φυσικά έδειξε θετικό.

Την επόμενη φορά που έμεινα έγκυος είχα τα ίδια, αλλά με 3 μέρες καθυστέρηση είχε δείξει αρνητικό..

Κάνε το πρωί ένα τεστ αν έχεις ή αν δεν έχεις, κάνε καλύτερα χοριακή - απ' αυτήν θα'χεις αξιόπιστο αποτέλεσμα.

Εύχομαι να'σαι εγκυούλα!!! :) :)

Δημοσίευση

ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΤΗΝ 15 ΜΕΡΑ ΜΕ 16 ΜΕΡΑ ΤΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η 17Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ...ΑΧ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ...ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΤΕΣΤ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ...ΠΡΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΡΗΣΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 37...ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ,,ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΝΑΩΩΩΩΩ.....ΣΑΝ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΜΠΕΣ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

Δημοσίευση

μαγδαλινα μου γεια σου και απο εμενα!!! σου ευχομαι να εισαι εγκυουλα και εσυ καλη μου...να εχεις ενα θαυματακι στην κοιλιτσα σου που σε λιγο καιρο θα σε ξετρελαινει στις κλωτσιες!!! :P:P

γιατι δεν πας την δευτερα να κανεις μια χοριακη για σιγουρα αποτελεσματα?? γιατι πολλες κοπελες ενω ειναι εγκυος τους βγαινει αρνητικο το τεστ φαρμακειου και απογοητευονται :dry:

φιλακαι πολλα και σου ευχομαι οτι καλυτερο! :kiss:

Δημοσίευση

Magdalina εύχομαι να είσαι πολύ έγκυος και όλα να πάνε καλά! Πώς κρατιέσαι και δεν το έκανες ακόμα το τεστ;;;; :) Τα ίδια αισθανόμουν κι εγώ όταν έμεινα έγκυος και δεν το πίστευα ότι θα είμαι αφού είχα πόνους περιόδου. Γι' αυτό κάνε ένα τεστάκι, κάνε και τις εξετασούλες σου και όλα θα πάνε καλά.

Δημοσίευση

αχ κοτριτσια εχω προαισθημα οτι ειμαι,ειναι η πρωτη φορα που νιωθω ετσι,εχω και κατι περιεργα συμπτωματα,τι να πω,παντως μου σταματησαν οι πονοι της περιοδου,εχω κατι μικρα πονακια που και που πολυ χαμηλα στο κεντρο της κοιλιας,και το στηθος μου ειναι ακομα πρησμενο και ψιλοποναει,και το στομα μου εχει μια περιεργη γευση τι να πω....θα κανω υπομονη αλλες μερες και μετα θα το κανω,ξερω ξερω η υπομονη μου σκαει ΓΑΙΔΑΡΟ αλλα θα αντεξω λιγο ακομα.... :blush:

Δημοσίευση

Σου ευχομαι πραγματικα να εισαι εγγυος, που νομιζω οτι εισαι.Αλλα θα ηταν καλο αφου το εχεις καταλαβει να κανεις μια χοριακη.Θα σου δειξει 100% τωρα πια κ νομιζω πως καλο ειναι να επιβεβαιωσεις την εγκυμοσυνη σου κ να επισκεφτεις το γιατρο σου.Οσο πιο νωρις τοσο πιο καλα ωστε να ξεκινησεις την "φροντιδα" του μωρου σου κ του οργανισμου σου.

Πολλα φιλια!

Δημοσίευση

κοριτσακια μου ακομα τιποτα....αυριο 9 μερες καθυστερησης,,,ξερω ξερω απορειτε μα την υπομονη μου....αλλα θα περιμενω λιγο ακομα,αλλα πιστευω οτι ειμαι,,το νιωθω πλεον,,δεν εχω ξανανιωσει ετσι,αλλες φορες με καθυστερηση ειχα αλλα συμπτωματα ,τωρα νιωθω αλλιως...υπομονη λιγο ακομα,,,φιλακια :kiss:

Δημοσίευση

γεια σου Ανθακι τι κανεις???εγω εχω καθυστερηση 10 μερες,,δεν εκανα ακομα τεστ το σαββατο θα κανω,δεν θελει ο αντρας μου ακομα μηπως απογοητευτουμε,γιατι δεν ηταν και λιγες οι φορες..ξερεις.

αλλα εγω πλεον αρχισα να το αισθανομαι...φιλακια

Δημοσίευση

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είσαι εγκυούλα και να μας πεις το Σάββατο τα ευχάριστα νέα!!!!!!!!!Μπράβο που αντέχεις τόσες μέρες!!! Εγώ πάντως πιστεύω ότι είσαι. Είναι μεγάλη η καθυστέρηση που έχεις! Φιλάκια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσια βγηκα απο το νοσοκομειο. Περασα πολυ δυσκολα με πολυ πονο. Ημουν μια σπανια περιπτωση επιπλοκη της διεγερσης απο πολυκυστικες. Δεν θελω να προχωρησω αμεσα σε εμβρυομεταφορα. Μπορει να το αφησω του χρονου. Ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα και σωματικα. Για να επανελθω θελω πολυ χρονο μαζι με αγωγη που λαμβανω. Δεν μπορω να διαχειριστω αυτο που περασα. Ευχομαι να πετυχετε οσα κοριτσια προετοιμαζονται αυτον τον καιρο.
    • Η γιατρός στο νοσοκομείο αυτό υποστηρίζει, όταν λαμβάνεται τουλάχιστον στη μεγαλύτερη ποσότητα του. Η αλήθεια είναι ότι εχθές περπάτησα όσο δεν είχα περπατήσει όλο τον προηγούμενο καιρό μαζί. Αλλά ναι! τα σαλοσπίρ προκαλούν αιμορραγία.. Η γυναικολόγος μου επιμένει ότι το χρειάζομαι γιατί έχω αυξημένο νούμερο για προεκλαψία και θα πρέπει να το παίρνω σε αυτή την ποσότητα.  Για την προδιάθεση για προεκλαψία.  Κορίτσια ας σταματήσει το αίμα, αύριο να είμαστε σε καλύτερη φάση, η γιατρός εδώ θέλει να είμαι τουλάχιστον για σήμερα τελείως ξάπλα! Από αύριο θα μπορώ να σηκώνομαι να πηγαίνω μία τουαλέτα. Μια εβδομάδα μου είπε απόλυτη προσοχή να ξανά κολλήσει ο σάκος θέλουμε και μετά μπορώ να κινούμαι λίγο πιο χαλαρά. Αλλά και το αίμα να σταματήσει ο σάκος θέλει προσοχή μέχρι να κολλήσει.. Εύχομαι στο τέλος να πάνε όλα καλά.!
    • Γεια σας κορίτσια σήμερα πήγαμε εμβρυολογο.. πολύ κούραση λόγο ταξιδιού που είναι μακριά αλλά άξιζε τ κόπο..τον σακατεψαν στη κλωτσιά κοντά μια ώρα με τ ντοπλερ δεν τον άφηναν να κάνει δουλειά τ..τα μέτρησε 2 φορές..είναι κ τα δυο ευτυχώς 1.800γρ πάνε καλά το τρώνε τα φαι τους..έχω παραπάνω αμνιακα,δεν έχω ζάχαρο αλλά θέλει προσοχή όσο μπορω με τη διατροφή..το καλό είναι ότι έχω καλό τράχηλο οπότε είπε σίγουρα ένα μήνα ακόμα.. αμήν!όσο μπορώ να τα κρατήσω μέσα να γίνουν γερά ανθρωπάκια..είμαι 32 εβδομάδα
    • Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 
    • Επίσης ξεχασα να προσθέσω ότι στον δεύτερο τοκετό ο σύζυγός μου ερχόταν για μια ώρα τη μέρα γιατί κρατούσε τη μεγάλη. Οπότε ουσιαστικά ήμουν μόνη μου. Ο,τι χρειαζομουν με βοηθούσαν αρκετά οι μαίες. Από το να συμπληρώσω κάποια χαρτιά κατά την εισαγωγή μέχρι το να με ντύσουν κτλ κτλ!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...