Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΣΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....

ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ PLEASEEE!!! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΗΣ 1/2/10 Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΗΣ 29 ΜΕΡΕΣ...ΠΙΘΑΝΗ ΜΟΥ ΩΟΡΡΗΞΙΑ 15ΗΜΕΡΑ ΜΕ 16Η ΜΕΡΑ

ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΣ 2 ΜΕΡΕΣ.ΤΗΝ 16ΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ...

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ 17 ΜΕΡΕΣ ΑΝ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ...ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ...ΚΑΙ ΚΡΑΜΠΕΣ ΕΝΤΟΝΕΣ,,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΥΣ ΠΟΝΟΥΣ..ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ.{ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΧΩ ΑΦΟΡΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΝΕΣΕΙΣ!}

ΑΧ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ 1.5 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ....

ΣΤΗΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ Η ΘΕΡΜΟΚΡΣΑΣΙΑ ?ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΡΕΧΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ....HELP ME!!!PLEASE~~ :kiss::blush::dry:

Δημοσίευση

καλησπέρα! Ευχομαι να είσαι εγκυος! Αν ο κύκλος σου είναι σταθερός τότε είναι πάρα πολύ πιθανό να είναι εγκυος γιατί σήμερα είναι η τρίτη μέρα της καθυστέρησης σου. Τα συμπτώματα της περιόδου έιναι τα ίδια με της εγκυμοσύνης οπότε μη σε απασχολεί αυτό. Για τη θερμοκρασία δεν ξέρω να σου πω. Δε κάνεις ένα τεστ εγκυμοσύνης να σιγουρευτείς?

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου σου στελνω την θετικη μου ενεργεια και νομιζω οτι μαλλον εισαι εγκυουλα...τεστακι γρηγορα και φυσικα θα προτεινω οπως παντοτε αλλωστε clear blue ψηφιακο...χαχαχα!!! αντε με το καλο να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα.....

Δημοσίευση

Κι εγώ είχα πόνους περιόδου όταν ήμουν έγκυος και όλο έτρεχα στην τουαλέτα νομίζοντας ότι μου'χει έρθει... αλλά πουθενά! Και το στήθος μου ήταν πρησμένο και η μύτη μου "ραντάρ"! :P Αλλά δεν είχα δώσει σημασία.. τελικά δέησα κι έκανα τεστ με 7 μέρες καθυστέρηση και φυσικά έδειξε θετικό.

Την επόμενη φορά που έμεινα έγκυος είχα τα ίδια, αλλά με 3 μέρες καθυστέρηση είχε δείξει αρνητικό..

Κάνε το πρωί ένα τεστ αν έχεις ή αν δεν έχεις, κάνε καλύτερα χοριακή - απ' αυτήν θα'χεις αξιόπιστο αποτέλεσμα.

Εύχομαι να'σαι εγκυούλα!!! :) :)

Δημοσίευση

ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΤΗΝ 15 ΜΕΡΑ ΜΕ 16 ΜΕΡΑ ΤΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η 17Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ...ΑΧ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ...ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΤΕΣΤ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ...ΠΡΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΡΗΣΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 37...ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ,,ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΝΑΩΩΩΩΩ.....ΣΑΝ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΜΠΕΣ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

Δημοσίευση

μαγδαλινα μου γεια σου και απο εμενα!!! σου ευχομαι να εισαι εγκυουλα και εσυ καλη μου...να εχεις ενα θαυματακι στην κοιλιτσα σου που σε λιγο καιρο θα σε ξετρελαινει στις κλωτσιες!!! :P:P

γιατι δεν πας την δευτερα να κανεις μια χοριακη για σιγουρα αποτελεσματα?? γιατι πολλες κοπελες ενω ειναι εγκυος τους βγαινει αρνητικο το τεστ φαρμακειου και απογοητευονται :dry:

φιλακαι πολλα και σου ευχομαι οτι καλυτερο! :kiss:

Δημοσίευση

Magdalina εύχομαι να είσαι πολύ έγκυος και όλα να πάνε καλά! Πώς κρατιέσαι και δεν το έκανες ακόμα το τεστ;;;; :) Τα ίδια αισθανόμουν κι εγώ όταν έμεινα έγκυος και δεν το πίστευα ότι θα είμαι αφού είχα πόνους περιόδου. Γι' αυτό κάνε ένα τεστάκι, κάνε και τις εξετασούλες σου και όλα θα πάνε καλά.

Δημοσίευση

αχ κοτριτσια εχω προαισθημα οτι ειμαι,ειναι η πρωτη φορα που νιωθω ετσι,εχω και κατι περιεργα συμπτωματα,τι να πω,παντως μου σταματησαν οι πονοι της περιοδου,εχω κατι μικρα πονακια που και που πολυ χαμηλα στο κεντρο της κοιλιας,και το στηθος μου ειναι ακομα πρησμενο και ψιλοποναει,και το στομα μου εχει μια περιεργη γευση τι να πω....θα κανω υπομονη αλλες μερες και μετα θα το κανω,ξερω ξερω η υπομονη μου σκαει ΓΑΙΔΑΡΟ αλλα θα αντεξω λιγο ακομα.... :blush:

Δημοσίευση

Σου ευχομαι πραγματικα να εισαι εγγυος, που νομιζω οτι εισαι.Αλλα θα ηταν καλο αφου το εχεις καταλαβει να κανεις μια χοριακη.Θα σου δειξει 100% τωρα πια κ νομιζω πως καλο ειναι να επιβεβαιωσεις την εγκυμοσυνη σου κ να επισκεφτεις το γιατρο σου.Οσο πιο νωρις τοσο πιο καλα ωστε να ξεκινησεις την "φροντιδα" του μωρου σου κ του οργανισμου σου.

Πολλα φιλια!

Δημοσίευση

κοριτσακια μου ακομα τιποτα....αυριο 9 μερες καθυστερησης,,,ξερω ξερω απορειτε μα την υπομονη μου....αλλα θα περιμενω λιγο ακομα,αλλα πιστευω οτι ειμαι,,το νιωθω πλεον,,δεν εχω ξανανιωσει ετσι,αλλες φορες με καθυστερηση ειχα αλλα συμπτωματα ,τωρα νιωθω αλλιως...υπομονη λιγο ακομα,,,φιλακια :kiss:

Δημοσίευση

γεια σου Ανθακι τι κανεις???εγω εχω καθυστερηση 10 μερες,,δεν εκανα ακομα τεστ το σαββατο θα κανω,δεν θελει ο αντρας μου ακομα μηπως απογοητευτουμε,γιατι δεν ηταν και λιγες οι φορες..ξερεις.

αλλα εγω πλεον αρχισα να το αισθανομαι...φιλακια

Δημοσίευση

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είσαι εγκυούλα και να μας πεις το Σάββατο τα ευχάριστα νέα!!!!!!!!!Μπράβο που αντέχεις τόσες μέρες!!! Εγώ πάντως πιστεύω ότι είσαι. Είναι μεγάλη η καθυστέρηση που έχεις! Φιλάκια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ έχω σήμερα ραντεβού να δω τη ζουζουνιτσα μου. Δεν την έχω νιώσει δύο μέρες αλλά τρέχω και πολύ με πλυντήρια στεγνωτηρια, καθάρισμα σπιτιού και μπέμπη φυσικά οπότε το αποδίδω εκεί. Ανυπομονώ και έχω λίγη αγωνία. Εγώ σήμερα μπήκα στην 20η εβδομάδα, είμαι 19 ακριβώς αλλά στην αυχενικη το είχαμε βγάλει 5 μέρες μεγαλύτερο οπότε ίσως πρέπει να μετράω 19+5 υποθέτω. Αν επιβεβαιώσουμε και σήμερα ότι είναι μεγαλύτερη θα την μετράω έτσι κ εγώ. Εμείς δεν έχουμε κάνει καμία προσπάθεια για διακοπή πάνας ακόμα, μόλις έγινε 16 μηνών ο δικός μου είναι μικρούλης θεωρώ δεν είναι έτοιμος αλλά έχει πλάκα γιατί όταν κάνει κακα πηγαίνει σε μια συγκεκριμένη γωνίτσα, κάθεται squat και πατάει και το κουμπί για τη μουσική από ένα παιχνίδι που έχουμε εκεί 😂 είναι μερακλής. Τόσο που σκέφτομαι μήπως του βάλω ένα γιογιό και το βάλω εκεί στη γωνίτσα του να συνηθίζει την ιδέα σιγά σιγά. Όσο για τα μαθήματα εγώ έκανα ένα σεμινάριο δωρεάν μια εβδομάδα που περιλαμβάνει ανώδυνο τοκετό, θηλασμό, περιποίηση βρέφους, ψυχοκοινωνική υποστήριξη από τις μαίες της Αγίας Παρασκευής και έμεινα απίστευτα ικανοποιημένη. Είναι όλες τους καταρτισμένες, υπομονετικες, ευγενικές και καθώς δεν είχα δική μου μαια στον τοκετό νομίζω πως τα μαθήματα με βοήθησαν πραγματικά πολύ, ήξερα τι να περιμένω, τι να κάνω και πήγα χωρίς φόβο και με αυτοπεποίθηση ότι θα γεννήσω φυσιολογικά και θα θηλάσω και όλα θα πάνε καλά. Με τις κοπέλες που κάναμε μαζί το σεμινάριο γίναμε και φίλες και μιλάμε κάθε μέρα σε τσατ στο βαιμπερ και πολύ συχνά συναντιομαστε να παίξουν τα παιδιά μας που έχουν ακριβώς την ίδια ηλικία. Και ξέρετε πόσο σημαντική είναι η υποστήριξη από μανούλες που είναι στην ίδια ακριβώς φάση με σένα τον πρώτο καιρό που οι ορμόνες χτυπάνε κόκκινο και νιώθεις πελαγωμενη. Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να βρείτε το τηλ από το ίντερνετ στο κέντρο υγείας Αγίας Παρασκευής και να ζητήσετε να μιλήσετε με τις μαίες να σας κατευθύνουν. Γρήγορα όμως γιατί είναι δωρεάν και είναι τρομερά αξιόλογο και συνήθως οι θέσεις εξαντλούνται γρήγορα.
    • Ναι μωρέ και εμένα έτσι κάνουν οι δικές μου μια αγκαλίτσα και φιλάκια και την άλλη γκρινιάζουν για τα πράγματα της άλλης 😂 Μπράβο στο κορίτσι σου που δεν έκλαψε !  Το χάρηκε και ο νονός και εσείς ! Να σας ζήσει ! (Μεγάλη επιτυχία ο νονός 3 βαφτιστήρια 🥰) σου έπεσαν όλα μαζεμένα μωρέ και το θέμα με την δουλειά και η βάφτιση τουλάχιστον τώρα είναι όλα καλά ☺️  
    • Αυτό κορίτσια μου ολα καλα να πανε, αφού έχουμε φτάσει έως εδώ με τόσο κόπο,τουλάχιστον να τα καταφέρουμε 😍, εσυ τώρα θα κανεις αλλη μια διέγερση? συγγνώμη δεν θυμάμαι και προχωράς σε ετ?
    • Αντε ωραία μια χαρά θα τελειώσουν οι γάμοι και θα πας με ηρεμία!!! Μακάρι να πετύχεις με την πρωτη!!!! Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!!! Δεν το καταφέρουμε πάντα το ξέρω φταίει το άγχος... @pennaki α σου άλλαξε πρωτόκολλο, Γενικά αν δεν κανω λαθος νομιζω περισσότερο χρησιμοποιείται αυτό με ανταγωνιστή.. τι ενεσεις κ τι ανταγωνιστή σου έβαλε;  Αμήν κοριτσια όλες καλη επιτυχία να έχουμε!!!! Με θετικά αποτελέσματα!!!
    • Ναι περασε ο ένας γάμος,τώρα μένει ο άλλος στις 13 Σεπτεμβρη! Και μετα είμαι έτοιμη να δεχτώ το εμβρυακι μου, μακάρι να τα καταφέρουμε με την πρώτη! Μου φαίνεται απίστευτο!  Να μην αγχώνεσαι για τον υπέρηχο ειναι άβολο δε θα σου κρύψω αλλα είναι συνηθισμένοι! Εμεις ντρεπομαστε αυτοί ουτε κοιτάνε εκει κάτω τι γίνεται! Θα κανεις εμβρυομεταφορά σε αυτόν το κύκλο? Ή θα καταψύξτε και στον επόμενο? @Ngsofia καλη αρχη κορίτσι μου! Εύχομαι αυτήν τη φορα να πανε ολα καλυτερα ! Και εγω τη δεύτερη φορα ειχα μεγαλύτερο αγχος, γιατί γνωρίζουμε την διαδικασία και περιμένουμε να πανε καλύτερα!  Μαζι θα είμαστε σε αυτο κορίτσια μου! Καλη μας επιτυχία 🥰  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...