Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ...ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!


Recommended Posts

ΚΑΛΣΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....

ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ PLEASEEE!!! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΗΣ 1/2/10 Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΗΣ 29 ΜΕΡΕΣ...ΠΙΘΑΝΗ ΜΟΥ ΩΟΡΡΗΞΙΑ 15ΗΜΕΡΑ ΜΕ 16Η ΜΕΡΑ

ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΣ 2 ΜΕΡΕΣ.ΤΗΝ 16ΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ...

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ 17 ΜΕΡΕΣ ΑΝ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ...ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ...ΚΑΙ ΚΡΑΜΠΕΣ ΕΝΤΟΝΕΣ,,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΥΣ ΠΟΝΟΥΣ..ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ.{ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΧΩ ΑΦΟΡΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΕΝΕΣΕΙΣ!}

ΑΧ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ 1.5 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ....

ΣΤΗΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ Η ΘΕΡΜΟΚΡΣΑΣΙΑ ?ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΡΕΧΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ....HELP ME!!!PLEASE~~ :kiss::blush::dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα! Ευχομαι να είσαι εγκυος! Αν ο κύκλος σου είναι σταθερός τότε είναι πάρα πολύ πιθανό να είναι εγκυος γιατί σήμερα είναι η τρίτη μέρα της καθυστέρησης σου. Τα συμπτώματα της περιόδου έιναι τα ίδια με της εγκυμοσύνης οπότε μη σε απασχολεί αυτό. Για τη θερμοκρασία δεν ξέρω να σου πω. Δε κάνεις ένα τεστ εγκυμοσύνης να σιγουρευτείς?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι μου σου στελνω την θετικη μου ενεργεια και νομιζω οτι μαλλον εισαι εγκυουλα...τεστακι γρηγορα και φυσικα θα προτεινω οπως παντοτε αλλωστε clear blue ψηφιακο...χαχαχα!!! αντε με το καλο να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαγδαλινα μου λενε οτι αν η θερμοκρασια παραμενει αναβασμενη 18 μερες απο την ωορεξια,τοτε μαλλον μιλαμε για εγκυμοσυνη...στο ευχομαι...σε θυμαμαι ποσο καιρο ηθελες παιδακι :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαγδαλίνα μου μακάρι να είσαι εγκυούλα!!! Η δική μου γνώμη είναι το πρωί να πας να κάνεις μία χοριακούλα για σίγουρα αποτελέσματα.Μακάρι να είναι θετικααααααααα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ είχα πόνους περιόδου όταν ήμουν έγκυος και όλο έτρεχα στην τουαλέτα νομίζοντας ότι μου'χει έρθει... αλλά πουθενά! Και το στήθος μου ήταν πρησμένο και η μύτη μου "ραντάρ"! :P Αλλά δεν είχα δώσει σημασία.. τελικά δέησα κι έκανα τεστ με 7 μέρες καθυστέρηση και φυσικά έδειξε θετικό.

Την επόμενη φορά που έμεινα έγκυος είχα τα ίδια, αλλά με 3 μέρες καθυστέρηση είχε δείξει αρνητικό..

Κάνε το πρωί ένα τεστ αν έχεις ή αν δεν έχεις, κάνε καλύτερα χοριακή - απ' αυτήν θα'χεις αξιόπιστο αποτέλεσμα.

Εύχομαι να'σαι εγκυούλα!!! :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΤΗΝ 15 ΜΕΡΑ ΜΕ 16 ΜΕΡΑ ΤΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η 17Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ...ΑΧ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ...ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΤΕΣΤ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ...ΠΡΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΡΗΣΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 37...ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ,,ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΝΑΩΩΩΩΩ.....ΣΑΝ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΜΠΕΣ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ....ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ..ΟΥΦΦΦ....6 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΗ 37,1..ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ... :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαγδαλινα μου γεια σου και απο εμενα!!! σου ευχομαι να εισαι εγκυουλα και εσυ καλη μου...να εχεις ενα θαυματακι στην κοιλιτσα σου που σε λιγο καιρο θα σε ξετρελαινει στις κλωτσιες!!! :P:P

γιατι δεν πας την δευτερα να κανεις μια χοριακη για σιγουρα αποτελεσματα?? γιατι πολλες κοπελες ενω ειναι εγκυος τους βγαινει αρνητικο το τεστ φαρμακειου και απογοητευονται :dry:

φιλακαι πολλα και σου ευχομαι οτι καλυτερο! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Magdalina εύχομαι να είσαι πολύ έγκυος και όλα να πάνε καλά! Πώς κρατιέσαι και δεν το έκανες ακόμα το τεστ;;;; :) Τα ίδια αισθανόμουν κι εγώ όταν έμεινα έγκυος και δεν το πίστευα ότι θα είμαι αφού είχα πόνους περιόδου. Γι' αυτό κάνε ένα τεστάκι, κάνε και τις εξετασούλες σου και όλα θα πάνε καλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοτριτσια εχω προαισθημα οτι ειμαι,ειναι η πρωτη φορα που νιωθω ετσι,εχω και κατι περιεργα συμπτωματα,τι να πω,παντως μου σταματησαν οι πονοι της περιοδου,εχω κατι μικρα πονακια που και που πολυ χαμηλα στο κεντρο της κοιλιας,και το στηθος μου ειναι ακομα πρησμενο και ψιλοποναει,και το στομα μου εχει μια περιεργη γευση τι να πω....θα κανω υπομονη αλλες μερες και μετα θα το κανω,ξερω ξερω η υπομονη μου σκαει ΓΑΙΔΑΡΟ αλλα θα αντεξω λιγο ακομα.... :blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σου ευχομαι πραγματικα να εισαι εγγυος, που νομιζω οτι εισαι.Αλλα θα ηταν καλο αφου το εχεις καταλαβει να κανεις μια χοριακη.Θα σου δειξει 100% τωρα πια κ νομιζω πως καλο ειναι να επιβεβαιωσεις την εγκυμοσυνη σου κ να επισκεφτεις το γιατρο σου.Οσο πιο νωρις τοσο πιο καλα ωστε να ξεκινησεις την "φροντιδα" του μωρου σου κ του οργανισμου σου.

Πολλα φιλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια μου ακομα τιποτα....αυριο 9 μερες καθυστερησης,,,ξερω ξερω απορειτε μα την υπομονη μου....αλλα θα περιμενω λιγο ακομα,αλλα πιστευω οτι ειμαι,,το νιωθω πλεον,,δεν εχω ξανανιωσει ετσι,αλλες φορες με καθυστερηση ειχα αλλα συμπτωματα ,τωρα νιωθω αλλιως...υπομονη λιγο ακομα,,,φιλακια :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου Ανθακι τι κανεις???εγω εχω καθυστερηση 10 μερες,,δεν εκανα ακομα τεστ το σαββατο θα κανω,δεν θελει ο αντρας μου ακομα μηπως απογοητευτουμε,γιατι δεν ηταν και λιγες οι φορες..ξερεις.

αλλα εγω πλεον αρχισα να το αισθανομαι...φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είσαι εγκυούλα και να μας πεις το Σάββατο τα ευχάριστα νέα!!!!!!!!!Μπράβο που αντέχεις τόσες μέρες!!! Εγώ πάντως πιστεύω ότι είσαι. Είναι μεγάλη η καθυστέρηση που έχεις! Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι ναι...έχω κάτι μικρές ενοχλήσεις πολύ χαμηλά από το κεφαλάκι θεωρώ και πιο πάνω γίνεται πάρτυ με τα ποδαράκια να χτυπάνε όπου βρουν 😁😁🧿🧿
    • Μακάρι μακάρι μακάρι...αν κ δύσκολο!! Είχαμε δύο επαφές μόνο 😭 που να φανταστώ ότι αποφάσισε να κάνει στην ώρα του ωορρηξία 🤣🤣🤣 ήταν κ λίγο άκυρες!! Δλδ  φαντάσου 8η και 11η ημέρα κύκλου...πφφφφ
    • Ναι μακάρι γτ όντως είναι πολύ δύσκολο... Χμμμμμ δεν ξέρω κατά πόσο ήταν καλές οι επαφές γτ λόγω δουλειάς καταφέραμε μόνο δύο και ίσως άκυρες μέρες!! Με λίγη βοήθεια όμως 🙏🏼 και ελπίδα....αυτή πεθαίνει τελευταία δεν λένε;; Χαχα  Μου είπε η γυναικολόγος πως λογικά σε 10 με 12 ημέρες θα πρέπει να έρθω περίοδο αν όντως έγινε η ωορρηξία!!   Για να δούμε;;!!!!
    • Αγαπη μου καλη επιτυχια ευχομαι κ το μικρακι σας να φωλιασει στην κοιλιτσα σου για 9 μηνες!!! 🙏🙏 Εγω δν ειχα καθολου συμπτωματα... ισως μια καποια συχνοουρια αλλα δν ξερω αν ηταν απ την εμφυτευση ή λογω του νερου π επινα... λιγο τα φατμακα, λιγο υο οτι πινω αρκετο νερο κ με τοση ζεστη επινα τλχ 2-3 λιτρα νερο τη μερα. Κ νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι συστηνεται μετα την ετ αρκετο νερο γ να ενυδατωνεται η μητρα... Αλλα ουτε στηθος, ουτε κτ αλλο... α! Κι 1-2 βραδια ειχα εξαψεις.. εκει κοντα στη χοριακη... αλλα ισως φταινε κ τα φαρμακα.. μ τοση προγεστερονη.. Κι εγω προτεινω ν μεινεις σπιτι ν ξεκουραστεις!! Κι εγω πηρα την αδεια ειδικου σκοπου κ ξρκουραστηκα!! Βεβαια ολο ξυπνητηρια ειχα το πρωι γ τα φαρμακα αλλα τλχ ημουν ηρεμη...
    • Κοίτα η μπανάνα μυρίζει και "περίεργα". Η δικιά μου τους πρώτους μήνες της σιχαινόταν 😅 Νομίζω το ψωμί και τα μπισκότα τα λατρεύουν. Τουλάχιστον η δικιά μου τρελένεται. Οπότε αν θες άσε της ένα κομμάτι ψωμί κόρα ή ένα μπισκότο και άσε να δεις αν θα το φάει. Επίσης φροντίσε να πεινάει λίγο όταν θα της τα δώσεις. Να δεις αν θες δείξει περισσότερο ενδιαφέρον ετσι.  Μπράβο για την υπομονή και την ψυχραιμία 💪💪💪 Έτσι θέλει! Το χεις μανούλα!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...