Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ψυχή μου!!! Λιώνω!!!! 😍😍😍😍😍 Φτου φτου φτου!!! Να τον χαίρεσαι βρε κοριτσάκι μου!! Να τους χαίρεσαι και τους δύο βασικά, υγιεστατους πάνω από όλα!!  Οπότε ξεκινάς σιγά σιγά αποθηλασμο ε;! Καλή δύναμη και καλή επιτυχία να έχετε!!  Περαστικά και με τις ιώσεις τώρα.. έχεις και τον μεγάλο.. πάνε και σχολείο.. δεν τα γλυτώνεις είναι η αλήθεια.. υπομονή!  Έκλαψα με το "πάει" 🤣🤣🤣🤣 θεουλης!!!! 🤣🤣 Ωραία ιδέα η επετειακή φωτό!! 🥰🥰🥰
    • Εγω ειχα στειλει e mail στο αγιο ορος κ μου στειλανε τη ζωνη! Τη φορουσα πριν μεινω εγκυος κ κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης. Κανε ενα τηλ θα σου πουνε.
    • Εγώ το 2022 που γέννησα την μεγάλη έδωσα 1500 ευρώ τον γιατρό 300 ευρώ την μαία και 1900 ευρώ το ιασω το τρίκλινο έκανα καισαρική γιατί ο φυσιολογικός τοκετός είναι λιγότερα λεφτά .. για μια φορά μπόρεσα τα έδωσα αλλά τώρα να έκανα 3 γεννες σε ιδιωτική παρά ήταν για την τσέπη μου να έδινα όλα αυτά τα ποσά x3 Τώρα δεν ξέρω τι τιμές παίζουν αλλά έχεις χρόνο μπροστά σου θα τα δεις σιγά σιγά 
    • Ναι κορίτσια θα σας λέω την γνώμη ότι θέλετε τι με βόλεψε εμένα αλλά εντάξει αυτο έχει να κανει τι βολεύει στην κάθε μανούλα και στο μωράκι της μην το δένετε κόμπο ότι βολεύει σε όλες  έχεις αρκετά πράγματα οπότε καλά είσαι δεν θα έχει πολλά να πάρεις  εγω ειχα πάρει μπανιερα που έχει στο εσωτερικό και ένα καθισματάκι να ξαπλώνει το μωρό εμένα βόλεψε πολύ ειδικά τους πρώτους μήνες  στην μεγάλη το χρησιμοποίησα πιο πολύ είναι η αλήθεια μέχρι και λίγο πριν γίνει 2 ετών..  στην μικρή το χρησιμοποίησα λιγότερο, 10 μηνών το κόψαμε γιατί σηκωνόταν συνέχεια όρθια 
  • Προσθήκη...