Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

milina έγραψε:

bourique μου σ' ευχαριστώ πολύ!!

Να μωρέ...κάτι ζαλάδες έχω... κάτι μπερδεμένα απ' τον γυναικολόγο μου και είμαι σε αναμένα κάρβουνα...!!!

αχ!!!!!!!!!!μακαρι ολα ειναι καλα...περιμενουμε τα νεα σου :)
Δημοσίευση

Βουλίτσα μου!!!!

Περιμένω γύρω στις 8/3 και βλέπουμε..

Είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα...δεν νομίζω όμως γιατί ήδη αρχίζω να νιώθω τα προεόρτια..

Την προηγούμενη εβδομάδα που πήγα στον γιατρό, είδε μια μικρή μάζα αίματος που δεν μπορούσε να δει τι είναι και παράλληλα το ενδομήτριο ήταν αρκετά παχύ...

Μπορεί να μην είναι αυτό όμως. Τώρα θα συμβεί? Προσπαθώ 1 1/2 μήνα και θα έρθει με 3-4 επαφές?? Κάθε μήνα προσπάθειες και έτσι απλά τώρα να συμβεί?? Τι να πω??

Δημοσίευση

1 1/2 χρόνο εννοούσα!

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!! Σας ευχαριστώ αλλά είναι δύσκολο να έχει συμβεί.

Αφήστε που νιώθω τα προεόρτια...μόνο κάτι ζαλάδες-αστάθεια από το Σάββατο (3 φορές). Αλλά αυτό μπορεί να είναι και από τα μάτια μου (μυωπία!!)..

Δημοσίευση

MILINAKI MOY ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ....

ΤΑ ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ 3-4 ΕΠΑΦΕΣ....Κ ΜΕ 1 ΓΙΝΕΤΑΙ....

ΕΜΕΙΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ Κ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 2ο ΗΡΘΕ ΜΕ 2-3 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ...

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ....ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Βρε milinaki μου!!!Με εμενα δεν ειδες τι εγινε;;;;εγω απο το πουθενα δεν εμεινα εγγυος;;;Και αυτο το μηνα οι επαφες δεν ηταν πολλες οπως ολους τους αλλους μηνες,καθε 2 με 3 μερες το καναμε κ....οριστε!!!

Μηπως ο γιατρος σου ειπε τιποτα για "ωχρο σωματιο" η σου ειπε απλα οτι ειδε αιμα;

Δημοσίευση

Droseroula σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!!

ζουμπι όχι δεν μου είπε κάτι τέτοιο. Ανέφερε το παχύ ενδομήτριο και ό,τι δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς είναι. Μόλις άλλαξα γιατρό. Δεν με έχει παρακολουθήσει ο άνθρωπος. Τι να πω?

Δημοσίευση

ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ!!!!ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΛΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΚΙ ΕΓΩ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ..

Δημοσίευση

Εγώ δουλεύ κι εδ'ώ γινονται θεματαρεςςςς...

Μιλινακιιιιιι......ολη μου τη θετικη ενεργεια και απο εμενα.Μακαρι κοπελα μου να ειναι αυτο που ολες περιμενουμε!!!!!!!!!!!

Fingers crossed!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Ifigeneia, ΚΕΛΥ, tinkerbel κοριτσάκια μου γλυκά!!

Φιλενάδες μου!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχούλες σας και εγώ εύχομαι τα καλύτερα για εσάς!!!

Σε όλες μας ο Θεός να φέρει γερά μωράκια και στις ήδη μανούλες, να έχει τα παιδάκια σας γερά και ευτυχισμένα!!

Είστε γλύκες! Με έχετε συγκινήσει τόσο πολύ..!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...