Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τωρα το ειδα...!!! :blush:

Δεν νομιζω να ειναι σοβαρο... η κουμπαρα μου που εχει 3 κοριτσακια το εχει περασει τουλαχιστον απο μια φορα και στα 3... τα κοριτσακια ειναι ευαισθητα σ'αυτο το θεμα...!!! :dry:

Περαστικα σας... καλη αναρρωση και προσοχη γιατι η αντιβιωση δημιουργει μυκητες... σας εδωσε κατι γι'αυτο ο γιατρος;;;

Φιλακια...!!! :kiss:

Δημοσίευση

Τον μπελά μου μέσα!!!!! :angry:

Α ρε Χαριλίνα... Περαστικά σου μαναράκι μου!

Ελπίζω να είναι ασήμαντη και γρήγορα περαστική η άτιμη ουρολοίμωξη..

Σισσάκι κι εγώ ομοιοπαθούσα. Με αντιβίωση είμαι και γ..θηκε το στομάχι μου! Είπα να γίνω θεά σαν κι εσένα :P και ξεκίνησα δίαιτα μαζί με αντιβίωση... Καλό ε? :unsure:

Δημοσίευση

Ρε Σισσιω ξενερωσα....ευχομαι να ειναι περαστικο και να παει απο κει που ηρθε...πριν εναμιση μηνα ειχε κατι περιεργα η μπεμπα(διαρροια ,γκρινια)και μου λεει η παιδιατρος να δουμε αν ειναι ουρολοιμοξη...μεχρι να με παρουν απο το μικροβιολογικο να μου που ευτυχως οτι ολα ειναι καλα :blink: πηγε η ψυχη μου στην κουλουρη.Οποτε σε νιωθω απολυτα...

Ολα θα πανε καλα..τα φιλια μου!!

Δημοσίευση

:(:(:(

Σισσιώ μου, πολλά πολλά περαστικά στην Χαριλίνα σου!!!

Προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι, αν και σε καταλαβαίνω απόλυτα... :(

Δυστυχώς είμαι ομοιοπαθούσα, περάσαμε κι εμείς καραμπινάτη ουρολοίμωξη το περασμένο καλοκαίρι... :(:(:(

Ό,τι χρειαστείς από πληροφορίες, γιατρούς, εξετάσεις κλπ, πες μου! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...