Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Όσα λένε οι εικόνες στο video δεν περιγράφονται ούτε με χίλιες λέξεις (λίγες είπα) ! Να είστε πάντα έτσι ευτυχισμένοι και αγαπημένοι μεταξύ σας και η Αθηνούλα πάντα να σας χαρίζει στιγμές άπειρης χαράς και ευτυχίας! :kiss::kiss::kiss: Ένα για τον καθένα!

• Απαντήσεις 110
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Το βιντεο ειναι ακρως συγκινητικό και ειναι οπως το περιμενα! Μακαρι να μπορούσαμε ολοι μας να κάνουμε κατι αντίστοιχο!

Ολιβ μου να ζησει και παλι και να ειστε παντα τοσο αγαπημενοι και ευτυχισμένοι! :kiss:

Καλη λοχεία να εχεις και με το καλο να σαραντίσετε! Σας αγαπώ πολυ! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

mamolaki μου γλυκο το εχω δει ποοοοοοοοοοοσες φορες στο fb κ δ το

χωρταινω :D :D :D :D εδω το εβαλα κ στο αγαπακι μου να το δει με το ζορι ( στην αρχη) κ μετα δ ξεκολαγε χαχαχαχχα αφου βουρκωσαν τα ματακια του

τις καλυτερες ευχες μας κ παλι να ειστε παντα γεροι ευτυχισμενοι

ερωτευμενοι υγιεις ...ολα τα καλα του κοσμου πανω σας να την χαιρεστε

την μικρη θεα σας

υγ επισης εχεις κ τις ευχες του ανδρουλη μου :D :D :D

φιλακια πολλα καλη λοχεια κ με το καλο να σαραντισετε!!!!!

Δημοσίευση

Olivia να σου ζήσει και πάλι η κούκλα σου! Πολύ ωραίο το βιντεάκι σου. Να είσαστε πάντα στη ζωή σας και οι τρείς τόσο ευτυχισμένοι όσο τη μέρα που ήρθε στη ζωή ο καρπός της Αγάπης σας. Φιλιά πολλά στη μπεμπούλα σου και χαιρετίσματα απο την δικιά μου μπέμπα.

Λαμπρινή

Δημοσίευση

AAAXXXX NA ZHSEI !!! ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΙΝΙ ??? ΓΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ !!! Η8ΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΗΣ Α8ΗΝΑΣ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ , ΣΠΑΡΑΞΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ Κ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ !

Δημοσίευση

Mamoli να σας ζησει το αστερακι σας!Να το δειτε οπως ποθειτε!!!!!Μ'εκανες και κατασυγκινηθηκα σημερα!Ωραιες στιγμες!Αναπολω τις δικες μας και ας εχουνε περασει μονο 5 μηνες!Ητανε ολα υπεροχα!Ετοιμασου να ζησεις το ωραιοτερο και πιο γλυκο ταξιδακι της ζωης σου!Της ζωη σας δηλαδη!Καθε μερα θα συναντατε κατι καινουριο!

Φιλακια πολλα στη ζουζουνιτσα,καλη λοχεια και παλι να σας ζησει!

Δημοσίευση

ολιβια να σου ζησει !! ειμαι λιγο καιρο μελος εδω και δεν σας γνωριζω αλλα βλεποντας το υπεροχο αυτο βιντεακι συγκινηθηκα παρα πολυ και αξιζεται ενα μεγαλο μπραβο γιατι θα της το δωσετε σαν δωρακι αυτο ( προφανως οταν γινει μαμα η οταν παντρευτει !! πρωτα ο θεος !! ) καλη λοχεια να εχεις και παντα υγεια καλη μου !!! αααα δεν μπορωνα μην σχολιασω τον απιστευτο καμερα μεν -director - σκηνοθετη - χαζομπαμπα σας !!! και παλι να σας ζησει και να την καμαρωσετε οπως θελετε !!

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo: Αχ τελειο τελειο τελειοοοοο το βιντεακι,τοσο μα τοσο γλυκο και συγκινητικο να βλεπεις ολες αυτες τις σκηνες!!!Ειναι πολυ τρυφερες και μοναδικες οι στιγμες αυτες και ειναι τοσο ωραιο να της κραταμε και να τις βλεπουμε!!!Μπραβο στον μπαμπα σας που σας τραβαγε!Συγχαρητηρια και στους 2 για το ομορφο αυτο κοριτσακι!!!Να σας ζησει!Γερο κι ευτυχισμενο!Να στε παντα καλα να την καμαρωνετε!!!!!!!!!!!!!!! :)

Να ναι η οικογενεια σας παντα ευλογημενη!

Δημοσίευση

Ολιβια μου να σας ζησει για αλλη μια φορα!!! ειναι φοβερο μωρακι!!!!να ειναι υγιης καλοτυχη και να σας δινει παντα χαρες!!! στο facebook εγω σου εστειλα αιτηση ........maria.καλη λοχεια και παλι !!! :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...