Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

η ωρα η καλη γλυκια μου!

στο κοψιμο της τουρτας ειχα βαλει το"ενα"της πεγκυς

στο χορο του νινο το "ερωτα μου"φοβερο,ερωτικοτατο

επαθαν ολοι:laugh: :lol:

για την εισοδο δεν το θυμαμαι οταν το θυμηθω

θα στο γραψω!:kiss:

• Απαντήσεις 90
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

η ωρα η καλη γλυκια μου!

Δημοσίευση

η ωρα η καλη γλυκια μου!

Δημοσίευση

Εμείς είχαμε χορέψει το Endless Love των Lionel Richie και Diana Ross , πάντως πήγα σε έναν γάμο πρόσφατα και έπαιζαν το τραγούδι από την ταινία Γαμήλιο Πάρτυ ,για την είσοδο είχα διαλέξει μια μουσική από το Soundtrack του Pearl Harbor,εάν παντρευόμουν σήμερα δεν ξερω τι θα διάλεγα έχει τόσα ωραία,πάντως προσωπικά το endless love αντιπροσώπευε τα συναισθήματα που ένοιωθα εκείνη τη στιγμή...

Δημοσίευση

Εμείς είχαμε χορέψει το Endless Love των Lionel Richie και Diana Ross , πάντως πήγα σε έναν γάμο πρόσφατα και έπαιζαν το τραγούδι από την ταινία Γαμήλιο Πάρτυ ,για την είσοδο είχα διαλέξει μια μουσική από το Soundtrack του Pearl Harbor,εάν παντρευόμουν σήμερα δεν ξερω τι θα διάλεγα έχει τόσα ωραία,πάντως προσωπικά το endless love αντιπροσώπευε τα συναισθήματα που ένοιωθα εκείνη τη στιγμή...

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Με το καλό ο γάμος σου:laugh: εμείς στην είσοδο βάλαμε Παπαρίζου,στην κοπή της τούρτα Νίνο και χορέψαμε την διασκευή Λιβιεράτος + Αδάμ θα σ'αγαπώ ...ώσπου να γίνω εγώ εσύ κι εσύ εγώ...

Εκείνη την ημέρα από το άγχος μας δεν απολαύσαμε τα τραγούδια όμως σε κάθε επέτειό μας τα ακούμε και είναι ...υπέροχα:laugh:

ΣΕ γάμο που πήγα πρόσφατα μου άρεσε πολύ το "γαμήλιο party" πριν την είσοδο του ζευγαριού και το..γιατι δεν παντρευόμαστε αφού αγαπιόμαστε να κάνουμε παιδιά..κάτι τέτοιο δεν το θυμάμαι καλά.Επίσης είναι φοβερό κομμάτι της Μαρινέλας που έβαλε η Μιτση ''παρτο το φεγγαρι και καντο βερα μου''

Με το καλό ο γάμος σαςB)

Δημοσίευση

Με το καλό ο γάμος σου:laugh: εμείς στην είσοδο βάλαμε Παπαρίζου,στην κοπή της τούρτα Νίνο και χορέψαμε την διασκευή Λιβιεράτος + Αδάμ θα σ'αγαπώ ...ώσπου να γίνω εγώ εσύ κι εσύ εγώ...

Εκείνη την ημέρα από το άγχος μας δεν απολαύσαμε τα τραγούδια όμως σε κάθε επέτειό μας τα ακούμε και είναι ...υπέροχα:laugh:

ΣΕ γάμο που πήγα πρόσφατα μου άρεσε πολύ το "γαμήλιο party" πριν την είσοδο του ζευγαριού και το..γιατι δεν παντρευόμαστε αφού αγαπιόμαστε να κάνουμε παιδιά..κάτι τέτοιο δεν το θυμάμαι καλά.Επίσης είναι φοβερό κομμάτι της Μαρινέλας που έβαλε η Μιτση ''παρτο το φεγγαρι και καντο βερα μου''

Με το καλό ο γάμος σαςB)

Δημοσίευση

Με το καλό ο γάμος σαςB)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΑΝΝΙΩ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ!ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ "ΤΟ ΠΑΡΤΥ"! ΚΑΙ ΧΟΡΕΨΑΝ ΚΟΤΣΙΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΑΓΓΙΞΕ ΜΕ,ΦΙΛΗΣΕ ΜΕ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΦΙΧΤΑ..."

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!!!!!;) ;) ;)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΑΝΝΙΩ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ!ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ "ΤΟ ΠΑΡΤΥ"! ΚΑΙ ΧΟΡΕΨΑΝ ΚΟΤΣΙΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΑΓΓΙΞΕ ΜΕ,ΦΙΛΗΣΕ ΜΕ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΦΙΧΤΑ..."

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Η γνωμη μου είναι οτι πρεπει να διαλεξετε τραγουδια που σας αρεσουν κ που ταιριαζουν με τη μουσικη που ακουτε κ τον χαρακτηρα σας.Εμεις είχαμε για εισοδο Iggy Pop-Lust for life στην τουρτα New Order-Temptation και χορεψαμε το Perfect day του Lou Reed.Δεν ειναι ακριβως τραγουδια γαμου ομώς αυτα μας αρεσαν τα ευχαριστηθηκαμε κ κάνανε το γάμο μας ξεχωριστο.Φιλια!

Δημοσίευση

Η γνωμη μου είναι οτι πρεπει να διαλεξετε τραγουδια που σας αρεσουν κ που ταιριαζουν με τη μουσικη που ακουτε κ τον χαρακτηρα σας.Εμεις είχαμε για εισοδο Iggy Pop-Lust for life στην τουρτα New Order-Temptation και χορεψαμε το Perfect day του Lou Reed.Δεν ειναι ακριβως τραγουδια γαμου ομώς αυτα μας αρεσαν τα ευχαριστηθηκαμε κ κάνανε το γάμο μας ξεχωριστο.Φιλια!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Λοιπόν κοριτσάκια να σας πω την δικη μου εμπειρία να γελάσουμε και λίγο...καταρχήν ο τρελλός ο άντρας μου, :P είχε φιάξει ένα ποτ πουρί-αποσπάσματα απο παλιές καλές ελληνικές ταινίες με θέμα το γάμο...( βλ Αντωνάκης και βαλε χεχεχε...) το οποίο το παίξαμε στην αρχή, πριν καν έρθουμε εμείς στο κέντρο, λίγο πριν μπούμε στην αίθουσα και απ οτι άκουσα απο σχόλια μετά, είχαν ξετρελαθεί, επεσε πολύ γέλιο...εμείς για είσοδο επιλέξαμε την εισαγωγή απο το luna rossa σε εκτέλεσε Μάριο Φραγκούλη,είναι πολύ ωραίο και δυναμικό κομμάτι για τέτοιες περιπτώσεις. Για τούρτα και χορό του ζευγαριού είχα επιλέξει το SOMOS NOVIOS (είμαστε ζευγάρι, νιόπαντροι) είναι το γνωστό it's impossible, σε μια φανταστική διασκευή και ντουέτο Christina Alguilera και Αndrea Bocelli. το επέλεξα γιατι ως καθηγήτρια ισπανικών ήθελα ένα ισπανικό τραγούδι, αλλά γιατί κυρίως με εξέφραζαν πληρως οι στίχοι και η μουσική. Φαντάσου και όσοι δεν ήξεραν ισπανικά, ( που ήταν πολλοί η αλήθεια ήταν) συγκινήθηκαν..έτσι για την ιστορία :

somos novios είμαστε ζευγάρι

pues los dos sentimos mutuo amor profundo

γιατί και οι δυο αισθάνομαστε αμοιβαία βαθιά αγάπη

y con eso, ya ganamos lo mas grande de este mundo

και μ αυτό, έχουμε ήδη κερδίσει το πιο μεγάλο πράγμα στον κόσμο

nos amamos, nos besamos, como novios nos deseamos

αγαπιόμαστε, φιλιόμαστε και σαν ζευγάρι, ελπίζουμε

y hasta veces, sin motivo, sin razon, nos enojamos

ακόμα και κάποιες φορές, χωρίς λόγο, θα θυμώνουμε

somos novios, mantenemos un carino limpio y puro

είμαστε ζευγάρι, με μια τρυφερότητα αγνή και καθαρή

como todos, procuramos el momento mas oscuro

όπως ολοι, επιλέγουμε την κατάλληλη στιγμή

para hablarnos, para darnos el mas dulce de los besos

για να μιλήσουμε, να δώσουμε το πιο γλυκό φιλί

recordar de que color son los cerezos

να θυμηθούμε το χρώμα των κερασιών ( αγαπημένος στίχος..)

sin hacer mas comentarios, somos novios..

χωρίς άλλα σχόλια πια, είμαστε ζευγάρι, είμαστε νιόπαντροι...

αυτα..αχ βρε κοριτσάκια μου..να στε όλες καλά, συγκινήθηκα πάλι...

σας φιλώ

.png

Δημοσίευση

Λοιπόν κοριτσάκια να σας πω την δικη μου εμπειρία να γελάσουμε και λίγο...καταρχήν ο τρελλός ο άντρας μου, :P είχε φιάξει ένα ποτ πουρί-αποσπάσματα απο παλιές καλές ελληνικές ταινίες με θέμα το γάμο...( βλ Αντωνάκης και βαλε χεχεχε...) το οποίο το παίξαμε στην αρχή, πριν καν έρθουμε εμείς στο κέντρο, λίγο πριν μπούμε στην αίθουσα και απ οτι άκουσα απο σχόλια μετά, είχαν ξετρελαθεί, επεσε πολύ γέλιο...εμείς για είσοδο επιλέξαμε την εισαγωγή απο το luna rossa σε εκτέλεσε Μάριο Φραγκούλη,είναι πολύ ωραίο και δυναμικό κομμάτι για τέτοιες περιπτώσεις. Για τούρτα και χορό του ζευγαριού είχα επιλέξει το SOMOS NOVIOS (είμαστε ζευγάρι, νιόπαντροι) είναι το γνωστό it's impossible, σε μια φανταστική διασκευή και ντουέτο Christina Alguilera και Αndrea Bocelli. το επέλεξα γιατι ως καθηγήτρια ισπανικών ήθελα ένα ισπανικό τραγούδι, αλλά γιατί κυρίως με εξέφραζαν πληρως οι στίχοι και η μουσική. Φαντάσου και όσοι δεν ήξεραν ισπανικά, ( που ήταν πολλοί η αλήθεια ήταν) συγκινήθηκαν..έτσι για την ιστορία :

σας φιλώ

.png

Δημοσίευση

σας φιλώ

.png

Δημοσίευση

marga μου πολυ ωραιο αυτο με τις ελληνικες ταινιες προτοτυπο.. με τη σειρα μου θα σου πω οτι εμεις καναμε εισοδο με το i m so ex disco κομματι μου αρεσε πααααααααρα πολυ γιατι το χορεψαμε κι εγινε ΧΑΜΟΣ! μετα την τουρτα χορεωαμε το προσωπικα της Ελενη Δημου...αλλη μια ωραια επιλογη που ηθελα ηταν το ποιος να συγκριθει μαζι σου του Παριου... Τ για σενα του αδαμαντιδη το ξερεις?ειναι φοβερο κομματι ..για εισοδο αλλο ενα ομορφο κομματι ειναι το οσο εχω φωνη της Βισση...αυτα! οταν καταληξεισ πες μας πιο διαλεξες να μας φυγει η περιεργεια....σου ευχομαι ενα παραμυθενιο γαμο...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Συγγνώμη για την παρέμβαση κορίτσι μου αλλά θα ξεκινήσει η δική μου μετά το Πάσχα παιδικο. Δεν κόβει την πάνα ακόμα. Εσένα τα κατάφερε; από τον παιδικό μας είπαν δεν πειράζει. 
    • Όπως σου είπαν και τα κορίτσια εξαρτάται από την περίπτωση. Εμείς ταξιδεύουμε με τη μικρή μας και στο εξωτερικό από 4 μηνών όπως είπες κι εσύ. Και καλοκαιρινές διακοπές σε νησιά κλπ. Ωστόσο, αρκετά συχνά βγαίνουμε οι 2 μας με τον άντρα μου και τους φίλους μας και η μικρή μένει στους παππούδες της (στους γονείς του άντρα μου ή με τη μητέρα μου στο σπίτι μας αν τη φιλοξενούμε). Αυτό μπορεί και 1 φορά την εβδομάδα που πια τη ζητάει κιόλας. Πέρσι και πρόπερσι το καλοκαίρι πήγαμε από 5 βραδια διακοπές μόνοι μας κι έμεινε με όλους τους παππούδες της (φιλοξένησαν και τη μητέρα μου οι γονείς του άντρα μου) στο χωριό (ήταν 1 και 2 ετών αντίστοιχα) και πέρναγε τέλεια. Πρόπερσι ούτε μας αναζήτησε. Περσι κάναμε κάθε μέρα μια βιντεοκληση και λίγο μιλούσαμε και ήταν οκ. Ωστόσο, ενώ ήταν τόσο άνετη με αυτό, το ίδιο καλοκαίρι (πέρσι) χρειάστηκε να γυρίσουμε για 1 βράδυ Αθήνα, ενώ ήμασταν διακοπές στη μητέρα μου στην πόλη της (που μεγάλο μέρος του καλοκαιριού το περνάμε εκεί από τότε που γεννήθηκε και δουλεύουμε εξ αποστάσεως) και επειδή δεν έχει τη σχέση που έχει με τους γονείς του άντρα μου που μένουν δίπλα μας, μας ζήταγε συνέχεια 1,5 μέρα και έβγαλε αρκετό άγχος και κλάμα. Και δεν είναι ότι δεν την ξέρει. Περνάμε αρκετούς μήνες όλοι μαζί, είτε στο δικό μας σπίτι, είτε στο πατρικό μου και δεν έχει πρόβλημα να την κοιμίσει ή να μαγειρέψουν, να φάνε, να πάνε βόλτες κλπ. Απλά προφανώς δεν την έχει καταχωρήσει στους βασικούς φροντιστες της. Θα πρότεινα κι εγώ να κάνετε λίγη εξάσκηση πριν φύγετε πολλές ημέρες για να δείτε πώς θα πάει και για να μην έρθει ξαφνικό στο παιδί. Πρέπει το παιδί να νιώθει σίγουρο ότι φεύγετε, αλλά θα γυρίσετε και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και δεν έχει να κάνει με το ίδιο. Είναι κάτι που κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους. Εμάς τώρα είναι 2,5 και βλέπω ότι είναι σε ηλικία που το επεξεργαζεται κανονικά και πχ μια νύχτα πρόσφατα την ώρα που τη έβαζα για ύπνο μου είπε χαρούμενη "οι μαμάδες και οι μπαμπάδες πηγαίνουν βόλτες με τους φίλους τους. Κι εγώ όταν μεγαλώσω θα πηγαίνω βόλτες με τους φίλους μου" 😂
    • Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...