Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια οσες εχετε αυτα τα προβληματα πεστε μου κανατε παιδακι?

εχω ολα τα παραπανω χρονια τωρα, περιπου 7

εχω κανει ενα σωρο εξετασεις αλλα τιποτα εμαθα να ζω με το προβλημα,μου εχουν δωσει φαρμακα τεχνικες διαφορες,φυσικοθεραπειες, τιποτα!!!

τωρα τις τελευταιες μερες ειναι σε εξαρση ποναει ενα μερος του αυχενα το οποιο με χτυπαει στο ματι ειμαι σαν κοτοπουλο συνεχεια,τι θα κανω πια??

δεν θελω να παω πισω στις προσπαθειες ια νινακι!!!!στεναχωριεμε λεω να ξαναπαω σε ιατρους αλλα πιστευω τα ιδια θα μου πουν,χαλαρωσε κανε ασκησεις παρε φαρμακα κτλ

ειχε καμια το ιδιο προβλημα???εκανε κατι διαφορετικο?να κανω ομοιοπαθητικη?βελονισμο??να κανω προσπαθειες ια νινακι???να παλι εχθες μεσουλιντ πηρα ια τον πονο.και περνω και αντιβιωση ια το δοντι ουφφφφφφφφφ αμαν πια ολο κατι να υπαρχει!!!!

Δημοσίευση

χαιρομαι που δεν απαντησε καμια ιατι αυτο σημαινει οτι καμια δεν υποφερει απο το παλιοαυχενικο!!!!!!!!!

αλλα μηπως ξερετε αλλες περιπτωσεις?πως το ξεφορτωθηκαν?

καλημεεεεεερες!!!!

Δημοσίευση

Lena_thess έγραψε:

Οπως και να εχει εχω ακουσει οτι ειναι πολυ ζορι με το αυχενικο.. καλο κουραγιο μελλουσα μανουλα!

ναι ειναι λιγο στραβα να κατσεις η λιγο αερακι να σε χτυπησει πονας για μερες!!!!

εψαξα για ομοιοπαθητικη αλλα εχει καποιες παρενεργειες που δεν θα ηθελα!!

τωρα θα κοιταξω για βελονισμο!!ευτηχως ο αντρουλης μου μου κανει μασαζ καθε μερα με ενα λαδακι ειδικο και με κανει και νιωθω καλητερα!!επισης το ανχος επιδηνωνει την κατασταση γιαυτο και γω ειπα τελος το ανχος και αν ειναι να ερθει μωρακι θα ερθει!!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΘΕΙ,ΘΕ ΝΑ ΡΘΕΙ,ΑΛΛΙΩς Ας ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ!!!!

μαρεσει που με λες μελλουσα μανουλα τι γλυκια που εισαι σ ευχαριστω!!!! :)

Δημοσίευση

Κοριτσακι εχς το ιδιο προβλημα και εγω.Αθτο το κολοαυχενικο πολθ προβλημα σε καταλαβαινω!!!!!

Λοιπον ακου μην το σκεφτεσαι και βαλε μπροσ για παιδακι...εγω εχω ενα αγορακι 19 μηνων και σε πληροφορω σε ολη την εγκυμοσυνη δεν με επιασε ουτε μια φορα....Γι αυτο σου λεω βαλε μπροςςςς!

Δημοσίευση

Εγώ θα σου έλεγα να μην αποκλισεις την ομοιοπαθητική γιατί ίσως είναι μια λύση, τουλάχιστον μέχρι να αποκτήσεις μωράκι - α και μετά βλέπεις πως θα το αντιμετωπίσεις και μέσω της κλασσικής ιατρικής.

Όπως και να έχει πάντως περαστικά και σύντομα ΜΑΝΟΥΛΑ! :side:

Δημοσίευση

elisa έγραψε:

Κοριτσακι εχς το ιδιο προβλημα και εγω.Αθτο το κολοαυχενικο πολθ προβλημα σε καταλαβαινω!!!!!

Λοιπον ακου μην το σκεφτεσαι και βαλε μπροσ για παιδακι...εγω εχω ενα αγορακι 19 μηνων και σε πληροφορω σε ολη την εγκυμοσυνη δεν με επιασε ουτε μια φορα....Γι αυτο σου λεω βαλε μπροςςςς!

καλη μου εσυ εκανες καμια θεραπεια?κανενα tıp?

ελπιζω να μην εχω προβληματα αν μεινω εγκυουλα σαν εσενα σευχαριστω πολυ!!εχω βαλει μπρος ηδη :laugh:

αν περιμενω να περασει το αυχενικο δεν θα κανω ποτε παιδακι :laugh:

Δημοσίευση

Εκανα φυσιοθεραπειες και επαιρνα παυσιπονα αλλα τα εκοψα ολα οταν εμεινα εγκυος ουτως η αλλως δεν τα χρειαζομουν χιχι....Ειμαι σιγουρη οτι το ιδιο θα γινει και με εσενα...Με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!Και μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε!Φιλακια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ @Diwni μου κοριτσι μου γλυκο κανε λιγο ακομα υπομονη θα ρολαρει οπου να ναι τωρα παλι ειναι στο πικ τους κανουν χαμο καποιες στιγμες και βγαζουν και κατι κραυγες αλλο πραγμα λες και παιζουν με τα νευρα μας. Εισαι δυναμη, ανταπεξερχεσαι σε τοσα πολλα που καποια στιγμη ειναι λογικο να σπασουν και τα νευρα σου αλλα ετσι οπως τα χεις κανονισει π κανεις και το περπατημα σου το βραδυ αποφορτιζεσαι και λιγο. Θα μεγαλωσουν που θα παει θα περασει και αυτο το σταδιο κατι θα της φταιει τωρα αλλα να σκεφτομαστε τα θετικα οτι δηλαδη κοιμουνται ως επι το πλειστον το βραδυ και ειναι συνεργασιμα σε καποιες δραστηριοτητες. Μαρακι μου περαστικα σας και παλι σας γονατισε η ιωση για να μην τρωει η μπεμπα φαντασου. Δεν πειραζει διαβασα οτι το κανει ο οργανισμος οταν ειναι αρρωστα ειναι στο πλαισιο της αναρρωσης που τους κοβεται λιγο η ορεξη. Σουπερ οι παραδοσιακοι χοροι πολη καλη ιδεα και ειναι καλη γυμναστικη εχω ακουσει και πολυ δημιουργικο. Καλη δυναμη κοριτσια μου καλο ΣΚ να εχουμε. Να τα γραφετε οτι θελετε να τα μοιραζομαστε και να προχωραμε παρακατω❤️❤️
    • Η καθυστέρηση αποκοπή γίνεται για να πάρει όλα τα θρεπτικά συστατικά απ' τον πλακούντα το μωρό περνάει πολύ περισσότερο σίδηρο με αποτέλεσμα και ο ίκτερος να είναι πολύ χαμηλότερος από ότι είναι αλλιώς 
    • Εγώ ναι ειδικά στον δεύτερο που πήγαινα για vbac έπρεπε στο τέλος θέλεις και να μαλακώσει ο τράχηλος και αυτό βοηθάει το σπέρμα 🤐   Αλλά γενικά είχα και έχω 🤐
    • Ούτε κατά διάνοια.. ειδικά εγώ με τέτοια εγκυμοσύνη.. και αιμορραγία... ακόμη έχω αίμα και θα έχω για πολύ καιρό.. Μέχρι να γεννήσω δεν υπάρχει περίπτωση! Βέβαια κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, κάποια άλλη να μην έχει σοβαρό θέμα και να της το επιτρέπει ο γιατρός.!
    • Να τα χαιρεσαι και τα δυο !! Χαχαχαχα εκλαψα που σου εφυγε η κουραση… 🤣 Ναι η αληθεια ειναι πως τωρα με τα δυο τα χω δει λιγο ολα… 😅😅 και ο θηλασμος ειναι αθλος, αλλα εφοσον αντεχω το συνεχιζω κι οσο παει…✌🏼✌🏼 μαρσιπο ειχα απ το πρωτο τον εργονομικο της αστερα….ι sling. Γκουγκλαρε το ειναι υπεροχοι !! το ειχα καταβολευτει και το χρησιμοποιω και τωρα . Βαζω καμια φορα το ενα μαρσιπο και το αλλο στο μονο καροτσι που ηδη εχω και τα βγαζω μια χαρα εξω… Η αληθεια ειναι πως δεν εχω προμηθευτει ακομα καροτσι διδυμων… 🫣🫣 περιμενουμε το επιδομα της γεννας… Γιατι ειχαμε αστρονομικα εξοδα με την εγκυμοσυνη/τοκετο και δεν μας εχει περισσεψει ευρω… Αλλα και παλι θα παρω μεταχειρισμενο , γιατι καινουρια ειναι πανω απο 700 και δεν αξιζει. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...