Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΤΗ ΣΕΡΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ?

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.....ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Κ ΦΙΛΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 3ο ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΩ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕΡΡΕΣ Κ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑΝ ΕΔΩ.ΔΕ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑΤΡΟ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΑΚΤΣΗ(ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙ)Κ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ....ΑΝ ΧΡΕΙΣΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.....ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο Άρης Γιαννάκης γνωρίζω πως είναι σπουδαίος γιατρός αλλά δεν ξέρω αν σε αυτή τη φάση πηγαίνει στο νοσοκομείο. Αν χρειαστείς πάντως παραπάνω πληροφορίες μπορώ να μάθω

για το γιαννακη οπως και το σωτηριάδη δεν εχω ακουσει καλα λόγια.ο σωτηριάδης εχει ενα παναρχαιο μηχανημα.η συνυφαδα μου που τους εχει γυρισει ολους μου το ειπε και για το γιαννακη οτι τα κανει ολα.δηλ πασαληματα

αυτη τη στιγμη ο top γυναικολογος που ακουγεται ως ο καλυτερος οχι επειδη πηγαινω εγω και οσες εχουν παει μενουν ευχαριστημενες ειναι ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ στη γερμανικη οικοδομη,εχει τα καλυτερα μηχανηματα και εχει κανει μετεκπαιδευση στη Γερμανια.ο μοναδικος νομιζω μεσα στις Σερρες με μετεκπαιδευση σε κατι ποιο συγκεκριμένο.καλα ο ανθρωπος ειναι τοσο σιγουρος για αυτα που σου λεει οπου στο τελος καθε εξετασης σου δινει ενα report ειτε εισαι εγκυος ειτε για γυναικολογικο ελεγχο.ποιος αλλος θα σου υπογραψει χαρτι για οτι λεει?και οικονομικος ο ανθρωπος ειναι επιστημονας,καθεται και ασχολειται

Καλημέρα σας! Εγώ πήγαινα σε εξωτερικό γιατρό αλλά απο τον προηγούμενο μήνα άλλαξα (είμαι τώρα στην 17 εβδομάδα)γιατί θέλω να γεννήσω στο νοσοκομέιο και έχω τον Ξυπόλυτο.Απο κοπέλες που τον είχαν κι αυτές στην εγκυμοσύνη τους έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και η πρώτη επαφή που είχα μαζί του μου έδωσε την εντύπωση οτι είναι ένας άνθρωπος που έχει μεγάλη εμπειρία και είναι πολύ γλυκομίλητος.

• 2 weeks later...

και γω πηγαινα σε εξωτερικη γυναικολογο αλλα στον εβδομο μηνα θα ψαξω για γυναικολογο στο νοσοκομειο.ο υφαντιδης ειναι καλος;;;

καποιος που να ασχολειται αρκετα;

Κορίτσια καλησπέρα, τώρα είδα τα μηνύματα. Εγώ δεν μένω Σέρρες, είμαι απο Σέρρες αλλά μένω Κρήτη, πάντως για τον Γιαννάκη εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα απο αρκετές γνωστές και συγγενείς μου. Τώρα τι να σας πω, οι αποφάσεις δικές σας. ;););)

DESPOINA.GER έγραψε:

αυτη τη στιγμη ο top γυναικολογος που ακουγεται ως ο καλυτερος οχι επειδη πηγαινω εγω και οσες εχουν παει μενουν ευχαριστημενες ειναι ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ στη γερμανικη οικοδομη,εχει τα καλυτερα μηχανηματα και εχει κανει μετεκπαιδευση στη Γερμανια.ο μοναδικος νομιζω μεσα στις Σερρες με μετεκπαιδευση σε κατι ποιο συγκεκριμένο.καλα ο ανθρωπος ειναι τοσο σιγουρος για αυτα που σου λεει οπου στο τελος καθε εξετασης σου δινει ενα report ειτε εισαι εγκυος ειτε για γυναικολογικο ελεγχο.ποιος αλλος θα σου υπογραψει χαρτι για οτι λεει?και οικονομικος ο ανθρωπος ειναι επιστημονας,καθεται και ασχολειται

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΥΧΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΥΧΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΑΑΙΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩς ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

kalipsera kai apo mena to eipa kai tho to ksanapw!opoia gunaika exei gunaikologo ton GIANNAKI na balei bathia to xeri sthn tsepi giati o typos zitaei fakelaki kai barbato malista!dustixws den mporw na pw perisotera.gia mena enas einai o kaliteros gunaikologos sto nosokomeio serrwn o TSAKILHS kai tha se proseksei para polu kai oute draxmi den zitaei kai egw apo serres eimai kai kserw kala ta pragmata

ευχαριστω μπουμπου και γω για τον γιαννακη εχω ακουσει ασχημα.τσαλικης λοιπον ε;θα δουμε ειμαι αναμεσα σε τρεις τωρα,υφαντιδη,τσαλικη και αλλον εναν που δε θυμαμαι :unsure:

ran εμεις τον εχουμε εδω στις Σερρες και προτειμουν οι γυναικες να πανε Θεσσαλονικη.ειναι φοβερος γιατρος.σε νοσοκομειο δεν ειναι.

ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΣΤΟΝ ΥΦΑΝΤΙΔΗ.ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΕ ΚΟΠΕΛΑ ΠΩΣ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΕ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΞΥΠΟΛΗΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΑ.Ο ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥς ΣΤΟ ΝΟΣΟΜΚΕΙΟ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...