Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια

θα ήθελα να μου λύσετε μία απορία

πως γίνεται οταν τελειώνει η περίοδος να κάνω ελευθερα με τον σύντροφό μου για 8 μερεσ που μου έλεγαν και να μην μένω έγκυος. και τώρα που πήγα στον γυναικολόγο να μου λέει παρε για 3μηνες χάπια και όταν τα τελειώσεισ και αδιαθετήσεισ να μετρήσεισ την 9-15 να κανεισ ελευθερα για να πιασεισ.

πωσ γίνεται τόσο καιρό να μην μενω έγκυος και τώρα να μείνω αυτεσ τισ μερεσ.

Γιατί?????????????? :dry::dry::dry:

Δημοσίευση

Καλησπερα mariagiannis9501

Νομιζω οτι εχεις δωσει απο μονη σου μια απο τις απαντησεις στην ερωτηση σου..εχεις τρομερο αγχος..χαλαρωσε..!

Κατ'αρχας τι κυκλο εχεις?Εχεις χρησιμοποιησει καποια μεθοδο για να βρεις τις γονιμες μερες σου (τεστ ωορρηξιας,παρατηρηση συπτωματων,με τον γιατρο σου)?

Ποσο καιρο προσπαθεις?

Δημοσίευση

καλησπερα μαριαγιαννης!

οι γονιμες ημερες της γυναικας ειναι 14 μερες πριν απο την ημερα που αναμενεις την επομενη περιοδο.

αναλογα με τον κυκλο σου (αν ειναι σταθερος πχ 28 μερες) η πιθανη ημερα ωορηξιας ειναι η 14η και πρεπει να κανεις σεξ απο 10η ως και 16 για να μη χασεις την πιθανη ημερομηνια.

αν εχεις 30 μερες κυκο η πιθανη ημερα ειναι η 16η επομενως ερχεσαι σε επαφη απο 12η ως και 18 κοκ.

επισης αυξανεται η εκκριση των κολπικων υγρων εκεινη την περιοδο.

επισης θα σε βοηθησουν πολυ τα τεστ ωορηξιας που κυκλοφορουν στο εμποριο!

καλη επιτυχια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...