Μετάβαση σε περιεχόμενο

προετοιμασιες βαπτισης Φάνη

dreamcatcher

Recommended Posts

και 3εκινανε οι απορριες

λοιπον 8ελω να αποφυγω το γλυκακι-παστακι

πολυ συνι8ισμενο οποτε ειμαι αναμεσα σε κατι σοκολατικο, δλδ, ειτε σοκολατακια σε ζελατινη κατι παρομοπιο με αυτο της φωτογραφιας κατι προχειρο που εφτια3α, σιγουρα περισσοτερες κορδελες, ισως καποιο καρτελακι με το ονομα του Φάνη

DSCN2441.jpg

ή μια σοκολατα κανονικο μεγε8ος σαν τη lacta αλλα ε3ωφυλλο 8α εχει καμια φωτο του φανη και κανενα κειμενο και κορδελες?

ποιο σας φαινεται πιο πρωτοτυπο ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΡΑΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΡΑΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.

Η σοκολάτα είναι πολύ ωραία ιδέα! Εμείς στι βάφτιση της μικρής μας είχαμε βαζάκια με μεταλικά κουταλάκια με χρωματιστές κορδέλες με γλυκό κεράσι και για τα παιδάκια μεγάλα χρωματιστά γλυφειτζούρια με πολλές κορδέλες και δυχτάκια.Πάντως όλοι έδειχναν ενθουσιασμένοι!;)

Η σοκολάτα είναι πολύ ωραία ιδέα! Εμείς στι βάφτιση της μικρής μας είχαμε βαζάκια με μεταλικά κουταλάκια με χρωματιστές κορδέλες με γλυκό κεράσι και για τα παιδάκια μεγάλα χρωματιστά γλυφειτζούρια με πολλές κορδέλες και δυχτάκια.Πάντως όλοι έδειχναν ενθουσιασμένοι!;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...