Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κιμον αουτς αυτο πονεσε!χαχαχαχα τουλαχιστον κατι τρωει,εγω αν δε μου αρεσε το φαι δεν ετρωγα και τρομαζε η γιαγια μου!επειδη ομως παντα φτιαχνανε οτι αρεσε στον αδερφο μου κ εμενα ποτε δε μου αρεσε το φαγητο....εμαθα να μαγειρευω μονη μου απο σχετικα μικρη

• Απαντήσεις 181
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ραμονακι τι λεπτομερειες θελεις?δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο τα κεικ που φτιαχνω,αλλα χωρις να το παινευτω τα κανω τελεια.. :P εχουν να το λενε ολοι..σας αφηνω γιατι ηρθε ο αντρουλης μου και παμε για μαμ.το απογευμα παλι για καφεδακι και κεικακι ;) καλο μεσημερι σε ολες και καλη σας ορεξη!!! φιλακια... :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Εγώ έφτιαξα κριθαράκι με κρέας για μας και κοτόσουπα για το

Γιωργάκι μου!Αυτή τη στιγμή είμαστε και οι τρεις μας χορτάτοι!!!

Ο μπαμπάς μας σε λίγο θα φύγει για τη δεύτερη του δουλειά(είναι

προπονητής ποδοσφαίρου-γυμναστής και το πρωι δουλεύει σε δημόσια υπηρεσία)κι εγώ κ@λοβαράω στον υπολογιστή μέχρι να πάρει ο ύπνος

και το Γιώργο και να πάω να κοιμηθώ λιγάκι!!!!

Βέβαια αυτός τώρα φωνάζει "ατα-ατα-ατα-ατα-ατα-ατα...αλλά ευελπιστώ να κουραστεί και να κοιμηθεί!!!!!

Δημοσίευση

Βρε δεν σας προλαβαινω....

Καλα εγω τα εχω παιξει.Πηρα λοιπον κι εγω και λεω αφου εσω ιδιωτικη ασφαλεια ας παρω να μιλησω με ενα γιατρο...ποσες μερες αυτη η γαστρεντεριτιδα?

Τον παιρνω λοιπον και λεω εχω 5 μερες πολλη ταση γαι εμετο αλλα δεν κανω. Δεν μπορω να φαω τιποτα ομως και δενπειναω κιολας...

Και μου λεει γρηηηγοραααα σε μια κλιμικη για να σε δουμε...

Πω πωωω λετε να πεθαινω και να μην εχω γινει μανα ακομα? :blink::blink::blink:

Αφου θα παω λοιπον το απογευμα ε θα κανω και μια εξεταση να αποκλισουμε τελιεως την εγκυμοσυνη πριν κανω εξετασεις....

Βεβαια δεν ειμαι γιατι τωρα ειμαι στην 14η μερα μου...ανεμογκαστρι??

Δημοσίευση

μαρινακι καλως ηρθες πρωτα απολα,λοιπον εχω να σου πω πως ολα αυτα που νιωθεις τις τελευταιες μερες ιεναι πολυ φυσιολογικα και θα ηθελα σε παρακαλω να μας τον λες τον πονο σου!ειμαστε ολες διπλα σου η καθε μια οσο μπορει!

λοιπον δε ξερω αν ξερεις τι εχω περασει,δε θα πω οτι ηταν χειροτερο απο το δικο σου αλλα ακουσε κατι σημαντικο: θα τα καταφερουμε!ο κοσμος να χαλασει εμεις θα αντεξουμε!

σε αγαπαω πολυ...παρε και ενα φιλακι!!!

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

μαρινακι καλως ηρθες πρωτα απολα,λοιπον εχω να σου πω πως ολα αυτα που νιωθεις τις τελευταιες μερες ιεναι πολυ φυσιολογικα και θα ηθελα σε παρακαλω να μας τον λες τον πονο σου!ειμαστε ολες διπλα σου η καθε μια οσο μπορει!

λοιπον δε ξερω αν ξερεις τι εχω περασει,δε θα πω οτι ηταν χειροτερο απο το δικο σου αλλα ακουσε κατι σημαντικο: θα τα καταφερουμε!ο κοσμος να χαλασει εμεις θα αντεξουμε!

σε αγαπαω πολυ...παρε και ενα φιλακι!!!

tin thimamai poly kala tin istoria sou!!! :(:(

itan poly skliri...oles to idio niwthoume...oso minwn kai an to xanoume!makari kopela mou na ta kataferoume!!

alla egw niwthw xalia...

tin alli evdomada kleinw rantevou gia oooles tis eksetaseis! :silly:

Δημοσίευση

marinio μου εγω δεν σε φιλαω γιατι μαλλον εχω καποια ιωση αλλα να ξερεις οτι ειμαι εδώ οποτε θες να μιλας!!!

Μαμα χινα...τι να πω, μακαρι αλλα πως γινεται?αφου ειχα περιοδο...τες πα θα δουμε. Εδω τι γινεται αφεντικο θα μας δωσετε τιποτα για φαι ή ετσι θα καθομαστε?????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...