Μετάβαση σε περιεχόμενο

μύκητεσ

Recommended Posts

κορίτσια καλημέρα.Εχω αναφερθεί ξανα σε αυτό το θέμα αλλα δεν έχω πάρει απάντηση.Αν γνωρίζει κάποια από πολύ επιμονουσ μύκητεσ ας μου στείλει την εμπειρία τησ .θα με βοηθούσε πολυ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα... παλιά με τυρανούσαν και εμένα επίμονες μολύνσεις με μύκητες, και επερνα τις κρέμες από τα φαρμακεία αλλά δεν έκαναν τίποτα... μέχρι που έκανα καλλιέργεια κολπικού και τελικά είδαμε ότι δεν ήταν μόνο μύκητες αλλά και βακτήρια αερόβια και αναεροβια!!! οπότε χρειάστηκα θεραπεία 14 ημερών με αντιβίωση και κρέμες!!! και έτσι την ξεφορτώθηκα αυτή την ενόχληση... έχεις κάνει καλλιέργεια ή περνεις θεραπεία μόνη σου???

Καλημερα και καλο μηνα!

Ανοιξες ενα θεμα που χρονια τραβιεμαι. Μυκητες κολλαω συνεχεια, παρολο που ο γιατρος μου μου εχει πει να κανω πλυση μια φορα τον μηνα με betadine, παρολο που εχουμε παρει φαρμακα κ εγω κ ο συζυγος. Πλεον ζω με αυτους. Η μονη περιοδος που δεν ειχα μυκητες ηταν οταν ημου εγκυος...

κουραγιο κ σε καταλαβαινω απολυτα ! Εχω κουραστει κ εγω με το 8εμα !

προσπα8ησε να κανεις κολπικη πλυση με χαμομηλακι

να εισαι συνεχως κα8αρη με βαμβακερα εσωρουχα κ μετα την επαφη σχολαστικο πλυσιμο .

ευχαρσιτώ πολύ για τισ απαντήσεισ.αλλα ειλικρινά έχω κουραστεί πολυ...

Δεν παίρνω θεραπείεσ μόνη μου.Τουσ βλέπει ο γιατροσ με το τεστ παπ κάνω θεραπεία αλλα ξανακολαω.Δεν ξέρω πωσ.Και ο άντρασ μου κάνει θεραπεία, φοράω και βαμβακερά εσώρουχα,πλένομαι και συνέχεια τι άλλο να κα΄νω;.Οι πλύσεισ με χαμομήλι γίνονται με το ειδικό δοχείο μπεταντιν για κολπικεσ πλύσεισ;Είναι ακίνδυνο αυτό για τον οργανισμό;

Δεν νομίζω ο γιατροσ να μου έκανε καλλιέργεια κολπικού υγρού..Να ζητήσω να κάνω αν είναι..Είμαι και αγχωδεσ πολύ και νομίζω ότι το άγχοσ βοηθάει στουσ μύκητεσ αλλά θέλω να απαλαγώ...

ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ BETADINE ΚΑΛΗ ΜΟΥ .

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΟΥ ΛΕΩ , ΓΙΑΤΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΥΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ Κ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ . ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ !

Δεν θυμαμαι να εχω κανει καλλιεργεια κολπικου, θα το πω στον γιατρο μου αν ειναι κ βοηθησει γιατι κ εγω εχω κουραστει με αυτο το θεμα...

ναι κορίτσια να κάνετε καλλιέργεια κολπικού γιατί πολλές φορές είναι μύκητες και βακτήρια μαζί!!! και εμένα ο γιατρός έβλεπε μύκητες στην εξέταση, αλλά επειδή μόνο αυτοί φαίνονται με γυμνό μάτι!!! εγώ πάντως έτσι το ξεφορτώθηκα αυτό το πρόβλημα!!!!

εγω εκανα καλλιεργεια δεν εβγαλε μικροβιο,ολο κολλαω,εχω βαρεθει,παντως μου ειπαν οτι παθαινεις και οταν πεφτει η αμυνα του οργανισμου ,επισης προσεχε με τις αντιβιωσεις,κι εγω ειμαι αγχωδης,κανε μια καλλιεργεια για ολα αεροβια αναεροβια,χλαμυδια

ξεχασα να πω οτι εχω παρει ολες τις κρεμες και τα χαπια που κυκλοφορουν,βαρεθηκα,μηπως εχετε δοκιμασει το lactal'η τo refresh να μου πειτε τη γνωμη σας;

αυτά δεν τα έχω δοκιμάσει.Αλλά πολλά άλλα εχω πάρει.Αφού πλέον πιστεύω ότι έπαθα ανοσία και ότι ότι και να πάρω θα φυγουν για 1- 2 εβδομάδεσ και μετα ξανά τα ίδια..Εκτοσ και αν παίζει το σκηνικό που λέει η ρένα να είναι και άλλα μικρόβια μαζί με μύκητεσ και γι αυτό να μην ξεκολάνε.Αλλά οι γιατροι γιατί δεν συστήνουν καλλιέργεια;Εμείσ πρέπει να τουσ το ζητάμε..έλεοσ..

Τις κρεμες που λες Pink δεν της εχω δοκιμασε γιατι δεν μου τις εχει πει ο γιατρος. Μου δινει dactarin κολπικη κ κατι χαπια που δεν θυμαμαι το ονομα τα οποια παιρνει κ ο ανδρας μου. Ενω περνανε μετα ξανακολλαω...

• 3 months later...

Αν και είμαι Αντρας....πρόσφατα είχα ένα θέμα με μύκητες....εκείνο που έχω να σου πώ είναι να κάνεις κάποιες γενικές εξετάσεις.....μήπως έχεις χαμηλό ανασοποιητικό σύστημα.....κοίταξε και το ζάχαρό σου.....Να αποφεύγεις τον καφέ και την ζάχαρη διότι απο όσο ξέρω τρέφονται απο αυτά....Να τρώς γιαούρτια και αν και δεν είμαι απόλυτως σε αυτό, πάντως εγώ είδα αποτέλεσμα κάνε επάλληψη με γιαούρτι και βαλσάμικο αν θες....πλύσεις με χαμομήλι και με αιθέριο έλαιο tee tree , και tee tree Σαπούνι στις πληγές....Και γενικά πρόσεξε λίγο την διατροφή σου...η αιτία των προβλημάτων μας βρήσκετε στον τρόπο ζωής μας... Τα προβλήματα μας, δεν είναι κάτι που παθαίνουμε....Είναι κάτι που ασυνείδητα ίσως, το καλλιεργούμε εμεις. Και για να τα λύσουμε πρέπει να βρούμε τα αίτια οπωσδίποτε, και να αναλάβουμε κάποιες ευθήνες για την ζωή μας.

Κηρίως όμως μάθε τι μύκητα έχεις ακριβώς....και ενημερώσου σχετικά με αυτόν πρώτα....τα αίτια του και λοιπά.....Και έτσι θα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.....Μην κάνεις το λάθος πολλών ανθρώπων και μείνεις ανίδεη σχετικά με το προβλημά σου.....Και κοίτα να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια πριν καταλήξεις να πάρεις αντιβίωση....Τα φάρμακα εκετός απο τα ανεπιθύμητα βακτήρια σκοτώνουν και αυτά που είναι χρήσιμα για τον οργανισμό μας.....έχε τα για ακραίες περιπτώσεις....και κοίτα να μην το σκέπτεσαι ιδιαίτερα....Η ψυχολογία μας παίζει συμαντικό ρόλο στην λύση ενός προβλήματος....Δεν σου λέω να το αγνοήσεις...μην παρεξηγηθώ. Σου λέω απλά να μην καταγίνεσαι με αυτό.....πολέμησέ το με ήρεμο τρόπο... Οσο μπορείς τουλάχιστων.

Ελπ΄΄ιζω να σε βοήθησα.

καλό σου απόγευμα.

Ευχαριστω για την απάντηση.Εκανα και καλλιέργεια και βρέθηκε και αεροβια και αναερόβιο μικρόβιο( μύκητεσ).Και επειδη τησ είπα οτι υποτροπιάζω συνέχει μου έγραψε φάρμακα.Επίσησ μου είπε ότι πρέπει να κοψω τελείωσ τουσ υδατάνθρακεσ και τα γλυκά για όσο κάνω τη θεραπεία 10 μέρεσ περίπου.Επειδή εχω δοκιμάσει πολλεσ θεραπείεσ θα τα πάρω δεν το ρισκάρω να μην τα πάρω και ο θεοσ βοηθόσ.Ελπίζω να ξεμπερδέψω μια και καλή.Να δω τι θα τρώω 10 μέρεσ όμωσ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...