Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΚΑΛΗΜΕΡΑ (ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!).ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΑΝ ΚΙ ΕΧΩ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ.ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ??ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (ΜΑΚΑΡΙ ΘΕΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΗΡΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΟΝΕΙΡΑ!!!Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΙΞΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΜΠΟΥΣΟΥΛΩΝΤΑΣ!!!!!Η ΔΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΨΙΧΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΧΑΔΙΑ!!!ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ????

• Απαντήσεις 610
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ασε ρε που θα παω κρητη!!χαχαχα ηταν να σπουδασω κρητη η θεσσαλονικη!!!! τελειο? εμ εννοειτε διαλλεξα την ενδιαμεση λυση να μην γινω Διαιτολογος αλλα να παραμεινω βοηθος! κακακακακα

ασχετο αλλα η Ροδος τα σπαει! εμεις εχουμε δωσει υποσχεση ρε συ κελλυ...ελατε εχουμε βρει κ προσφορα καλη!!!

Δημοσίευση

ελα απλωναμε τα ρουχα!!!

α και εμεις εχουμε τετοια εισητιρια αλλα η προσφορα που βρηκαμε ειναι καλη οπως κ να το κανεις!!!!

70ευρω σε resort με τρια γευματα τη μερα πρωινο μεσημεριανο κ βραδυνο! μιλαμε το ξενοδοχειο ειναι ο απολυτος παραδεισος για οικογενειες εχει μεσα τα παντα!μεχρι κ παιδοτοπο!

αντε παμε και κρητη δε μας χαλαει!χαχαχαχα

Δημοσίευση

egw na deis ti hotel sou xw kritii

!!!!den fantazese!!2 pisines prwino kai mesimeriano pou an thes mporeis na fas gia vradu anti g mesimeri ena swro mpoufedes me oti mporeis na fantasteiss....exei ta panta!!ma ta panta kathimerinaaaa.....exeii gumnastiki mesa sto nero gumnastiki exw...golf tenis basket kai ena paixnidi mesa sot nero..kathimerina to vradu pexoune thetrakia kai diafora skets paizoune bingo!!!dwmatiaki mai xara!!me teoio mpalkonaki!!!!kai lo auto??me 30 eurw ta 2 atoma to diklinoo mesa ta panta!!!!!giauto sou lew dokimasmeno pragma kalo kai mia xara!!pame kritii reeeee

Δημοσίευση

ε λοιποοον θα παει ο αγγελος να δει τι δικαιουτε για κοινωνικο τουρισμο και 90%ειμαστε μεσα! αν κ εστω και 3μερες θα παμε ροδο!!!

κοριτσακι παμε για υπνοοοο

ονειρα γλυκα κ ομορφα !!!!αντε φιλιαααα παω κ τοιλετ πρωτα χαχαχαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...