Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Λίγο πριν ξεκινήσω τα lexotanil είπα να σας γράψω..Έχω ένα αγοράκι 3 μηνών το οποίο θηλάζω αποκλειστικά.Το πρόβλημά μας είναι οτι δεν κοιμάται με ΤΙΠΟΤΑ τα πρωινά.Ή μάλλον να το θέσω καλύτερα νανουρίζεται πάνω μου κ με το που τον ακουμπάω στην καλαθούνα μετά απο 5 λεπτά ύπνου βγάζουμε λαμπάδες κ κάνουμε Ανάσταση!Κλάμα κ μάτι γαρίδα..Κοιμάται μόνο το βράδυ 8 ώρες με 1 διάλειμμα για μαμ, και φυσικά όλη μέρα γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια..Δεν αντέχεται αυτό με τίποτα!Εγώ είμαι με μαύρα μάτια απ'έξω κ κόκκινα απο μέσα.

Εν τω μεταξύ αυτά τα ξεκίνησε εδώ κ 1 μήνα, πριν μια χαρά κοιμόταν..Τι τον έπιασε ξαφνικά?

Περιμένω λύσεις-απαντήσεις-συμβουλές προς ναυτιλομένους κ οτι άλλο ποθείτε!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσίευση

ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΄ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 8 ΩΡΕΣ’ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΕΔΩ ΑΛΛΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ. :blink:

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ Κ ΕΜΕΝΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 2 ΜΗΝΑ Η ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ. ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΗ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΗ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ. ΒΑΛΤΩΝ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ Κ ΒΑΛΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ Η ΤV.

ΑΦΟΥ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ. ΒΑΛΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ Κ ΗΣΥΧΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ Κ ΜΕ ΦΑΣΑΡΙΑ ΟΧΙ .

ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΥΤΙΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Κ ΗΡΕΜΙΑ

Δημοσίευση

bubite να λες και δόξασει ο θεός που κοιμάται το βράδυ και ξυπνάει μόνο μια φορά!εγώ θα ήμουν πολύ ευτυχισμένη!εμένα ξυπνάει τουλάχιστον 3 φορές το βράδυ και το πρωί δεν πολυκοιμάται ζήτημα να κοιμάται δυο ώρες το πρωί.Εκτός απο πονάκια που θα έχει μπορεί και να βαριέται και να θέλει να αλλάζει παραστάσεις!εμένα το παθαίνει,θέλει άλλα παιχνίδια,άλλα τραγουδάκια κτλ.τώρα πχ έχει βαρεθεί τα παιχνιδάκια του και προσπαθώ να του βρώ άλλα.Επίσης τώρα τελευταία γκρινιάζει απίστευτα όταν τον θηλάζω,τον σηκώνω να ρευτεί γιατί έχει πονάκια,μόλις τον σηκώνω μου δείχνει ότι πεινάει και μέχρι να τον βάλω στο στήθος ουρλιάζει και όταν είναι στο στήθος ουρλιάζει πάλι για να τον σηκώσω και αυτό συνέχεια τσπ.Υπομονή και να σου ζήσει!

Δημοσίευση

bubite είσαι και από τις "τυχερές" και δεν το ...ξέρεις! ;)

Είναι μεγάλη υπόθεση που ξυπνάει μόνο μία φορά το βράδυ! ;)

Υπομονή!!! Σε λίγο καιρό όλα θα είναι πιο εύκολα! :)

Μία λύση για την ημερήσια απασχόληση της μπέμπας μου, είχα το γυμναστήριο με τις μουσικές δραστηριότητες!

Τουλάχιστον για ένα μισαωράκι απασχολιόταν με αυτό...!!! ;)

Δημοσίευση

bubite πρωτα απ'ολα να σου ζησει το μωρακι σου!

αν και δεν ειμαι μανουλα ακομα και δεν ξερω πως ειναι τα πραγματα...αλλα απο αυτα που εχω διαβασει απο αλλα θεματα απ'τις κοπελες μαλλον εισαι πολυ τυχερη που κοιμαται το μπεμπακι σου τοσο πολυ! :P συνηθως τα μωρακια το βραδυ ξυπνανε καθε 2 ωρες. :dry:

μηπως αυτο που νιωθεις ειναι η καταθλιψη μετα την εγκυμοσυνη που λενε??? :dry::dry:

παντως οπως και να'χουν τα πραγματα σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!

Δημοσίευση

Καταρχήν είμαι ευγνώμων που κοιμάται το παιδάκι μου το βράδυ, αλλά όταν διαβάζεις παντού οτι πρέπει να κοιμούνται 15 ώρες την ημέρα κ εσένα κοιμάται τις μισές, ε μάλλον ανησυχείς!

Δεν νιώθω καμία κατάθλιψη γιατί μπορεί να με βασανίζει όλη μέρα αλλά με το που μου σκάσει 1 χαμόγελο εγώ λιώνω..

Τέλος πάντων το μήνυμα μου ήταν κατά ένα βαθμό χιουμοριστικό αλλά μάλλον τα πέρνετε όλα τοις μετρητοίς.

Δημοσίευση

τα ιδια και χειροτερα και μεις αλλα το βραδυ ξυπναμε 2 φορες!ειναι η φαση που περνανε!βολτες το πας καθολου με το καροτσακι η με το αυτοκινητο?εμενα ετσι κοιμαται σε ολη τη διαδρομη εκτος απο σημερα που απο Πορτο Ραπτη μεχρι Ρεντη ητανε ξυπνια και νιαουριζε!!!!!!!!!

αλλο κολπο ειναι το τραγουδι σταματαει να κλαιει αμα της τραγουδαω (beyonce ειδικα!!!!!!!!! :P ) με την κλασσικη μουσικη δεν τρελαινεται,και πολυ κουδουνιστρα!!!!

καλα αυτο με το κλαμα στο στηθος τι ειναι παλι τουτο?ευτυχως περασε κρατησε μονο 10 μερουλες γιατι ειχα μπει σε σκεψεις να της δωσω συμπληρωμα μηπως εχει ασχημη γευση το γαλα μου.......

ο γιατρος μου ειπε οτι αρχιζουν να πρηζονται τα ουλα της και ισως να φταιει αυτο για την τοση γκρινια!

Δημοσίευση

8 ΩΡΕΣ ΥΠΝΟ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΡΗΣΤΗ, ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΚΟΙΜΑΜΑΙ 5 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΑ, ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΤΕΝΤΩΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ, ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΕΧΕΤΟΝ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ, ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΑΩ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ ΤΑΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΩ Η ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ Η ΣΤΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ Η ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΗΝΤΥΡΙΟ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΞΕΡΕΝΕΤΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ 8ΩΡΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ 1 ΔΙΑΛΛΗΜΑ.

Δημοσίευση

Βγάζε τον καμία βόλτα το πρωί ή κάνε υπομονή. Τα περασαμε όλες λίγο πολύ και ξέρω πως είναι να μη χαλαρώνεις ούτε στιγμή. Τουλάχιστον έχεις το βραδυνό που σε σώζει.

Πάντως αν το δεις πιο χαλαρά, θα ηρεμίσει και ο μικρός και ίιιιιισως κοιμηθεί.

Δημοσίευση

Αμα εσυ εισαι στα προθυρα νευρικης κρισης...εμεις τι να πουμε....εχω ξεχασει ποτε ηταν που κοιμηθηκα πανω απο 3 ωρες σερι.

Αναλογα με τα κεφια γυπναει απο τρεις- κανω το σταυρομου τοτε- μεχρι 13 φορες καθε βραδυ.

Χτες πχ ξυπναγε καθε μιση ωρα!!

και ειναι 9 μηνων.

Αφου κοιμαται το βραδυ πες δωξα τον θεο..τι τελειο μωρο εχω εγω!!!

και ασε και κανενα λεχοτανιλ για μας τις λιγοτερο τυχερες

Δημοσίευση

εννοείται οτι παει κάθε μέρα βόλτα με το καρότσι κ με το τουτου γιατι εκεί κοιμάται!Δεν είμαι αχάριστη ρε κορίτσια απλά ανησυχώ γιατί όλοι μου λένε οτι δεν γίνεται 1 μωράκι να μην κοιμάται καθόλου την ημέρα κ έχω τρομοκρατηθεί!

Όσο για το φαγητό, μπορεί κάθε 2 ώρες ή κάθε μία ώρα, αναλόγως την πείνα κ τα κέφια.

Το θέμα μου είναι οτι ενώ τον νανουρίζω το πρωί όταν πάω να τον βάλω στην καλαθούνα γίνεται χαμός!

Δεν είναι οτι δεν θέλει να κοιμηθεί, αλλά οτι θέλει να κοιμηθεί πάνω μου!

Μάλλον είναι ανασφαλής ο μικρούλης μου..

Ευχαριστώ για τις ευχές κ να χαίρεστε όλες τα μωράκια σας!

Δημοσίευση

Δεν ξερω αν εισαι τυχερή ή ατυχη παντως στο λεω με σιγουρια , εχεις ενα απαιτητικο μωρο :)

Ετσι ήταν καιη μικρη μου ! Απο 3ων εως 5.5 μηνων για να κοιμηθει στη διαρκεια της μερας την φοραγα πανω μου σε μαρσιππο αγκαλιας . Κοιμοταν μονο πανω μου ή μεσα στο αυτοκινητο ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ! Μην φανταστεις για κανα μισαωρο το πολυ , αλλα της ήταν αρκετο για ναξεκουραστει και να ηρεμήσει .

Εγω θα σου προτινω τα εντελως αντιθετα απο τις υπολοιπες κοπελες . Τα δικα μας μωρα απο τα πολλα ερεθισματα παθαινουν υπερενταση και δεν ηρεμουν ευκολα . Οχι πολλα παιχνιδια με μουσικες κλπ , φυσικά οχι τηλεοραση και οχι πολλα εντονα παιχνιδια πριν τον υπνο . Η φωνη σου , το τραγουδισμα και η επαφη ειναι αυτα που τα ηρεμουν .

Αυτες οι φασεις λεγονται αλματα αναπτυξη και εχει αντιστοιχο θεμα καπου στο φορουμ , θα ψαξω αργοτερα και θα στο στειλω .

Δημοσίευση

Άκου με κ θα δεις ότι θα ηρεμήσει.Αγόρασε το ριλαξ από το jumbo σαν κούνια που είναι αυτό με μπαταρίες που κουνάει το μωρό μόνο του πέρα δώθε έχει κ μουσική κ το ηρεμεί!Είναι στάνταρ κ θα με ευγνωμονεις!Έτσι κ η μικρή μου ήτανε!Κλάμα κλάμα κλάμα.Σ ω θ η κ α με αυτό!

Δημοσίευση

LaLa έγραψε:

Δεν ξερω αν εισαι τυχερή ή ατυχη παντως στο λεω με σιγουρια , εχεις ενα απαιτητικο μωρο :)

Ετσι ήταν καιη μικρη μου ! Απο 3ων εως 5.5 μηνων για να κοιμηθει στη διαρκεια της μερας την φοραγα πανω μου σε μαρσιππο αγκαλιας . Κοιμοταν μονο πανω μου ή μεσα στο αυτοκινητο ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ! Μην φανταστεις για κανα μισαωρο το πολυ , αλλα της ήταν αρκετο για ναξεκουραστει και να ηρεμήσει .

Εγω θα σου προτινω τα εντελως αντιθετα απο τις υπολοιπες κοπελες . Τα δικα μας μωρα απο τα πολλα ερεθισματα παθαινουν υπερενταση και δεν ηρεμουν ευκολα . Οχι πολλα παιχνιδια με μουσικες κλπ , φυσικά οχι τηλεοραση και οχι πολλα εντονα παιχνιδια πριν τον υπνο . Η φωνη σου , το τραγουδισμα και η επαφη ειναι αυτα που τα ηρεμουν .

Αυτες οι φασεις λεγονται αλματα αναπτυξη και εχει αντιστοιχο θεμα καπου στο φορουμ , θα ψαξω αργοτερα και θα στο στειλω .

να προσθέσω και τον χαμηλό φωτισμό στο δωμάτιο?

LaLa μου αυτό με το αυτοκίνητο το κάναμε κ μεις στη Δέσποινα!

Αν και κάποιες φορές μέχρι να ξεπαρκάρω από την πυλωτή κοιμόταν ήδη!

Δημοσίευση

LaLa μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την κατανόηση γιατί πέσαν να με φάνε λάχανο εδώ!

όντως έτσι όπως τα λες είναι..δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω ο μικρούλης μου, παρατηρεί τα πάντα!

Ευχαριστώ για τις συμβουλές κ να χαίρεσαι την κορούλα σου..

Δημοσίευση

Δεν ξερω αν σε παρηγορει αυτο αλλα οπως σου ειπα ο δικςο μου ειναι ακομα ετσι.

Τι να κανουμε καποια μωρα ειναι ετσι...δεν γινετε..ακομα και τωρα δεν θελει να καντσει να παιξει μονος του, πρεπει να παιζω μαζι του- αντε το πολυ πολυ και εοσον ειναι σε μαγαλα κεφια, μιλις εχει φαει και ειναι φρεσκοαλαγμενος θα κατσε κανετα 15λεπτο στο καρεκλακι η στο παρκο.

Δεν μπορεις να κανεις τιποτα παρα να ικανοποιησηεις την αναγκη του μωρου σου.

Εγω ειχα δοκιμασει τα παντα,κλασικη μουσικη απαλη, χαμηλο φωτισμο στο σπιτι- κλειστα παντζουρια κλπ,τιποτα, αν κοιμοταν μεσα στην ημερα ενα δυορο συνολο εκανα παρτι...και φυσικα δενκοιμοταν ολη νυχτα.

Το ειπα στην παιδιατρο γιατι ειχα και εγω ανιοσυχια γιατι δεν κοιμαται και μου ειπε οτι καθε μωρο ξερει ποσο υπνο χρειαζετε για να νιωσει ξεκουραστο- ακουσε το μωρακι σου, μην προσπαθεις τσαμπα να το κουρασεις δεν θα κοιμηθει.

Και εμανα κοιμαται στο αυτοκινητο- στο καροτσι παλη οχι...για την ακριβεια μεχρι πριν απο κανεν διμηνο δεν καθοταν πανω απο 10 λεπτα εκει μεσα

Δημοσίευση

Cesilia σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου κ σου εύχομαι ν'αρχίσει ο μικρούλης σου να κοιμάται περισσότερο!

Καλά το τουτού μεγάλη εφεύρεση για νανούρισμα των μωρών!!χααχα

Αλλά όταν σταματάς στα φανάρια...κ ξανά προς τη δόξα τραβάς!

Δημοσίευση

να σου πω οτι ειναι πολυ καλο που κοιμαται ολη την νυχτα?????

εμενα σαυτην την ηλικια ο δικος μου ειχε κανει την νυχτα μερα(κοιμοταν πρωι και το βραδυ γκρινια,γκρινια,γκρινια)

νομιζω οτι ειναι καλυτερα να κοιμαται βραδυ παρα το πρωι!!!

ο βραδυνος υπνος κυριως για την μαμα ειναι οτι ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!

συμφωνω με την lala στο οτι το αγορακι σου ειναι απαιτητικο και οτι μπορει να ειναι και σε φαση αλματος αναπτυξης.

σιγουρα θελει να ασχολεισαι μαζι του ειναι η ηλικια με την μεγαλυτερη προσυλωση στην μαμα ποσο μαλλον οταν το μωρο θηλαζει..

μπορεις να χρησημοποιησεις μαρσιπο αγκαλιας

εμενα παντως στην διαρκεια της ημερας μου κοιμοταν το πολυ ενα μισαωρο με 40 λεπτα στο συνολο.

οταν δεν κοιμοταν τον ειχα σε ριλαξ,παιζαμε,αγκαλιαζομασταν και οσο για τις δουλειες εκεινη την εποχη τις εκανα την νυχτα οοοοταν κοιμοταν και αν...

Δημοσίευση

ασχετο κοριτσια μην ξεχνατε ποτε να κλειδωνετε απο μεσα το τουτου ακομα και οταν δεν εισαστε μονες σας μεσα γιατι μου λεγε μια φιλη σημερα οτι της την πεσανε να της ανοιξουνε το αυτοκινητο το απογευμα 2 ατομα ο ενας της εκανε νοημα οτι κατι εχει απο κατω το αυτοκινητο και ο αλλος πηγε στην μερια του συνοδηγου να ανοιξει και ευτυχως ειχε κλειδωσει !!!απιστευτο?

Δημοσίευση

Λίγο πριν ξεκινήσω τα lexotanil είπα να σας γράψω..Έχω ένα αγοράκι 3 μηνών το οποίο θηλάζω αποκλειστικά.Το πρόβλημά μας είναι οτι δεν κοιμάται με ΤΙΠΟΤΑ τα πρωινά.Ή μάλλον να το θέσω καλύτερα νανουρίζεται πάνω μου κ με το που τον ακουμπάω στην καλαθούνα μετά απο 5 λεπτά ύπνου βγάζουμε λαμπάδες κ κάνουμε Ανάσταση!Κλάμα κ μάτι γαρίδα..Κοιμάται μόνο το βράδυ 8 ώρες με 1 διάλειμμα για μαμ, και φυσικά όλη μέρα γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια..Δεν αντέχεται αυτό με τίποτα!Εγώ είμαι με μαύρα μάτια απ'έξω κ κόκκινα απο μέσα.

Εν τω μεταξύ αυτά τα ξεκίνησε εδώ κ 1 μήνα, πριν μια χαρά κοιμόταν..Τι τον έπιασε ξαφνικά?

Περιμένω λύσεις-απαντήσεις-συμβουλές προς ναυτιλομένους κ οτι άλλο ποθείτε!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

καταρχιν ηρεμα.εμενα ο δικος μου ειχαι κανει τη μερα-νυχτα.και αντε να αντεξης την ημερα για φαντα σου το αντηθετο,την ημερα να εχω το μεγαλο,και το βραδυ μωλις πηγενε να κληση το ερμω ματι μου αρχησε τα νιαουρισματα και να μην κοιμαται κανενας μεσα στο σπιτι.μεχρι 5 μηνων ολο αυτο.το φανταζεσαι?και οπως νενε τα κοριτσια εισαι τυχερη,εμενα μεχρι και τα 2 και κατι ξυπνουσε και ο μεγαλο και εκλαιγε με μαυρο δακρι.το μωρο του εβαζα την πιπιλα και πρωσπαθουσα να μην τον κουναω.τον μεγαλο τον επερνα μια αγκαλια και μετα κοιμοταν.ο μεγαλος ειχαι μαθη ετσι ηταν απο τα μωρα που ξυπνουσα για να ταισο και το πηρε μετα.και τωρα που μεγαλοσε δεν βαζη γλωσσα μεσα μηλαμε πολυ μπλα-μπλα χωρις πλακα δεν καταλαβενης τη λεει αλλα αυτος εκει ακαθεκτος συνεχηζη.οπως ειπαν και τα κοριτσια ειναι φασης-φασης.εγω το βραδυ αντε να κοιμομουν 3 ωρες συνολο.καλο κουραγιο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι και εγώ αυτής της άποψης είμαι.. προσπάθησα να της μειώσω 1 γεύμα γάλακτος αλλά δεν κοιμόταν με τίποτα και έκλαιγε συνεχόμενα το μωρό οπότε είπα θα πάω βάση του μωρού.   Ο παιδίατρος σκέψου μου είπε 3 γεύματα γάλα και 3 στερεές και αν τρώει καλά τότε πάμε στα 2. Υπερβολή θεωρώ! 
    • @Eirinistz θα πας με τις ανάγκες του παιδιού. Οσο ζηταει γαλα θα προσφερεις. Σταδιακα θα μειωσει μονη της την ποσότητα κ θα αρχίσει να τ κοβει. Η θα αλλάξεις την ωρα τ γεύματος. Αναλογα τι ωρα σου κοιμαται. Αν σ κοιμαται 9.30 10 πχ θα δινεις γαλα κ τ φρούτο μετα στις 11 11.30. Σιγα σιγα μεγαλώνοντας αλλάξει κ προγραμμα ύπνου. Θα γίνουν πιο στανταρ κ τ γεύματα τους. Αφου ομως τ μωρακι σ θελει γαλα για να νανουριστει γτ να τ παιδεψεις?
    • @ΜαρίαΔημήτρης και εμένα η μικρούλα μου άργησε να κάνει γύρω γύρω και όταν την βάζω να κάθεται πέφτει μια δεξιά μια αριστερά και μια προς τα πίσω. Έβλεπα αλλά μωράκια που 6 μηνών καθόντουσαν κανονικά αλλά τελικά το κάθε παιδί είναι διαφορετικό.   Ο παιδίατρος μου είπε ότι μέχρι το 9ο κάθονται τελείως μόνα τους οπότε έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. 
    • Σε άλλα νέα, η γκρίνια είναι ασταμάτητη.. μόνο στην βόλτα με το αμάξι δεν κλαίει, το απολαμβάνει! Χαζεύει από το παράθυρο. Μου φαίνεται θα την έχω στους δρόμους όλη μέρα😂  Αααα με την αλλαγή της ώρας έχουμε περάσει δύσκολα. Κοιμάται στις 7 το απόγευμα(αντί 8 που κοιμόταν πριν) και στις 5 το πρωί ξυπνάει με φωνές και όρεξη για παιχνίδι😫 ούτε όταν ήταν νεογέννητο τέτοια αϋπνία κορίτσια😅
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εμάς μας άρχισε από τον 5ο τις στέρεες και ήδη τρώει 3 γεύματα. Πρωί φρούτα, μήλο μπανάνα αχλάδι και δαμάσκηνο της έχω δοκιμάσει και σήμερα την έβαλα πρώτη φορά αβοκάντο και εγώ😄 πήγε πολύ καλά η αλήθεια.    Το μεσημέρι της δίνω την σούπα της, μοσχάρι ή κοτόπουλο και λαχανικά και το απόγευμα της δίνω βρώμη ή κρέμα δημητριακών. Κάναμε και εισαγωγή 3 μέρες στον τραχανά. Τρώει πολύ καλά θεωρώ, από το μπολ θα φάει παραπάνω από το μισό και έχει τύχει να το φάει και όλο.    Έχω όμως μια απορία σχετικά με το γάλα. Ενώ θα φάει τα γεύματα της από τις στέρεες, θέλει απευθείας γάλα για να κοιμηθεί. Πχ πίνει γάλα στις 7 το πρωί , στις 9.30 περίπου θα της δώσω την κρέμα και στις 10 κλαίει για γάλα γιατί θέλει να κοιμηθεί. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα γεύματα. Ο γιατρός μου είχε πει ότι θα πρέπει να μειώσουμε γάλα εφόσον τρώει αρκετά από τις στέρεες όμως το μωρό το ζητάει το γάλα της και δεν ξέρω πως να της το κόψω 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...