Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!!!!

kassi

Recommended Posts

Κορίτσια παίνω τόσο καιρό, γράφω και σήμερα ανακάλυψα ότι υπάρχει ειδική κατηγορία που συστηνόμαστε!! :blink: !! :blink:

Αλλά ήταν τέτοια η λαχτάρα μου και η ανησυχία μου και οι απορίες μου που ούτε καν είδα την ενότητα!!!

Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτε!!!

Είμαι στην 23 εβδομάδα, είμαι από μικρή πόλη της Ηπείρου και έχω αφήσει όλες μου τις φίλες στην Αθήνα, γιατί αποφασίσαμε με τον άντρα μου να κάνουμε αποκέντρωση(τρομάρα μας!!!!) στην περιοχή μου, όπου πλέον δεν ξέρω κανένα γιατί είχα φύγει από 18 χρονών για να σπουδάσω!

Έτσι τώρα στο mummy βρήκα κορίτσια που μου κάνουν παρέα με τις ερωτήσεις και τις απόψεις τους στη γλυκιά περίοδο της εγκυμοσύνης μου!!!

Σας ευχαριστώ όλες πολύ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου κασση`,``καλως ηρθες στην παρεα μας,καλα κανατε κ κανατε αποκεντρωση,το παιδακι σου θα παιζει στην αυλη ,η δικια μου ειναι κλεισμενη στο διαμερισμα κ σαλταρουμε οικογενειακώς,φιλια!

Έχει δίκιο το σαυροπιγκουινάκι!!!!Σαν την επαρχία δεν έχει..Οι ρυθμοί στην Αθήνα είναι τόσο γρήγοροι..Περνάνε οι μέρες,οι μήνες,τα χρόνια κ χαμπάρι δεν παίρνεις..Αν κ εγώ έζησα λόγω σπουδών σε μεγάλη πόλη,κατέληξα στη Δράμα λόγω του αντρούλη μου κ δε την αλλάζω με τίποτα!!΄

Καλώς μας ήρθες λοιπόν,με το καλό το νινί σου!!!! :)

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!Και εμείς αυτό σκεφτόμαστε ότι τοθλάχιστον ο μπεμπάκος θα είναι σε ένα πιο καθαρό και ήρεμο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα!!!Απλά μας λείπουν οι φίλοι μας, τους οποίους φροντίζαμε να βλέπουμε συχνά μιας και ο άντρας μου είναι από Αθήνα και έχουμε σπίτι εκεί. Απλά με το μωράκι θα αραιώσουμε τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο αλλά δε με απασχολεί...Όπως δεν απασχολεί και τον άντρα μου ο οποίος συνέχεια μου ζητάει το μωράκι μας αλλά του λέω να κάνει υπομονή μέχρι τον Ιούνιο!!!Χιχιχι

Φιλάκια!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ...

Καλημερα!Καλως μας ηρθες!Με το καλο το νινακι σου!!!Εγω ειμαι απο Αθηνα και ειναι ολοι εκει...και εχω ερθει απο τα 18 Πρεβεζα λογο δουλειας του καλου μου,ουτε κι αυτος ειναι απο δω οποτε κι εμεις δεν ξεραμε κανεναν...σιγα σιγα ομως καναμε παρεες και ολα καλα!Νιωθω μεγαλη ευλογια που βρισκομαι και ζω εδω οσο κι αν κατα καιρους μου λειπανε πολλα...ο τοπος και ο αντρουλης μου τα καλυπτουν ολα...

Κανατε πολυ καλα θα δεις!Αλλη ποιοτητα ζωης!

Ευχομαι ολα να σας πανε καλα!!! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...