Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 169
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

Λοιπον βαθια ανασα και παμε!!

Σεσιλια, Αφροδιτη, Ελενη, Βell, juliax, manoula3, La-la,Σωσω, tseligas, mpempakos, Ανθη, Λενα, μπουγατσουλα, τυρογαριδακι, ΖΑχαρενια, Λιμπερτι,evipapa,xntou,θελω να γινω μαμα, μανιαμουνιας, Νταλια και επανερχομαι!!! :woohoo:

Λοιπόν... πριν πέσω να πλαγιάσω... (που λέει και μία παιδική προσευχή)

έχω να δηλώσω κάτι:

....Όταν με το καλό επαναπατριστώ,...

θα κατέβω στις επόμενες εκλογές! :P

Τρις thx! :kiss: Ti κάνουν τα μωρα?

Δημοσίευση

KΑΛΕ ΤΙ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ??? :woohoo:

ΒΡΕ DeniM ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ

ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ

ΣΙΓΟΥΡΑ !!! :(

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ

ΑΠΟ ΕΔΩ :) ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ

ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ !!! ;)

ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ... ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ

ΕΠΑΦΗ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΟΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ !

ΤΕΟ COOL (ΠΟΠΗ ΜΟΥ) ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ

ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ! ;)

Δημοσίευση

μαμα Παναη έγραψε:

Θα ηθελα πολυ να γνωρισω απο κοντα τis γλυκες μου φιλες WENDY ,TESH(ελπιζω να γινει συντομα) :kiss::kiss: την ζαχαρενια(αν και δεν εχει τυχει να μιλησουμε ποτε)α.... αν και αυτη θελει να με γνωρισει φυσικα !!!!!(δεν ειναι να της πηγαινουμε κοντρα) :woohoo: :unsure: και την πιπιτσαζουζουνα που ειναι πολυ ιδιαιτερο κοριτσι!!!!! :silly:

φιλενάδα κι εγώ θα ήθελα να βρεθούμε απο κοντά,επίσης την ραφαελ,wendy,μαμα χήνα,την ΝΤΑΛΙΑ ,την ΑΡΤΕΜΗ γτ τα λέει ωραία με τσαμπουκά,την THEODOSIADOU και το νούμερο του μαμμυ....την ζαχα(νουμερο 1 εννοω έτσι?αμέσως να κατεβάσεις την στραβομουρίτσα σου) :P

Δημοσίευση

λοιπον παμε παλι γιατι κ γω ξεχασα :laugh:

λοιπον το papaki,την μπεμπουλης,την μπεμπουλης,την κασση!!!μα πως μου ξεφυγαν?! :lol:

κ αλλες πολλες θα ειναι κ ζητω συγνωμη που σας ξεχασα κ απ'οτι καταλαβατε θα επανελθω πολλεεεεεες φορες ακομα!!! :silly: :silly:

Δημοσίευση

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

κατι μου λεει οτι ολες θελουμε να γνωρισουμε ολες! μηπως πιο σωστο θα ηταν να ανοιγαμε ενα θεμα πια δεν θελετε να γνωρισετε κσι γιατι? ;)

to eixa protinei kai egw pio prin ,fantazese xamos pou tha ginotan!!!

Δημοσίευση

θελω να γνωρισω ....ΛΕΝΑΚΙ που μιλαμε και περιπου δυο χρονια ....μαμα παναη..TESH,TEHODOSIADOU,SAKOULIANAAA,marilou 85,filis-alex ολες αυτες και καθε μια απο αυτες ξεχωριστα !!!!! μου εχουν συμπαρασταθει περισσοτερο κι απο φιλες μου και θελω να τις πω και ενα μεγααααααααλο ευχαριστω αν και ειναι λιγο,μπροστα σε ολα αυτα που εχουν κανει αυτες για εμενα...

υγ. επισης evelinaki σε γνωρισα για αυτο δεν σε ανεφερα καθολου ..

Δημοσίευση

εγω παλι ενω στη αρχη ειχα αναφερει μερικα ονοματα εκανα επεξεργασια την δημοσιευση γιατι σχεδον ολες θελω να τις γνωρισω ακομα αι αυτες που ισως καποια στιγμη να ειχαμε καποια ενταση

βεβαια για να ειμαι ειλικρινης υπαρχει και ενα ατομο που δεν θα ηθελα να το δω και αυτο γιατι μου φανηκε απιστευτα αγενης και προσβλητικη σε καποια σημεια

δεν ξερω αν θα μπορουσε να με κανει αργοτερα να αλλαξω γνωμη αλλα προς το παρων αυτο το ατομο λεγετε Μαρακι2 με τον σιλβεστερ στο προφιλ :S lol

Δημοσίευση

:blush: καλε ειδα και το ονοματακι μουυυυυυυ

ευχαριστωωωωω ρε σεις!!! Καποια με ειπε νουμερο ή τα ματια μου

εκαναν???? :laugh: :woohoo:

Κι εγω θα ηθελα να γνωρισω πολλες δεν θελω να ονομασω...1ον γιατι δεν φημιζομαι για την μνημη μου και θα στεναχωρηθω αν ξεχασω καποια και 2ον γιατι δεν υπαρχει λογος!!! ΟΛΕΣΣΣΣ μπουρουμε να βρεθουμε?εκει θα δειξει!!!!! ;) Ρε σεις ελαααατεεεεεε ΝΑΥΠΛΙΟ το καλοκαιρακι!!!

Να κανουμε εδω το μιτινγκ!!!! Οποια δεν γουσταρουμε να την πεταμε απο το Παλαμηδι!!! :laugh: :woohoo:

Παντως η ιδεα σου 3ευτυχισμενη για το ποστ του ΔΕΝ θα ηταν ενδιαφερον!!!

:P :laugh:

Δημοσίευση

Εγώ θα ήθελα να γνωρίσω όλα αυτά τα υπέροχα κορίτσια που μου στάθηκαν σε όμορφες αλλά και σε δύσκολες στιγμές...στα πάνω μου και στα κάτω μου.

Μέσα στο μαμμυ "γνώρισα" ιδιαίτερα σημαντικούς ανθρώπους και πρόθυμους να μου απαντήσουν σε οποιαδήποτε απορία ή μα@@@@α μου.... :blush::blush: Όταν γέννησα ένοιωθα λες και είχα κατέβει απο το διάστημα...τώρα μου φαίνεται τόσο μακρινό όλο εκείνο αλλά τότε?

Κορίτσια σας ευχαριστώ :side::side::kiss::kiss:

Ένα ακόμη ευχαριστώ στην Λένα (που έχει το μαγαζί) & στον κύριο Τζορμπατζάκη

Δημοσίευση

αχχχχ ποσο χαιρομαι που ειμαι αρκετα αγαπητη σαυτο το φορουμ με εχετε σκλαβωσει!!!!

εγω ειμαι αρκετα τυχερη γιατι αρκετα κοριτσια που ηθελα να γνωρισω τα εχω ηδη γνωρισει και μαλιστα εχουν εξελιχθει και σε πολυ καλες φιλιες!!!

ο καταλογος ομως ειναι ακομη μακρυς και αν αρχισω να γραφω ονοματα σιγουρα καποια θα ξεχασω και δεν θελω να στεναχωρισω καμια!!!!

σας αγαπαω ομως καθε μια ξεχωριστα για ολα οσα μου εχετε προσφερει!!!

Δημοσίευση

εγω εχω πει απο πολυ καιρο να καθιερωσουμε να κοβουμε την ετησια τουρτα μας....ας ειναι καπου στην Λαμια για να μετριαστει η αποσταση......

ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ????????????????????Λενα εσυ πρεπει να το κανονισεις αυτο!!!!

Δημοσίευση

zaxarenia έγραψε:

Κι εγω θα ηθελα να γνωρισω πολλες δεν θελω να ονομασω...1ον γιατι δεν φημιζομαι για την μνημη μου και θα στεναχωρηθω αν ξεχασω καποια και 2ον γιατι δεν υπαρχει λογος!!! ΟΛΕΣΣΣΣ μπουρουμε να βρεθουμε?εκει θα δειξει!!!!! ;) Ρε σεις ελαααατεεεεεε ΝΑΥΠΛΙΟ το καλοκαιρακι!!!

Να κανουμε εδω το μιτινγκ!!!! Οποια δεν γουσταρουμε να την πεταμε απο το Παλαμηδι!!! :laugh: :woohoo:

Παντως η ιδεα σου 3ευτυχισμενη για το ποστ του ΔΕΝ θα ηταν ενδιαφερον!!!

εγώ κοπελιά σε είπα νουμερο :woohoo: ....αλλα τι νουμερο δεν προσεξες. Η το ειδες και το προσπερασες(κακώς). Ναυπλιο ε?Ερχομαστε ιουλιο για μπανακι που θα εισαι? τι μαγιο θα φοράς? Θα κρατας κοκκινο τριανταφυλλο για να σε γνωρισουμε οκ?

Δημοσίευση

zaxarenia έγραψε:

Παντως η ιδεα σου 3υτυχισμενη για το ποστ του ΔΕΝ θα ηταν ενδιαφερον!!!

Ενδιαφερων θα παραηταν μαλλον! Οχι 15 σελιδες 105 θα γεμιζαμε και μετα μια μια θα αποχωρουσε θιγμενη!!! :laugh: :laugh:
Δημοσίευση

καλεεεε ποτε το ανοιξατε το θεμα?εγω κοιμομουν!

ενα ευχαριστω σε οσες με ανεφεραν!ενα ευχαριστω στη μαμα μου,στον μπαμπα μου και στον αδερφο μου!χαχαχαχα

χωρις πλακα τωρα και χωρις παρεξηγησεις....θελω να γνωρισω την....Νελλυ!χαχαχαχα

σοβαρα θα ηθελα να γνωρισω τις εξης:ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ,θεοωδωσιαδου,3ευτυχισμενη,λενα,tesh,jovanna,kikitsa22,minou,ελενη χ,κατρινα,marina l,valentinagiannis,Wendy,zouzounitsa,mikroulaxristos,ελενησαμλι(χαλια το εγραψα?!),bikxar,irene,alexdim,σωσω και αλλες πολλες που οχι δεν θυμαμαι αλλα κουραστηκα να γραφω!μπα νομιζω ολες θελω να σας γνωρισω και νιωθω χαζη που δεν το εχω κανει ακομη!πραγματικα εχω χασει ευκαιριες που λετε να συναντηθουμε διοτι καποιες φορες ντρεπομαι αλλες φορες λεω τι να παω να κανω θα νιωθω μονη και ασχετη μεσα στις μαμαδες!αλλα το κορυφαιο ηταν τη πρωτη φορα που ειδα οτι κανετε συναντηση...ημουν εγκυος τοτε και λεω:και αν ειναι τιποτα ανωμαλοι!χαχαχαχαχαχαχατοτε δεν εμπαινα στο φορουμ πολυ,πιο πολυ στις σελιδες με τα αρθρα!αχ θα σας γνωρισω ολες!

ποιαν αλλη να γνωρισω????τη ζαχαρενια δεν την λεω!ακου εκει να εχει τετοιο φαν κλαμπ...μηπως να μας βγαλει αυτη εξω να την γνωρισουμε ολες που θελουμε?καττσε να ανοιξουμε θεμα:ποια θελει να γνωρισει τη ζαχαρενια και γιατι!(αυτη που θα εχει τον καλυτερο λογο θα κερδισει ενα γευμα με την αγαπημενη μας φιλη)

λοιπον οποια ξεχασα θα ηθελα να μου κανει παραπονα για να την προσθεσω συντομα!σας αγαπω!!!!πολυ!χιχιχ

τα φιλια και την αγαπη μου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...