Μετάβαση σε περιεχόμενο

koritsia suspaseis na fovamai?

eleni22

Recommended Posts

koritsia geia sas thelw k pali tin voitheia sas.prin 2vdomades eixa suspaseis k ponous k piga ston giatro me exetase k mou edwse ena kolpiko xapi giati mou eipe oti mazepsa polla ugra k auto einai pou dimiourgei tis suspaseis k eutuxws pou piga giati tha gennousa..proxthes pali to idio k ksana piga.mou edwse to idio xapi alla auti tin fora to miso eliwse k vgike eksw.de ponaw pleon alla fovamai..mipws gennisw twra!!giati mesa se duo vdomades to idio?exei tuxi se kamia sas kai an nai ti egine?ti kanate?egw ti na kanw???FOVAMAI POLU :ohmy:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsaki mου καταρχην ηρεμησε.....οσο πανικοβαλλεσαι τοσο χειροτερο ειναι εγω ειχα το σαββατοκυριακο γιατι ειχα ασχημη ψυχολογια και νευρα και απο εκει που δεν μου ειχε δωσει μαγνησιο μου εδωσε και παιρνω τρια τη μερα ειμαι καλυτερα...αλλα μου ειπε αυστηρη ξεκουραση και να μην ταλαιπωρουμαι καθολου....αλλα μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε...παντως αν νιωθεις πολυ ασχημα παρε τον γιατρο σου τηλεφωνο ακομη και τωρα ουτως η αλλιως πρεπει να ειναι διπλα σου σε οτι τον χρειαζεσαι.....μην κολλησεις αν ειναι να νοιωσεις καλυτερα.....καλο βραδυ και ολα θα πανε καλα....

i alitheia einai pws k egw traviksa mia stenaxwria ,ligo anxos k me rwtise o giatros alla anusixw mipws einai suptwma gia prowro toketo giati pisteuw pws den einai fysiologiko!k akoma eimai ston 8o mina....egw magnisio de pairnw.mono sidiro.s euxaristw pantws.kalo vradu k s esena..filia

Καλημερα και με το καλο να ερθει το μωρακι σου στον κοσμο!

Εγω ειχα συσπασεις στον 8ο και ο γιατρος μου εδωσε utrogestan κολπικα χαπακια,μαγνησιο και utopar.Και φυσικα ακινησια στο κρεββατι.Γεννησα την 37η εβδομαδα.Ειχε κοντυνει βεβαια και ο τραχηλος.Παντως τα κολπικα χαπακια και σε μενα λιωνανε και βγαινανε εξω.Μην ανυσηχεις ετσι και αλλιως σ'αυτο τον μηνα συσπασεις υπαρχουνε.Ειναι οι Braxton Hicks που προετοιμαζουν την μητρα για τον τοκετο.

Φιλακια πολλα ολα θα πανε μια χαρα απλα εχε το νου σου και παντα θα ενημερωνεις τον γιατρο και δεν θα ντρεπεσαι ποτε για ωρες και τετοια.Καλη λευτερια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katiana1987 @Elk κορίτσια ναι μας είπε καλά είναι τα 600 γραμμάρια, αλλά με τρώει γτ πέσαμε καμπύλη! Αφού μας λένε ότι είναι καλά τι μας τις βάζουν αυτές τις καμπύλες στο βιβλιάριο; Για να μας αγχωνουν; 😀😀  Πάντως απ' όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά, έφτιαξαν και τα κακάκια του, κάνει κάθε μέρα πλέον..ήταν να γίνει; Δεν ξέρω.. Και κάτι ακόμη..το μωρό σας προτιμάει πλευρά στο στήθος; Εμένα ναι..και είδα ότι δεν πολύ θέλει αυτή που βγάζει γάλα από πολλές τρύπες..μάλλον πνίγεται..το προσπαθώ @Christi.D. όπως βλέπεις.. δίνω κάπως λιγότερο αυτό το στήθος και βγάζω και με το χέρι.. μειώνεται, ξανααυξανεται..ετσι το πάμε.. εσένα Κρίστι σου σταθεροποιήθηκε η ροή;
    • Αυτά από μένα… 😂 Θα κάνω ότι δε ρώτησα ποτέ και στο κεφάλι μου θα είσαι φοιτήτρια μαιευτικής 😂😂😂😂
    • Χαχαχαχαχα… δεν υπάρχουν οι περιγραφές σου 😂😂😂😂 Σε όλο αυτό το beef που έφαγε ο μικρός ήταν ήσυχος;;; Πόσο χρονών είναι ο μεγάλος σου;;  Εκεί με τον εξωγήινο και τη μύξα με γονάτισες 😂😂😂😂 Αχ αυτές οι στιγμές είναι που θα μείνουν και θα τους μεταφέρετε όταν θα μεγαλώσουν!!! 
    • @Demy93 και κορίτσια.. Κι εγώ να πω χάρηκα πολύ λίγο την εγκυμοσύνη μου εν τέλει.. φοβομουνα και να κουνηθώ, δεν το συζητώ για τα νεύρα.. δεν πειράζει όμως, ο κούκλος μου να ναι καλά και θα χαρούμε τώρα τα πάντα 🧿🧿🧿
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...