Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σιρόπι φράουλα εννοείς εεε??? :dry: Αν αραιώσεις σε ενα ποτηράκι λίγο σιροπάκι με λίγο νεράκι, πιστεύω θα έχεις τον τέλειο φραουλοχυμό! Αυτό το κάνω εγώ με βύσσινα, γιατί να μην πετύχει με φράουλα? ;) Έτσι θα το καταναλώσεις. Δεν ξέρω να σου πω όμως πως να το διατηρήσεις..

Δημοσίευση

Θα το διατηρησεις οπως θα διατηρουσες και το ιδιο το γλυκο.Μαλλον στο ψυγειο.Εγω ετσι εκανα παντως.Μετα, μπορεις να το γαρνιρεις σε παγωτα,κρεπες, βαφλες! Το αρωμα του ειναι μοναδικο! Ειναι αμαρτια να το πεταξεις..

Δημοσίευση

αχ ευχαριστω kimon!ναι αυτο σκεφτηκα οτι ειναι κριμα να το πεταξω γιατι ειναι πολυ μυρωδατο και νοστιμο.θα το βαλω σε γυαλινο βαζακι και στο ψυγειο.και παλι ευχαριστω πολυ!! :)

  • Απαντήσεις

    • Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌 Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πόσο χαίρομαι που τα καταφέρατε! Θυμάμαι που μιλούσαμε μετά την 3η ετ σου στο θεματακι της εξωσωματικης. Μια χαρούμενη, τελειομηνη κ υγιή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! Να πάνε όλα καλα κ σε λίγους μήνες να αγκαλιάσετε το μωράκι σας
    • Είσαι απίστευτη κοπελα μου! Μπράβο σου και respect! Να σου ζήσει το παιδάκι σου! Εγώ, αν δεν είχα αποκτήσει το κοριτσάκι μου και στενευαν τα περιθώρια μου, θα πήγαινα με δοτρια, το έχω σκεφτεί. Θα ενημερωνομουν βεβαια, γιατί ίσως είναι λίγο θολό το τοπίο, αλλά κατά βάση είμαι υπέρ. Και φυσικά μόνο σε γιατρο που εμπιστεύομαι. Κατανοώ όμως και τα ζευγάρια που δεν θα το έκαναν. @Σταυρούλα80 από φίλες που το εχουν συζητησει με τους γιατρους τους, ξερω οτι ειναι μια διαδικασια που πια δεν παιρνει πολυ χρονο, και 2-3 μήνες έχουν πει, μέχρι να βρουν την καταλληλη δοτρια σε αντιστοιχιση με τα χαρακτηριστικά της μητέρας. Το κόστος σαφώς είναι αυξημένο σε σχέση με φουλ προσπάθεια εξωσωματικης, αλλά όχι εξωφρενικό ( συγκριτικά με την εξωσωμ πάντα). Υπάρχουν κ άλλες προϋποθέσεις κ περιορισμοί που πρέπει να πληροί η δοτρια, μην σε κουράσω. Καταλαβαίνω ότι το συναισθηματικο σε ενδιαφέρει περισσότερο και η όλη εμπειρία. Η @Lisaki 80 νομίζω μπορεί να σου πει περισσότερα.  
    • Ναι ισχύει αυτό που λες. Και εγω στη τελευταία βιοχημική του Οκτώβρη, είχα αίμα κανονικά και άχνα θετικά τεστ για 3-4 μέρες ακομα
    • Εγώ έχω κάνει εισαγωγή μήλο, αχλαδι, μπανάνα, πορτοκαλί μανταρίνι μανγκο δαμάσκηνο, ακτινιδιο ,Αβοκάντο, βρωμη, Σιμιγδάλι, πατατα, καροτο, γλυκοπατατα, μπροκολο, κουνουπιδι, Μακαρόνια, ρυζι, Κοτοπουλο αρνι. Αλεσμένα ναι απο τον 8ο ξεκίνησα να πατάω με το πιρούνι τα μισά και τα άλλα στο μπλέντερ να κάνω τη μετάβαση άλλα δε βλέπω να ενθουσιαζεται  με τα κομμάτια πολύ, το προτιμάει αλοιφή οποτε εμεινα στο μισα μισα.  Ενώ της δίνω στα χέρια καροτακια μπανάνα κτλ ποτέ δε τα βάζει στο στόμα τα θέλει μόνο για να τα επεξεργαζεται.  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...