Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ισχυει εχω ΣΠΩ! Ο γιατρος φανηκε υπερικανοποιημενος! Ομως εγω εχω το αγχος μου για την επιτυχια ή την αποτυχια της εξωσωματικης! Λενε οι κοπελες με ΣΠΩ δεν δινουν τοσο ποιοτικα ωαρια. Εχω παρει οτι βιταμινη υπαρχει μπας και βοηθησω την κατασταση. Λογικα στην ΕΤ, μπορει να μου ζητησουν καλλιεργεια κολπικου υγρου; Να κατι που δεν ηξερα! Απο εδω μεσα εχω μαθει 200 πραγματα! Μεχρι και για γιατρους εμαθα! Θετικη σκεψη κοπελα μου!!!! Να σκεφτεσαι οτι τα αποτελεσματα της καλλιεργειας να ειναι καθαρα και να ξεκινησεις αμεσα!!
    • Να σου πω την αλήθεια σήμερα θα σταματήσω την αποστείρωση. Τοσες μέρες τα αποστείρωνα γιατί δεν είχα βάση να τα βάζω να στεγνώνουν και τωρα που πήρα τα έπλυνα και τα έβαλα εκεί. Για το νερό για το γάλα ναι συνεχίζω να το βράζω.
    • Στην πρωτη προσπάθεια βλέπαμε 11 πηραμε 7 ! Στην δεύτερη βλέπαμε 14 πηραμε 14! Αλλα σε καθε υπέρηχο μετρούσαμε μαζι καθε ωοθήκη ποσα είχε! Εσύ κοριτσι μου εαν εχεις πολυκυστικες θα πάρεις αρκετά αρα και πολλα εμβρυάκια !  Η τελευταία μου καλλιέργεια ηταν από Ιανουάριο! Και επειδή μεσολάβησε καλοκαίρι μου λεει ας κανουμε να μπει το εμβρυακι σε ενα φιλικό περιβάλλον!  Παρακαλάω να μην εχω τίποτα μη χρειαστεί τωρα τίποτα αναβιώσεις και μείνουμε παλι πίσω! 
    • Περιμενω και εγω την αυχενικη στις 17. Δεν περνάνε με τιποτα η μερες. Το σαββατοκυριακο εχουμε δυο βαπτισεις και ανησυχω το πως θα ειμαι και μην με πιασει αναγουλα η ζαλαδα. Συν οτι εχω καουρες και παλινδρομηση στομαχου. 
    • Κορίτσια καλησπέρα, χάθηκα το ξέρω!!  Είχαμε κανονίσει διακοπές πριν μάθω για την εγκυμοσύνη οπότε έλειπα γι αυτό το λόγο!! Εύχομαι όλες να είστε καλά... εμένα οι αναγούλες κάπως έχουν αραιώσει.. τουλάχιστον στις διακοπές είχα λίγες μόνο το πρωί και μετά ήμουν καλά!  Την Τρίτη το βράδυ 9/9  έχω την αυχενική και δεν σας κρύβω ένα άγχος το έχω... είναι και η πρώτη φορά που αφήνω την μικρή μου πίσω στο νησί και όλο μαζί ήρθε και έδεσε... βέβαια για λίγες ώρες θα είναι, το πρωί της Τετάρτης θα είμαι πάλι πίσω στο νησί..  @το χοντρό μπιζέλι  χάρηκα πολύ με την εξέλιξη σου!! Πάει το πρώτο μεγάλο σκαλοπάτι! όλα καλά πάνε! Δεν σου κρύβω ότι και εγώ φοβάμαι μην χρειαστεί να κάνω αμνιοπαρακέντηση λόγω ηλικίας (37) αλλά αυτό το σενάριο για την ώρα δεν θέλω να το σκέφτομαι. Ένα ένα πράγμα τη φορά..  Για πείτε τα νέα σας.. ποια άλλα κορίτσια έχουν τώρα κοντά αυχενικη..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...