Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ...

ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ ΓΙΑ

ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΓΑΜΙΑΣ (ΓΙΑ 8ΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΤΩΡΑ)

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ??? (ΑΦΟΥ ΤΑΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΓΡΑΦΙΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ... :ohmy:)

Δημοσίευση

στο πολιτικο χρειαζονται ληξιαρχικη πραξη γεννησης που μπορεισ να την παρεισ απο το ληξιαρχειο, ενω στο θρησκευτικο πιστοποιητικο γεννησης ου την παιρνεισ απο το δημο σου..αυτο ρωτασ;;

Δημοσίευση

ΤΖΟΛΥΙΑΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΕΤΡΕΧΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΓΑΜΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ!!ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΡΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 12 ΕΥΡΑ ΠΑΡΑΒΟΛΟ!!!ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ 2 ΥΠΕΥΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ν 105!!

Δημοσίευση

ασχετο αλλα αν καποισ λεει ειναι απο αλλη ενορια πληρωνει κερατιατικα ξερω..γινεται να δηλωσεισ πλασματικη διευθηνση;;;οτι και καλα ο συζηγος ειναι απο την ιδια ενορια..θελω να πω φιανεται πουθενα;;

Δημοσίευση

σωσω μου εμενα φαινεται κ απο το βιβλιαριο ικα κ απο το χαρτι του πολιτικου οτι πλεον ανηκω αλλου (στου συζηγου) , νομιζω πως απο καποια χρονια κ μετα αν υπαρχουν αποδεικτικα δεν τρεχει κατι .

Δημοσίευση

΄

Εφόσον έχεις τελέσει πολιτικό έπειτα του θρησκευτικού θα πάρεις το χαρτί του γάμου σας και απλώς το προσκομίζεις στο ληξιαρχείο αυτό και μόνο!

Συμπληρώνεται ο θρησκευτικός, υπάρχει συγκεκριμένος όρος, δε θυμάμαι τώρα...

τελικώς στο πιστοποιητικό φαίνεται πρώτα ο πολιτικός και στο πλάι, η τέλεση του θρησκευτικού...

επίσης θα δηλώσεις το επίθετο για τα τέκνα, χαρτί που παίρνεις έπειτα του θρησκευτικού...

δε θυμάμαι τον όρο...

αύριο!

Με το καλό!!!

Δημοσίευση

το επιθετο των παιδιων το δηλωσαμε στον πολιτικο ,στην ουσια εκεινος θεωρειται ο γαμος ,τον θρησκευτικο απλα τον συμπληρωσαν δεξια με μικρα γραμματα,ο ανωτερω γαμος ιερολογηθηκε την ....στο .... απο τον ταδε ιερεα... .....

Δημοσίευση

kala savro μου με εχουν τρελλανει οι 2 εκκλησιες .

ο ενας 8ες αγγελια , ο αλλος δεν 8ες , ο ενας το διαζευκτηριο του συζηγου το παιρνεις απο την μητροπολη ο αλλος οχι ειναι στο ληξιαρχειο που γινε ο πολιτικος εχει κουδουνιασει το κεφαλι μου !!!

Δημοσίευση

ΤΖΟΥΛΙΑΚΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ!!ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΧΑΡΤΙ ΕΠΙΘΕΤΟΥ ΤΕΚΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ!!ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚ ΔΕ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝ ΝΕΟ!!!ΚΑΙΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚ ΣΤΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΑΣ ΜΕΡΙΔΑ!! ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!

Δημοσίευση

παιδια εμεισ θα κανουμε γαμο βαφτιση το νοεμβρη

δεν εχω ψαξει ακομα τη χαρτουρα.απο που θα παω να παρω τα χαρτια στο τι χρειαζεται

΄κα ο καθενας πρεπει να παει στην ενορια του να κανει χαρτια΄΄

ποσο καιρο πριν;;

Δημοσίευση

Σωσω αν θυμαμαι καλα τα χαρτια απο τις ενοριες μπορεις να τα παρεις το πολυ 3 μηνες πριν το γαμο.

Αχ κοριτσια αποτι βλεπω πολυ μπερδεμα τελικα.. Με τη γραφειοκρατια τους στο τελος κ αυτοι οι ιδιοι θα αρχισουν να μπερδευονται

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

το επιθετο των παιδιων το δηλωσαμε στον πολιτικο ,στην ουσια εκεινος θεωρειται ο γαμος ,τον θρησκευτικο απλα τον συμπληρωσαν δεξια με μικρα γραμματα,ο ανωτερω γαμος ιερολογηθηκε την ....στο .... απο τον ταδε ιερεα... .....

Γεια σου Γιωτάκι!Ιερολόγηση...!

Εμείς πάντως ερωτηθήκαμε και υπογράψαμε για προσδιορισμό ονόματος τέκνου μόνο έπειτα του θρησκευτικού!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...