Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Με τους ξένους

-Μ΄αυτούς που δεν βρίσκονται στην ίδια οικονομικοκοινωνική κατάσταση μ΄εσας

- Με τους ομοφυλόφιλους

- Μ' αυτούς που έχουν πράγματα που θα θέλατε να έχετε εσεις

- Με οτιδήποτε σας έρχετε στο μυαλό.

Θα σας ενοχλούσε στην τάξη του παιδιού σας να υπήρχε ένα τσιγγανάκι ή ένα παιδάκι από άλλη χώρα(αυτές που θεωρούμε λιγότερο αναπτυγμένες απ΄ τη δική μας)

Γενικά τι θα σας ενοχλούσε?

• Απαντήσεις 155
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ... ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΝΕΥΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΥΛΟΥ, ΦΥΛΗΣ, ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΗΛΙΚΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΕΡΓΑΣΙΑΣ Κ.Α.

ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣ ΘΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ!

Δημοσίευση

λοιπον επειδη ζουμε στο 2010 θα επρεπε αυτο ο ορος να εχει εξαλειφτει εντελως !!! δεν ειμαι ρατσιστρια με κανεναν ειμαι τσιγγανα και η κουμπαρα μου που μου βαπτισε το παιδι ειναι αλβανεζα !! εχω πολλες φιλες ελληνιδες και καμια δεν συγκρινεται με την κουμπαρουλα μου η οποια ειναι υπεροχος ανθρωπος λατρευει το παιδακι μου και το παιδι μου λατρευει την νονα του !! δεν καταλαβα γιατι στο σχολειο που εχουν δικαιωμα ολα τα παιδια του κοσμου να υπαρχει ρατσισμος !! εχω δεχτει ραστισμο απο τους συμμαθητες μου και εγω και φιλες μου οι οποιες σταματησαν τελικα το σχολειο ενω ειχαν πολυ μυαλο και μπορουσαν να πετυχουν πολλα στην ζωη τους !! κριμα να υπαρχει αυτο πολυ κριμα και ντροπη !

Δημοσίευση

Πρωτον Συμφωνω με την Ντενη

Δευτερον δεν ψυφιζω ΣΥΡΥΖΑ!!!! χαχαχα

Να σας πω την αμαρτια μου ειδικα τα τους τσιγγανους εγω τους συμπαθω.

Εχω σφαχτειε επειρες φορες με εναν φιλο μου αστυνομικο στο επαγκελμα για το θεμα αλλα δεν με νιαζει.

Γεννικα δεν με ενοχλουν πολλα πραγματα, ισσος γιατι εχω ζησει πολλα χρονια στο εξωτερικο, αλλα περισσοτερα χρονια στην Ελλαδα, ποροσωπικα δεν ενιωσα τον ρατσισμο πολυ πουθενα αλλου εκτος απο την Ελλαδα, και θα επρεπε να ειναι το αντιθετο.

Δημοσίευση

Κατ' αρχήν, υπάρχει περίπτωση να ρωτήσουμε κάποιον αν είναι ρατσιστής και να πει "ναι", εκτός κι αν είναι κανένα καμένο μυαλό, σκίνχεντ και τα παρόμοια;

Οι πιο πολλοί λένε "δεν είμαι ρατσιστής, αλλά όλοι αυτοί οι ξένοι να πάνε στην πατρίδα τους". Ή "δεν είμαι ρατσιστής, αλλά όχι να βγαίνει ο κάθε π...ς και να μας βγαίνει από πάνω". Ή "δεν είμαι ρατσιστής, αλλά όχι και να παντρευτεί η κόρη μου αυτόν τον ξεβράκωτο που ούτε το λύκειο δεν έχει βγάλει".

Σπάνια οι άνθρωποι παραδέχονται ότι είναι ρατσιστές, εκτός από ιστορικές περιόδους όπου ο ρατσισμός ταυτίζεται με την ιδεολογία ενός έθνους, π.χ. στη ναζιστική Γερμανία.

Πιστεύω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι κρύβουν μέσα τους κάποια ψήγματα ρατσισμού (π.χ., δεν πετάνε απ' τη χαρά τους αν η κολλητή της κόρης τους είναι μία Παλαιστίνια με μαντήλα- έχουμε πάρα πολλούς πολιτικούς πρόσφυγες στην Κύπρο), αλλά όλοι σπεύδουν να διακηρύξουν το αντίθετο, φοβούμενοι τον κοινωνικό τους στιγματισμό.

Δημοσίευση

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Κατ' αρχήν, υπάρχει περίπτωση να ρωτήσουμε κάποιον αν είναι ρατσιστής και να πει "ναι", εκτός κι αν είναι κανένα καμένο μυαλό, σκίνχεντ και τα παρόμοια;

Οι πιο πολλοί λένε "δεν είμαι ρατσιστής, αλλά όλοι αυτοί οι ξένοι να πάνε στην πατρίδα τους". Ή "δεν είμαι ρατσιστής, αλλά όχι να βγαίνει ο κάθε π...ς και να μας βγαίνει από πάνω". Ή "δεν είμαι ρατσιστής, αλλά όχι και να παντρευτεί η κόρη μου αυτόν τον ξεβράκωτο που ούτε το λύκειο δεν έχει βγάλει".

Σπάνια οι άνθρωποι παραδέχονται ότι είναι ρατσιστές, εκτός από ιστορικές περιόδους όπου ο ρατσισμός ταυτίζεται με την ιδεολογία ενός έθνους, π.χ. στη ναζιστική Γερμανία.

Πιστεύω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι κρύβουν μέσα τους κάποια ψήγματα ρατσισμού (π.χ., δεν πετάνε απ' τη χαρά τους αν η κολλητή της κόρης τους είναι μία Παλαιστίνια με μαντήλα- έχουμε πάρα πολλούς πολιτικούς πρόσφυγες στην Κύπρο), αλλά όλοι σπεύδουν να διακηρύξουν το αντίθετο, φοβούμενοι τον κοινωνικό τους στιγματισμό.

Συμφωνώ απόλυτα!

Δημοσίευση

συμφωνώ απόλυτα με τη Denim και θέλω να προσθέσω ότι θα ήθελα πολύ το παιδί μου να συναναστραφεί από νωρίς με όλους τους ανθρώπους που αναφέρει η Αρτεμη, γιατί, πολύ απλά, έτσι είναι η ζωή. Το να βάλουμε κάποιον σε μια γυάλα όσο εξαρτάται απόλυτα από εμάς, πέραν του ότι είναι λάθος, γιατί του στενεύει τους ορίζοντες και του στερεί τη δυνατότητα να εκτιμήσει αυτά που έχει αλλά και να καταλάβει ότι υπάρχει και άλλος τρόπος ζωής και σκέψης από της οικογένειάς του, είναι και χαζό και περιττό, γιατί κάποια στιγμή ο ,,,, μικρός πρίγκηπας θα μεγαλώσει και τότε, είτε στο πανεπιστήμιο είτε στη δουλειά θα αναγκαστεί να συναναστραφεί με όλων των ειδών τους ανθρώπους και τότε, η προσαρμογή θα είναι πιο δύσκολη.

Δημοσίευση

ΚΟΙΤΑ Θέλω να γινω μαμά! ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΠΟΤΕ Ή ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ Ή ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Α!ΔΕΝ ΕΙΣΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ Ε;!ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΕΙΣ...(ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ-Π...Η, ΑΜΟΡΦΩΤΟ, ΜΑΥΡΟ ΚΛΠ-)

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ (Ή ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΟΙ) ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ;;; ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΕΤΣΙ! ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!

ΤΕΣΠΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ... :dry:

Δημοσίευση

ποιος θα το παραδεκτει οτι ειναι ρατσιστης???

νομιζω π.χ οτι ο καρατζαφερης ειναι ρατσιστης

εκεινος ομως δηλωνει εθνικοφρωνας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω θα μπορουσα ομως να τον χαρακτηρισω καποιες φορες παραφρωνα!!!! :side:

Δημοσίευση

Αν ειμαι ρατσιστρια ; οσο ασχημο και να ακουστει εγω θα πω ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ και επειδη ξερω οτι θα αντδασουν καποιες φιλες του mammyland εωρω οτι απο τη στιγμη που ανοιγετε ενα θεμα θα υαρχουν και καποιες απανησεις.

Μενω στο Ολυμπιακο χωριο το σπιτι αυτο το κληρωθηκαμε μεσω εργατικης εστιας επρεπε να εχουμε καποια ενσημα μεσα σε αυτη τη πολη εχον παρει σπιτια και καποιοι αλλοδαποι στη πλοιοψηφια αλβανοι -πακιστανοι οι οποιοι εχουν καποια χρονια στην ελλαδα γυρω στα 20 και κανουν κανονικα φορολογικη δηλωση αι τους και δινουν κανονικα εισφορες στο ΙΚΑ οως πηραν οι αλλοδαποι σπιτια αι εμειναν απ εξω οι ΕΛΛΗΝΕΣ .Το θεωρειτε λογικο; δεν θα ηταν προτιμοτερο να παρουν πρωτα οι Ελληνες καιμετα αν και εφοσον μεινουν να γινει καποια κληρωση για αυτους ;

Με ενοχλειπου πηαγινω στις κοινωικες υπηρεσιες και ναι βλεπω να προηγουνται στη σειρα οι ρωσοι που ξαφνικα αποκαλουνται ρωσοποντιοι και με ενοχλειστο παιδικο σταθμ να παιρνουν το αλβανακι που ξαφνικα αυτοαποκαλουνται βορειοηπειρωτες και να μενει το δικο μου παιδι εκτος και να μου λενε οτι εχω μεγαλη φορολογικη δηλωση και ο αντρας μου να παιρνει 1000 ευρω το μηνα καιτη δηλαδη εγω φταιω που οι αλλοι γεννοβολαει παιδια στην ελλαδα ; και ξαφνιακ θελουν ολους να τους νομοιμοποιησουν και σε λιγ η Ελλαδα δνε θα αποτεειτε παο Ελληνες αλλα απο οποιαδηποτε αλλη φυλη θελεις .Σε μια συναντηση μασ στο mammyland στην επιστροφη γυριζαμε με αλλες δυο κοπελες και εεκι στη Ερμου το μονο πο εβλεπε ηταν πακιστανοι .Αναρτιμστε γατι η μεγαλη εγκληματικοτητα ποτε ξεκινησε αναρωτηθηκαμε ποτε ; οταν ο Κ.Σαμαρας εφερε ολους τους αλβανος στην Ελλαδα γιατι αυτοτο χαλι δνε γινετε σε αλλη χωρα γιατιοι Ιταλοι τους διωξανε ; βεβαια δεν θεωρω σωστο και το αποτροπαι που ειχαν κανει ακι ειχαν πνξει κοσμο επειδη δνε τους ηθελαν αντιθετα εμεις οι ελληνες με τη μεγαλοι καρδια τους μαζευουμε και αυτοι πως μας το ανταποδιδουν ; με κλεψιμο με βασμο καιμε αλλα πολλα .Δεν ειμαι ρατσιστρα εμ το χρωμα τους καμια σχεση αλλα ειμαι αντιθετη με ολο αυτο να στεροται οι ελλνες στην χωρα τους απλα πραγματα .

Στο νηπιο ου παει ο Σταυρος εχουμε και αλβανακια και Απο την Αιγυπτο και οταν πηγαμε να ζητησουμε τα χρηματα για το νηιο η απαντηση τους ηταν α εμεις ειμαστε μεταναστες!Το ακοσατε δήλαδη τι με νοιαζει εμενα αν εισια μεταναστης δεν σημαινει οτιδεν εχεις και υποχρεωσεις .

Και επισης τελευται εχω γινει ρατσιστρια και με τους πολυτεκνους α ναι πανε κανουν παιδια 7-8-10 και μετα σου λενε εμεις χρειζουμε αλλης μεταχειρησης δηλαδη το παιδι της ν μην πληρωσει τα σχολικα εξοδα επειδη εκεινη δνεειχε κατι αλλο να κανει πρπει να εξειρεθει του κανονα .

Εγω εχω ενα παιδι και ο περισσοτερες οικογενειες 2-3 αμεις δνε εχουμε εξοδα ; εμεις παιρνουμε τ επιδοματα που αιρνουν αυτοι; οι τις απαλλαγες που εχουν ; δεν το καταλαβαινω ανεις παιδια γιατι τα αγαπας αλαλ κιτα να μπορεσεις να τα ζησεις οχι εις βαρος των αλλων .

Σκεφτομαι με τη αλλο ειμαι ρατσιστρια δεν θυμαμαι το βεβαιο ειναι οτι ειμαι με πραγματ που με ενοχλουν τωρα αν οι τσιγγανοι θελουν να ζουν οπως ζουν καλα κανουν δνε με απασχολει δεν με ενοχλουν ειμαι της παοψης οτι πρπεπ πρωτα α δοθουν προνομια στους ΕΛΛΗΝΕΣ καιμετα σε αυτους που θελουν να γινουν ελληνες.Τωρα μπορειτε να τα χωσετε οσο θελετε :woohoo: και ειναι δεκτο αλαλ μη ακουω απο ολους το οτι δε ιμαι ρατσιστης γιατι μου θυιζει το ρητο πο λεει :εγω δνε ειμαι ρατσιστης αλαλ ο αλλος ειναι μαυρος :angry:

Δημοσίευση

γιατιρε ελενη μου δεν το εχεις ακουσει ; ξερεις ποσες φορες ακουω αχ εγω δνε ιαμι ρατσιστης αλαλ τα παιδια τους δνε τα αφηνουν να κανου παρεα με τα παιδακια των αλλοδαπων εγω λεω οτι ναι ειμαι ρατσιστρια αλαλ το γιο μου ποτε δν ε χω πει την αποψη μου ουτε το εχω απαγορεψει να παιζει εμ τη μικρη ΑΛΑ μια ομορφη αιγυπτια που μενει απεναντι μας θελω μονος του να αποκτησει κριση και να μην επηεαστει απο εμας .

Δημοσίευση

ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ???

ΕΧΩ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΟΥΡΚΟ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!!!

ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ!!!

ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙς ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΧΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙς ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΦΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΛΛΗς ΧΩΡΑΣ!!!

ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!

Δημοσίευση

ΒΑΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. πχ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΑΛΛΗΣ "ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ" ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΗΘΟΠΟΙΙΑΣ ΕΝΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ! ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΗΘΟΠΟΙΙΑΣ!!! ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ. ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΡΑ ΜΕ 1000ευρώ ΚΑΙ 1 ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ 1000 ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ 4(!) ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ;;;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ "ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ"!!! ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ, ΕΠΙΜΕΝΩ, ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΤΡΟΦΗΣ, ΣΤΕΓΗΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ. ΓΕΝΙΚΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΝΩ ΠΗΓΑΜΕ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΒΙΛΑ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΛΥΒΟΥΛΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΧΑΒΙΑΡΙ ΕΑΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΦΑΒΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ! ΝΑΙ ΝΑ ΦΑΣ! ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΑΣ ΦΑΒΑ ΟΧΙ ΧΑΒΙΑΡΙ!

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ...

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΩ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ! ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΥΣ" ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ πχ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ! ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Ή ΟΧΙ!

ΚΑΘΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΚΑΛΕΣ Ή ΚΑΚΕΣ. ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΣΧΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΚΑΛΟΥΣ" ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ! ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ Ή ΚΑΚΟΙ ΜΕ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΑΠΟΡΕΕΙ ΑΥΤΟ!

ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;; :dry:

Δημοσίευση

Κοριτσια και εγω ειμαι ρατσιστρια και συμφωνω με την Βανια, δεν εχω εμπειρια για οσων συμβαινουν στην Ελλαδα αλλα θα πω τι συμβαινει στην Κυπρο. Η χωρα μου ειναι μιση λογο της παρανομης εισβολης, η μητερα μου στα 5 της χρονια εζησε πολεμο και τοσοι αλλοι.. Οι ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ! Τοσοι ανθρωποι που εχυσαν αιμα για την υπερασπιση της πατριδας τους, αμαχοι, παιδια, γεροι. Γιατι?? Για να δημιουργηθει σημερα το ψευδοκρατος και να προσπαθουν οι Τουρκοι να μπουν στην ΕΕ. Δεν φτανει, προκαλουν κιολας.. Πανω στον Πενταδακτυλο ειναι γραμμενο με τουρκικα γραμματα 'ειμαι περηφανος που ειμαι τουρκος' και σχηματισαν με προβολεις την τουρκικη σημαια και καθε νυχτα φεγγει. Αυτοι οι ανθρωποι καθε χρονο γιορταζουν και χαιρονται για την δημιουργια του ψευδοκρατους και εμεις καθε χρονο παρακαλαμε να ειναι η τελευταια χρονια που ειμαστε μισοι... ΝΑΙ ειμαι ρατσιστρια ουτε να τους βλεπω θελω ουτε το παιδι μου θελω να εχει σχεση με τουρκους.

Δημοσίευση

Εγω να σας κανω μια ερωτηση; ολες εσεις που λετε οτι δεν ειστε ρατσιστριες, αν ο γιος σας, σας φερει για νυφη μια τσιγγανα θα την δεχτειτε; εαν η κορη σας, σας φερει για γαμπρο ενα Πακιστανο θα τον δεχτειτε; ειλικρινα απαντηστε μου...!!!

Δημοσίευση

ΟΠΩς ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΣΕ ΟΛΕς ΤΙΣ ΧΩΡΕς ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΙς ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ,ΟΠΩς ΚΑΙ ΔΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑς!!

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΕΛΙΚΑ ΠΩς ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ Ο ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗς Η ΟΧΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟΥς ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥς!!!!

Δημοσίευση

Ναι οντως μεγαλο θεμααααα ετυχε να παρευρεθω σε μια συζητηση που ειχαμε στην δουλεια πριν ενα χρονο με μια κοπελιτσα που καταγετε απο την αλβανια και δουλευουμε μαζι και τις εκανα την εξης ερωτηση

βρισκεται 15 χρονια στην ελλαδα εχει αποκτηση τωρα ενα παιδακι 7 μηνων το οποιο μαθαινει πρωτα αλβανικα και τις εκανα την εξης ερωτηση εαν γινοταν πολεμος μεταξυ μας ενω εχεις ζησει τοσα χρονια εδω εχεις γονεις βορειοηπειρωτες με ποιιους θα ησουν απαντηση εννοειται με την αλβανια εγω γιατι να ειμαι καλη με αυτους τους ανθρωπους...........

Τωρα για αλλα θεματα δεν μπορω να μιλησω γιατι ποιανω τον ευατο μου να ειμαι ρατσιστρια. Δεν θελω αλλες νοοτροπιες και επιρροες στον τροπο ζωη μου απο αλλες εθνικοτητες δεν μ ενδιαφερουν.......

Εαν δεν μ ενοχλησουν δεν θα ενοχλησω.........αλλα θεωρω αδικο εναν ανθρωπο αλλοεθνη να μπαινει στο δημοσιο και συγκεκριμενα στο ΕΣΥ που ειδα προχτες που πηγα επειγοντως στο νοσοκομειο και οι δικοι μας να ψωμολυσσανε.....

Αλλα και σε αυτο δεν φταινε αυτοι αλλα εμεις γιατι εσυ ελληνα εχεις μαθει να δουλευεις μια δουλεια να επιλεγεις και εαν δεν σου αρεσει καλος ειναι και ο καφενες....εκεινοι ηρθαν φτηνα εργατικα χερια σου πηρα τις δουλειες δουλευουν 3 δουλειες και στελνουν λεφτα εξω και εσυ ψωμολυσσα.....

Ομως θα πω το εξης η φυλη των τσιγγανων δεν εχουν καμια σχεση με του γυφτους και οταν εννοουμε γυφτους εννουμε τουρκογυφτους που εχει η καθε περιοχη Ειναι ρομ και οχι τουρκογυφτοι σαν αυτους που εχει η πελοποννησος η αλεξανδρουπολη και τους φωναζουν κατσιβελους

Δημοσίευση

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τη Βάνια...Ναι το παραδέχομαι είμαι κι εγώ λίίίίίίίγοοοοο ρατσίστρια...Σταυρώστε με!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Φιλενάδα DeniM διαφωνώ μαζί σου για τις πολύτεκνες οικογένειες ως προς το εξής...Κάνεις παιδιά ενώ ξέρεις ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα;;;;Και καλα να δεχτώ ότι κάνεις 2-3...Ακούς για 5-6-7 παιδιά...Ρε φίλε αφού δεν μπορείς να τα μεγαλώσεις γιατί τα κάνεις και μετά βγαίνεις και παραπονιέσαι;;;;;Εμείς που δόξα το Θεό ζούμε σχετικά άνετα (δεν είμαστε πλούσιοι, αλλά δεν πιεζόμαστε και πολύ) και το σκεφτόμαστε για 2ο...Τα παιδιά είναι ευτυχία, δεν το συζητώ..Αλλά εχουν και υποχρεώσεις...Φαγητό, ρούχα, σχολεία, φροντιστήρια κλπ....Γιατί κάνεις τόσα παιδιά;;;Και εντάξει δεκτό να απαιτείς ειδική μεταχείριση από το κράτος, πόσα πια να σου δώσει κι αυτό;;;;;Για μενα είναι τουλάχιστον απερισκεψία και ανευθυνότητα να κάνεις πολλά παιδιά ενώ ξέρεις ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα...

Sweetmammy ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΣ....Έλιωσα στο γέλιο... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Κι όμως έχεις δίκιο!!Εγώ προσωπικά δε θα την έδινα σε αλλοδαπό!!!!!!!!!!Και πείτε με ρατσίστρια!!!!!!!!

Δημοσίευση

sweetmammy έγραψε:

Εγω να σας κανω μια ερωτηση; ολες εσεις που λετε οτι δεν ειστε ρατσιστριες, αν ο γιος σας, σας φερει για νυφη μια τσιγγανα θα την δεχτειτε; εαν η κορη σας, σας φερει για γαμπρο ενα Πακιστανο θα τον δεχτειτε; ειλικρινα απαντηστε μου...!!!

ΚΙ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΣ (ΜΕ ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;) ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ (ΝΑΙ ΚΑΛΑ...) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕΣ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ "ΜΙΣΟ" ΘΑ ΕΝΙΩΘΕΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;; ΕΑΝ ΠΑΘΑΙΝΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΤΟ'ΡΙΧΝΕ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Ή ΣΤΟ ΑΛΚΟΟΛ Ή ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ -ΓΙΑΤΙ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ- ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΛΙΤΩΣΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευση

Χμμμ εχω μια αρνητικη προδιαθεση....

Ξερω πως ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος, πως δε μπαινουν ολοι σε ενα καλουπι κλπ κλπ αλλα μαζι με τα ξερα καλως η κακως καιγονται και τα χλωρα!!!!

Με ενοχλει οταν οι γκει προσπαθουν να μου πουν οτι η "ανωμαλια" τους ειναι κατι το φυσιολογικο! Αντιδραω οταν προσπαθουν να μου πουν πως θα ημουν περισσοτερο ευτυχισμενη με μια γυναικα συντροφο και οχι με εναν αντρα!!!

Με ενοχλει οταν καποιος αλλοθησκος η καποιος εγνωστικιστης προσπαθει να μου πει με εμμεσο τροπο πως ειμαι ηλιθια επειδη πιστευω!

Με ενοχλει να βλεπω καποιον Αλβανο, Ρωσο, Πακιστανο κλπ να με κοιταει οταν περπαταω στο δρομο!! Αλβανος σκοτωσε πατερα φιλου μιυ που τον "μαζεψε" σπιτι του οταν ηταν 4 χρονων που πεθαναν οι δικοι του και τον φροντιζε σαν παιδι του! 4 Ρωσοι μου επιτεθηκαν και κοντεψαν να με βιασουν! Πακιστανος επιτεθηκε κ τραυματισε κ ληστεψε τον αδερφο μου!!

Παρολα αυτα, ο καλυτερος μου φιλος ειναι γκει, ενας αλλος πολυ καλος μου φιλος ειναι αγνωστικιστης, κανω παρεα με 2 ρωσιδες και στο σχολειο στα ξενα παιδακια φερομαι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως και στα υπολοιπα. Το ιδιο θα τα αγκαλιασω, θα τα παινεψω, θα τα μαλωσω.. Προσπαθω να μην επηρεαζομαι αρνητικα απο τις προσωπικες μου εμπειριες αλλα οσο ναναι οταν γνριζω καποιον που εχει καποιο απο τα παραπανω χαρακτηριστικα εχω μια αρνητικη προδιαθεση απεναντι του!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...