Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΥΠΕΡΗΧΟΓΕΝΗΣ ΕΣΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ( GOLF BALL)


merlin_

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ . ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ,ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ .ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ 19Ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΤΟ Α ΤΕΣΤ .ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΟΥΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ,ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ,ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕ ΝΟΜΙΖΩ ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ,ΑΥΤΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟΡΡΟΦΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ .ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ,ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ,ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ,ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ .Υ.Γ.ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΛΙΓΟ ΧΥΜΑ .

ΟΠΟΤΕ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΩΡΑΚΙ .ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΩ .ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Σ ΑΥΤΟ .ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΨΑΞΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ .ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ?ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ Β ΥΠΕΡΗΧΟ .ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου! Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχει κι ο γιος μου. Το είδα όταν κάναμε την β΄επιπέδου και μας είπε ο γιατρός ό,τι και σ΄εσας. Ό,τι δηλαδή δεν είναι τίποτε. Βέβαια ρωτήσαμε κι αλλού και μία συγγενής μας μας είπε ότι ενδέχεται όταν μεγαλώσει να μην μπορεί να αθλείται υπερβολικά, κατάλαβες μέχρι να εξοντωθεί. Δεν ξέρω αν πρέπει να το πιστέψω αυτό αλλά θα πάω καλού καού σ΄ έναν παιδοκαρδιολόγο να μου πει. Τώρα πάντως ο γιος μου είναι 2,5 χρονών και δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Πάντως όταν το είχε δει ο γιατρός μου είχε πει να κάνω αμνιοπαρακέντηση γιατί αυτό λέει το συναντάμε σε παιδιά με σύνδρομο down. Πάντως μην αγχώνμεσαι καθόλου. Για να λένε οι γιατροί ότι δεν είναι τίποτε έτσι είναι.Ελπίζω να σε βοήθησα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΜΕΝΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΜΝΙΟ .ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ .ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΑΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι το βλέπαμε. Εμένα μου είχε πει να κάνω οπωσδήποτε αμνιοπαρακέντηση και έτσι κι έκανα. Πριν όμως την κάνω είχα μιλήσει και με κάποιους άλλους γιατρούς και μου είχαν πει ότι πλέον δεν κάνουν αμνιοπαρακέντηση για το μπαλάκι του golf. Πιστεύω ότι πρέπει να εμπιστευτείς αυτό που σου λέει η γιατρός σου. Μπορεί εμένα να μου είπε να κάνω γιατί να ήθελε τα λεφτά, τι να πω. Ο κάθε γιατρός ακολουθεί τη δική του πολιτική.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...