Μετάβαση σε περιεχόμενο

έχω απογοητευθεί....


Recommended Posts

Γεια σας κοπελίτσες, :kiss:

Είμαι καινούργια στο φόρουμ και είμαι ακόμα μία που προσπαθεί αλλά έχει κουραστεί....Πείτε μου μια άποψη μπας και ξεμπλοκάρω............

Προσπαθώ από τον Ιούλιο για μωράκι αλλά τίπατα ακόμα.

Τον Νοέμβρη είχα δέκα μέρες καθυστέρηση(τι ευτυχία σκέφτηκα, ήρθε και η σειρά μου-ΛΑΘΟΣ ΣΚΕΨΗ ΟΜΩΣ-).Πήγα στο γιατρό, αφού το τεστ βγήκε αρνητικό, και μου βρήκε μία κύστη 6εκ.!!!!Εκτός από την κύστη μου είπε ότι τόσο καιρό προσπαθούσα άδικα γιατί είχα χάσει τουλάχιστον 4ωορηξίες.

Τέλος πάντων,έκανα την θεραπεία μου για ένα μήνα και η κύστη έφυγε...

Τον προηγούμενο μήνα πήρα τα τεστάκια οωρηξίας και την 13 μέρα μου βγήκε το χαμογελαστό προσωπάκι.Δεν έχασα χρόνο ήρθα σε επαφή....αν και όλη την προηγούμενη εβδομάδα το γλεντούσαμε καθημερινά με τον άντρα μου.

Αλλά πάλι τίποτα...Αυτό το μήνα δεν αντέχω να μπω πάλι σε αυτή τη διαδικασία.....Εχουν περάσει 8 μήνες και νόιώθω ότι προσπαθώ 10χρόνια(έχω απογοητευθεί εντελώς)......

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα και καλοσορισες στην παρεα μας.το μονο που μπορεις να κανεις ειναι για λιγο να χαλαρωσεις και μην το σκεφτεσαι.προσπαθησε να ηρεμησεις και μολις το καταφερεις θα ερθει και το μωρακι σου.το αγχος ειναι ο χειροτερος συμβουλος.κι εγω στην προσπαθεια ειμαι,και ξερω πολυ καλα τη περνας...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν θελω να σε στεναχωρησω και εγω αλλα εχω να σου πω οτι το λαθος ειναι το αγχος σου !!! εγω ειμαι με τον αντρα μου 19 χρονια και 2 φορες εκανα ελευθερη επαφη και τις δυο φορες εμεινα εγκυος !! ξερεις γιατι ;;; γιατι δεν μου ειχε γινει εμμονη !! σκεφτηκα και την πρωτη και την δευτερη φορα οτι αποκλειεται να εχω μεινει εγκυος !!!!ενω αν το σκεφτομουν δεν ξερω μπορει και να μην ειχα τα μωρακια μου !!!ολα πανω μας ειναι ορμονες και αν αυξανονται οι ορμονες του αγχους μειονονται οι ορμονες της γονιμοποιησης !!! ειναι λιγο συνθηματικη η διαλεκτος μου αλλα καταλαβες τι λεω !!! τελος παντων μην απελπιζεσαι και μην απογοητευεσαι !! αλωστε ενα ζευγαρι μετα απο 2 χρονια προσπαθειων αρχιζει να ανυσηχει !δεν ξερω αν πρεπεινα κοιτας την ωορηξια σου κλπ !! ελευθερια ρε συ κανε οποτε νομιζεις και οποτε θες !! μην αγχωνεσαι !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω κοπελίτσες μου, θα προσπαθησω να ακολουθήσω τη συμβουλή σας και εύχομαι σύντομα να αποκτήσουμε και εμείς το μπεμπακι μας!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΙΣΩΣ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΗΝΑΣ Κ ΕΓΩ 10 ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΝ ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΠΗΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΥ. ΤΡΩΓΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΟΨΑΜΕ ΤΣΙΓΑΡΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝ Κ ΑΝΟΙΞΗ(ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΖΩΑΚΙΑ) ΕΒΑΛΑ Κ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΨΗΛΑ ΠΗΡΑ Κ ΤΟ ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ Κ ΤΣΟΥΠ ΗΡΘΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΗΝΑ. ΑΛΛΑ Κ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ ΛΑΒΑΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ;););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα εφς μου.τωρα που βρηκες το προβληματακι με την κυστη κ διορθωθηκε ολα θα πανε καλα.θελει υπομονη κ οχι πολυ αγχος.εγω χωρις κανενα απολυτως προβλημα κ ο συζυγος το ιδιο πιασαμε μωρακι, δοξα Το Θεο, μετα απο δυο χρονια.ευχομαι να ερθει το μωρακι σου πολυ γρηγορα κ να ειναι υγιες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ki ego etsi niotho alla den prepei na to vazeis kato..ki ego sxedon apo to maio prospatho kai otan pira to test oorixias kai mou xamogelase leo stantar tha petixei afouse oles pou ixera petixe kai tipota..ekei apogoiteutika poli..ki ego nomizo pos einai to aghos..vasizomai poli stin anoixi..prepei oso ginetai na min to afisoume na ginetai emoni..einai gnosto pos otan kinigas poli kati den erxetai..einai simantiko na to afiseis na kiliseis mono tou...diskolo alla oles auto prospathoume..elpizo na se anakoufizei toulaxiston oti den eisai i moni..ki emeis kathe mina xanaxekiname..meta apo apogoiteusi fisika..alla na xereis oti oso argei toso pio poli tha siniditopoieis oti to thes kai otan tha erthei tha eisai poli etoimi kai paneutuxis..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω προσπαθούσα 5 μήνες! Τον 5 μήνα είχα πάει στο γιατρό μου και μου είπε πότε έχω ωορηξία! Επίσης είχα πάρει και tesτ ωορηξίας για να το σίγουρέψω και όντως έτσι ήταν! Το κάναμε την ημέρα αυτή και πιάσαμε το μωράκι μας! Πρόσεχε μην το κάνεις κάθε μέρα γιατί το σπέρμα αδυνατίζει...! Θέλει κάθε δεύτερη μέρα ή κάθε τρίτη ημέρα! Επίσης όταν είχα πάει στο γιατρό και μου είπε πια είμαι ημέρα θα είμαι γόνιμη ο άντρας μου έλειπε για μία εβδομάδα. Η γόνιμη μέρα μου ήταν η Κυριακή και ο άντρας μου θα ερχόταν την Παρασκευή! Το είπα στο γιατρό μου και μου λέει: θα το κάνετε την Παρασκευή και την Κυριακή θα βγάλει το καλύτερο σπέρμα πιο ποιοτικά καλύτερο μετά απο μια βδομάδα αποχής! Το πιο καλό σπέρμα το είχε την Κυριακή και όχι την Παρασκευή! Φανταστείτε πόσα δεν ξέρουμε! Πάντως παίζει ρόλο το λέω και το ξαναλέω να ξέρουμε τις γόνιμες ημέρες μας και τότε να προσπαθούμε πιο πολύ! Ελπίζω να βοήθησα καθόλου...καλή επιτυχία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τοσο καιρό δεν είχα να το συζητήσω με κανέναν...οι φίλες μου είναι κατά στο να κάνω μωρό από τώρα, για συγγενείς δεν το σκέφτηκα καν...

τουλάχιστον τώρα δεν είμαι μόνη μου και σας ευχαριστώ τόσο για αυτό....

cuando πότε δεν περιμένεις?.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

22 marti....argo argo..:)telos panton..ela sto thema poies den perimenoume kai mpes sti lista ..ekei na deis poses den perimenoume kai apogoiteuomaste parea kai xairomaste parea otan kapoia feugei apo ti lista kai menei egios..simparastasi kai ipomoni thelei to pragma..:)ki ego imoun etoimi na to valo kato...kathe mina pou mou rxetai skeftomai na ta paratiso..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε... το sex δεν ειναι αγκαρια :P Αντι να το ευχαριστηθεις καθεσαι και στεναχωριεσαι???? Το μπεμπακι θα ερθει οταν χαλαρωσεις και ηρεμησεις. Κατσε απολαυσε το και μην στεναχωριεσε, εχει κοπελες στο μαμμυ που προσπαθουν χρονια, 8 μηνες δεν ειναι τιποτα. Αντε αδικα αγχονεσε :) Μονο και μονο που μετρας τις μερες με το τεστ ειναι αγχογονο απο μονο του. Οσο και να μετρας αν εχεις αγχος τιποτα δεν γινεται...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν γινεται να πατάμε ένα κουμπακι και τσουπ εγκυούλες......?????????? :ohmy::dry::P;)

τέλος πάντων πάω και εγώ στο θεμα.....δεν περιμένω....δεν θα έρθει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΦΣ μην απογοητεύεσαι γιατί δεν υπάρχει λόγος!!! :) Δεν προσπαθείς πολύ καιρό :) ! Και έμεινες και 4-5 μήνες πίσω με την κύστη και τη θεραπεία ;) ! Συμφωνώ και επαυξάνω με τις κοπελιές που σου λένε να μην αγχώνεσαι! Είναι το χειρότερο! Εγώ ξεκίνησα προσπάθειες τον Ιούνιο και νόμιζα θα μείνω αμέσως :huh: ! Επειδή 2 φίλες μου και η μητέρα μου έμεναν αμέσως, εγώ νόμιζα σε όλους έτσι γίνεται :huh::huh::huh: ! Αφού ενημερωνόμουν συνεχώς μου έφυγε το άγχος (όχι αμέσως αλλά ευτυχώς νωρίς και έτσι απολάμβανα το σεχ μέρα παρά μέρα την εβδομάδα των γόνιμων και ανά δυο-τρεις μέρες τις άλλες μέρες-χωρίς να κάνω τεστ οωρηξίας-απλά μετρούσα περίπου τις μέρες) και τελικά με τις προσπάθειες του 5ου μήνα τα κατάφερα και περιμένω το μωράκι μου τον Ιούλιο. Α έτσι για ενίσχυση για 2 μήνες περίπου πριν το πετύχω τελικά έπαιρνα αναβράζουσες πολυβιταμίνες (από το φαρμακείο) και εγώ και ο άντρας μου :lol: (που είχαν μέσα και φολικό οξύ, σημαντικό)και γενικώς προσέχω να τρώμε σωστά! Δεν ξέρω αν όντως βοήθησαν :dry: ! Εγώ νομίζω πως ναι!!

Χωρίς άγχος όμως! Βασικό! Σου εύχομαι τα καλύτερα! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Athina 1981 με το καλό το μπεμπάκι σου....

λες να δοκιμάσω και βιταμίνες?σίγουρα κακό δεν κάνουν...

βεβαια τωρα προσπαθώ να κόψω το τσιγάρο...2 μέρες δεν έχω καπνίσει και τα νεύρα μου τσατάλια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ'ευχαριστώ ΕΦΣ! :) Φυσικά και κακό δεν κάνουν οι βιταμίνες :) ! Εγώ έπαιρνα κάθε χρόνο για να προστατευτώ από ενδεχόμενα κρυολογήματα! Φέτος έδωσα και στον σύζυγο! Εγώ το τσιγάρο το έκοψα με το που έμαθα ότι είμαι έγκυος (βοήθησαν και οι αναγούλες) :laugh: ! Δυστυχώς δεν μπορούσα πιο πριν να το κόψω :( ! Ευτυχώς όμως δεν καπνίζω τώρα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αθηνά 1981 γεια! εγώ προσπαθώ αρκετό καιρό με τον άντρα μου, δυο χρόνια και θα ξεκινήσουμε κάποιες εξετάσεις, εσυ πως και έδιωξες το άγχος???????????????????????????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου ΕΦΣ,

ΒΑΣΙΚΆ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΊΖΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ? :blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΗΓΑ, ΕΠΕΡΝΑ SERPAFAR ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΩΟΡΡΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ. ΑΛΛΑΞΑ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ (ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΟΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι ναι...έχω κάτι μικρές ενοχλήσεις πολύ χαμηλά από το κεφαλάκι θεωρώ και πιο πάνω γίνεται πάρτυ με τα ποδαράκια να χτυπάνε όπου βρουν 😁😁🧿🧿
    • Μακάρι μακάρι μακάρι...αν κ δύσκολο!! Είχαμε δύο επαφές μόνο 😭 που να φανταστώ ότι αποφάσισε να κάνει στην ώρα του ωορρηξία 🤣🤣🤣 ήταν κ λίγο άκυρες!! Δλδ  φαντάσου 8η και 11η ημέρα κύκλου...πφφφφ
    • Ναι μακάρι γτ όντως είναι πολύ δύσκολο... Χμμμμμ δεν ξέρω κατά πόσο ήταν καλές οι επαφές γτ λόγω δουλειάς καταφέραμε μόνο δύο και ίσως άκυρες μέρες!! Με λίγη βοήθεια όμως 🙏🏼 και ελπίδα....αυτή πεθαίνει τελευταία δεν λένε;; Χαχα  Μου είπε η γυναικολόγος πως λογικά σε 10 με 12 ημέρες θα πρέπει να έρθω περίοδο αν όντως έγινε η ωορρηξία!!   Για να δούμε;;!!!!
    • Αγαπη μου καλη επιτυχια ευχομαι κ το μικρακι σας να φωλιασει στην κοιλιτσα σου για 9 μηνες!!! 🙏🙏 Εγω δν ειχα καθολου συμπτωματα... ισως μια καποια συχνοουρια αλλα δν ξερω αν ηταν απ την εμφυτευση ή λογω του νερου π επινα... λιγο τα φατμακα, λιγο υο οτι πινω αρκετο νερο κ με τοση ζεστη επινα τλχ 2-3 λιτρα νερο τη μερα. Κ νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι συστηνεται μετα την ετ αρκετο νερο γ να ενυδατωνεται η μητρα... Αλλα ουτε στηθος, ουτε κτ αλλο... α! Κι 1-2 βραδια ειχα εξαψεις.. εκει κοντα στη χοριακη... αλλα ισως φταινε κ τα φαρμακα.. μ τοση προγεστερονη.. Κι εγω προτεινω ν μεινεις σπιτι ν ξεκουραστεις!! Κι εγω πηρα την αδεια ειδικου σκοπου κ ξρκουραστηκα!! Βεβαια ολο ξυπνητηρια ειχα το πρωι γ τα φαρμακα αλλα τλχ ημουν ηρεμη...
    • Κοίτα η μπανάνα μυρίζει και "περίεργα". Η δικιά μου τους πρώτους μήνες της σιχαινόταν 😅 Νομίζω το ψωμί και τα μπισκότα τα λατρεύουν. Τουλάχιστον η δικιά μου τρελένεται. Οπότε αν θες άσε της ένα κομμάτι ψωμί κόρα ή ένα μπισκότο και άσε να δεις αν θα το φάει. Επίσης φροντίσε να πεινάει λίγο όταν θα της τα δώσεις. Να δεις αν θες δείξει περισσότερο ενδιαφέρον ετσι.  Μπράβο για την υπομονή και την ψυχραιμία 💪💪💪 Έτσι θέλει! Το χεις μανούλα!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...