Μετάβαση σε περιεχόμενο

πρέπει μια έγκυος να διαβάζει αυτή την κατηγορία;


tesh

Recommended Posts

όπως θα ξέρετε οι περισσότερες έχω γράψει κι εγώ την ιστορία μου στο απώλειες...το μαμμυ το ανακάλυψα ψάχνοντας για το πρόβλημα που είχα εγω και τα μωρά μου και η αλήθεια είναι ότι βοηθήθηκα πάρα πολύ εδω μέσα.

Άσχετα λοιπόν αν είναι κακόβουλος χρήστης αυτός που γράφει και θέλει να μας επηρεάσει ή να παίξει με τις ευαισθησίες μας θέλω να πώ πως όταν μας συμβαίνει κάτι τραγικό νομίζουμε πως συμβαίνει μονο σε μας. Διαβάζοντας ιστορίες απο δω μέσα εκλαψα πάρα πολύ και κάθε φορά θυμάμαι τα δικά μου όμως παίρνω και κουράγιο συγχρόνως γτ λέω ότι οριστε συμβαίνει σε πολλόυς ανθρώπους αυτό, δυστηχώς βεβαια αλλά συμβαίνει.

Βλέπω κοπέλες που είχαν μια ατυχία να προχωρούν και να είναι έγγυες τώρα και ελπίζω... ελπίζω να έρθει και σε μενα αυτη η στιγμή... Άρα παίρνουμε δύναμη. Καλό είναι να κράταμε αποστάσεις και να μην επηρεαζόμαστε με καθετι που διαβάζουμε εδώ αλλά απτην άλλη βλέπουμε πώς συμβαίνουν πολλά σε πολλούς ανθρώπους και θα πρέπει να εκτιμούμε την υγεία μας ,τους δικούς μας ανθρώπους και τις οικογένειες μας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

etsi akrivws kopela mou.....

einai poly kako kapoies na anarwtiountai an prepei na yparzdei tetoia katigoria!!!!

EIMASTE ANTHRWPOI KAI DEN EIMASTE EDW MONO GIA GELIA KAI XARES!!!!

EIMASTE EDW SE O L A!!!!

GIA AYTO KAI EGWWW SE OOLES SIMPARASTEKOME,...KAI EGKIOS POU HMOUN EMPENA!!!DISTIXWS OMWS APO THN KATHGORIA EGKIMOSINH PIGA STIS APWLEIES!!!

TO THELA?????OXI!!!!

DOKSA TO THEO!!!YPARXOUN POLLES KOPELES POU ME VOITHANE OSO MPOROUNE NA TO KSEPERASw!!!!na ste kala kardies mou!!!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...