Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Λυπάμαι πολύ βρε κοριτσάκι :(:( μην απογοητεύεσαι και θα έρθει ξανά ένα μωράκι ... και εγώ είχα μια πολυ άσχημη εμπειρία με ακατάσχετη αιμμοραγία και νοσηλεία σε νοσοκομείο(εξωμήτριος κύηση ) και αφού πέρασαν όλα ξαναπροσπαθήσαμε και αμέσως ήρθε η μικρούλα μας.... κανε υπομονή ....και ευχομαι γρήγορα να σου απαλύνει τον πονο ένα υγιέστατο μωράκι!

  • Απαντήσεις 131
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αχ βρε μαρινιω μου λυπαμαι παρα πολυ :(:( δεν το περιμενα να γινει ετσι προσευχομουν για σενα καθε μερα αλλα φαινεται ο Θεουλης επρεπε να το παρει γιατι δεν ηταν καλα.κουραγιο μαρινιω μου ειμαστε ολες εδω για σενα!εγω λεω να κανεις καποιες εξετασεις να δεις γιατι εχεις τοσες ατυχες εγκυμοσυνες..να δεις τι φταιει ετσι ωστε οταν ξαναερθει να μεινει.ξεσπασε μην τα κρατας μεσα σου!σε σκεφτομαστε και σε αγαπαμε,κουραγιο!!!

Δημοσίευση

ΛΥΠΑΜΑΙ!!!ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΕ !!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΦΙΛΙ!

ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ!

ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΤΑ ΟΠΛΑ!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ!

Δημοσίευση

καρδουλα μου μην στεναχωριεσαι σε νιωθω κ σε πονω μιας κ εχω περασει ακριβως μα ακριβως τα ιδια..2 παλινδρομες στην ιδια βδομαδα που ησουν κ συ!!!!!στεναχωρηθηκα παρα πολυ!!!!!!κριμα!προσπαθησε να εισαι δυνατη κ ξεσπασε μην αφηνεις τον πονο μεσα σου!κλαψε ουρλιαξε μεινε λιγο μονη κ ξεσπασε κ θα δεις πως θα ηρεμησεις!πρεπει να σταθεις στα ποδια σου για σενα προπαντων αλλα κ για τον αντρουλη σου!!!οτι θες ειμαι εδω!!

Δημοσίευση

Αχ βρε Μαριννιω μου .........τι να σου πω δε ξερω.... :( :( :(:( Ολα ειναι τοσο λιγα...!

Ειχα χαρει τοσο πολυ...

Να εισαι δυνατη κοριτσακι μου κ να μη το βαζεις κατω!!Ευχομαι ο πονος που αισθανεσαι να απαλυνει σιγα σιγα...

Δημοσίευση

κουραγιο οσο μπορεις γλυκια μου.

ειναι δυσκολες οι στιγμες που περνας.

οταν ομως αισθανθεις καλυτερα κ σωματικα αλλα κυριως ψυχολογικα

κ ξεκινησεις να ψαχνεις τι φταιει για ολα αυτα κ το μαθεις θα παρεις μεγαλη δυναμη κ θα ξεκινησετε νεες προσπαθειες.μπορει να σου φαινονται μακρινα αυτα που σου λεω αλλα ειλικρινα δωσε χωρο στον χρονο να κανει την δουλεια του.να σκεφτεσαι μονο πως καποια στιγμη θα θυμομαστε αυτα που εχουμε περασει κ θα ειναι ενα κακο παρελθον πια γιατι στην αγκαλια μας θα ειναι το μωρακι μας.

θα προσευχομαι κ για σενα.

Δημοσίευση

marilou85 έγραψε:

κουραγιο οσο μπορεις γλυκια μου.

ειναι δυσκολες οι στιγμες που περνας.

οταν ομως αισθανθεις καλυτερα κ σωματικα αλλα κυριως ψυχολογικα

κ ξεκινησεις να ψαχνεις τι φταιει για ολα αυτα κ το μαθεις θα παρεις μεγαλη δυναμη κ θα ξεκινησετε νεες προσπαθειες.μπορει να σου φαινονται μακρινα αυτα που σου λεω αλλα ειλικρινα δωσε χωρο στον χρονο να κανει την δουλεια του.να σκεφτεσαι μονο πως καποια στιγμη θα θυμομαστε αυτα που εχουμε περασει κ θα ειναι ενα κακο παρελθον πια γιατι στην αγκαλια μας θα ειναι το μωρακι μας.

θα προσευχομαι κ για σενα.

na sai kala...xilia euxaristw!! :silly: :kiss:

euxomai kai se sena grigoraaaa ena sporaki YGIES!!!KIRIWS!!!

Δημοσίευση

να μη με ευχαριστεις.

εγω παρει τοσο κουραγιο απο δω μεσα που μπορω να δωσω το διπλασιο.

ευχομαι σε ολες μας συντομα να αποκτησουμε τα δικα μας μωρακια.

που θα παει μωρε καποια στιγμη θα γινουμε κ μεις μανουλες.

στο χερι του ειναι?

μπορει να δυσκολευτουμε λιγο περισσοτερο αλλα σκεψου την ωρα εκεινη ποσο μαγικη στιγμη θα ειναι.

γι'αυτο σου λεω ψηλα το κεφαλι,να ειστε αγαπημενοι με τον καλο σου κ ολα θα ερθουν.εχε πιστη

Δημοσίευση

‘’Μη φύγεις άμα δεν γυρίσεις

Ψέμα οι χρισμοί του δράματος

Δεν έχει τίποτα να λύσεις

Όλα ζωή και θάνατος…

Αυτό που νιώθω όταν γελάω

Εσύ το νιώθεις όταν κλαίς..

Και όσα με ζόρια εγώ περνάω

Εσύ τα βλέπεις αμμουδιές…

Μονάχα αυτό κατάλαβα από όλο το ταξίδι….

Πως όσο αλλάζουμε ζωή…

Τόόοσο μένουμε ίδιοι…

Δεν έχω κάτι να σου πώ…

Τι να σου εξηγήσω…

Νύχτα με παίρνουν τα όνειρα…

Νύχτα με φέρνουν πίσω…

Τα καλοκαίρια μόνο ξέρουν να μας γλυκαίνουν τους καιρούς…

Και όσα τα δυο μας μάτια θέλουν

Αυτά μας κάνουν κυνηγούς..

ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΑΠΛΑ….

Σαν αλητάκος σκύλος

Όπως γελάνε τα παιδιά

Και όπως σκάει ο ήλιος…

Μονάχα αυτό κατάλαβα από όλο το ταξίδι….

Πως όσο αλλάζουμε ζωή…

Τόόοσο μένουμε ίδιοι…

Δεν έχω κάτι να σου πώ…

Τι να σου εξηγήσω…

Νύχτα με παίρνουν τα όνειρα…

Νύχτα με φέρνουν πίσω…''

poso se skeftomai aggelaki mou...

kalo taksidi... :( :silly:

Δημοσίευση

μαρινιώ μου τι κρίμα!!!

χάρηκα πολύ ότανεμαθα ότι περίμενες παιδακι και παρακολουθησα με αγωνια τα νέα σου

και σημερα διαβασα τα δυσ΄΄αρεστα. λυπάμαι τοοοσο πολύ.

τι να σου πουμε εμείς οι απ΄έξω;;; :(:(:(:(

κουραγιο κοριτσι μου

Δημοσίευση

Κι εγώ με τη σειρά μου θέλω να σου πω πόσο λυπάμαι..κι αυτό το κενό για το οποίο μιλάς πόσο καλά το ξέρω..κοίτα όμως το τικεράκι μου..μετά από αμέτρητα τέτοια κενά περιμένω το θαύμα μου από μέρα σε μέρα..θα σου συμβεί κορίτσι μου, θα σου συμβεί. Στο λέω έχοντας περάσει από χίλια-μύρια κύμματα..τα κενά δημιουργούνται για να συμπληρωθούν. Ερχεται κι η δικιά σου σειρά. Εϊναι σίγουρο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Εμάς στα δίδυμα κ στην αυχενική κ στη β επιπέδου ο υπέρηχος πήρε κάνα 20αλεπτο. Ηταν βολικά τα μωρά κ ο γιατρός πολύ γρήγορος. Μέχρι να καταλάβω τι έβλεπε αυτός το είχε μετρήσει από 3 φορές🤣🤣🤣   Λοιπόν τα θυμήθηκα.. Ένα ωάριο όταν διασπαστεί σε 2 έμβρυα είναι πανομοιότυπα και παίζει να έχει 2 σάκους δύο πλακούντες, ένα σάκο δύο πλακούντες, 2 σάκους ένα πλακούντα κ  ένα σάκο ένα πλακούντα. Ενώ από δύο ωάρια έχουμε 2 σάκους 2 πλακούντες, μπορεί να είναι διαφορετικού φύλλου (όπως τα δικά μου) κ απλά μοιάζουν όπως όλα τα αδερφάκια.
    • Αχ ρε κορίτσια να σας πω τον πόνο μου. Μέχρι τώρα τ πάω χαλαρα, δ εχω αγχωθεί για κατι κτλ. Μιλάω με τη μαμά μ ειναι χαλια από χθες με πυρετό, πονόλαιμο, βηχα κτλ, έκανε τεστ ειναι θετικη στη γρίπη. Λεω οκ καμια επαφή μην κολλήσουμε κ μεις. Παιρνω την αδερφή μ να την πω αμα μπορεο να κρατήσει τ παιδια την Παρασκευή π εχω γιατρό, ηξερα οτι ο μικρός της ήταν άρρωστος από την Πέμπτη, σήμερα τον έκανε τεστ γρίπη κι αυτος. Μιλάω με την κουμπάρα μ μ λεει πήγα πήρα τ παιδι από τ σχολειο τ πρωι έχει πυρετο κ την πονανε τ λαιμα ειναι χαλια. Πρώτον Μάιο μηνα ειναι σε έξαρση η γρίπη, όλους τους μήνες δ φοβόμουν κ φοβαμαι τωρα μξν κολλήσουμε. Κ αντε κ να κολλησω θα με πει ο γιατρός ελα να τ παρουμε. Αμα με πιάσουν τίποτα πόνοι ποιος θα μ κρατήσει τ παιδια να πάμε να γεννησω? Ελπίζω να παρει τις μέρες του το μωρό να έχουν συνελθει όλοι.
    • Τέλεια!! Σε ευχαριστώ πολύ!! Θα μπω να την δω την ομάδα!!!
    • Αχ ωραία μου δίνεις θάρρος! Απ' ότι μου είπε η γιατρός ίσως προϋπήρχε πολύ πολύ μικρό και τώρα με τις ορμόνες μεγάλωσε. Αλλά για την ώρα δεν επηρεάζει κάπου. Κι εγώ δεν θα ήθελα καισαρική ιδανικά αλλά αν είναι να γίνει αναγκαστικά λόγω αυτού τι να κάνουμε.. ας πάνε όλα καλά, να είναι υγιές το μπεμπέ και βλέπουμε! Πώς είσαι εσύ; Πώς κυλάει; 
    • Κορίτσι μου και μένα κάπου εκεί στην ίδια εβδομάδα βρήκε ο γιατρός ένα ινομυωμα. Μου ξεκαθάρισε ότι 99% των περιπτώσεων δεν επηρεάζει πουθενά. Ναι υπάρχει το ενδεχόμενο της καισαρικής αναλογα το μέγεθος και τη θέση του. Προσωπικά στην ιδέα της καισαρικής τρομοκρατήθηκα γιατί θα έχω ένα μωρό 20 μηνών να με περιμένει σπίτι και μηδενική βοήθεια, όπως ξέρετε... Αλλά ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. Στην β επιπέδου, ο εμβρυομητρικος δεν βρήκε πουθενά το ινομυωμα 🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...