Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ναι κορίτσια θα σας λέω την γνώμη ότι θέλετε τι με βόλεψε εμένα αλλά εντάξει αυτο έχει να κανει τι βολεύει στην κάθε μανούλα και στο μωράκι της μην το δένετε κόμπο ότι βολεύει σε όλες  έχεις αρκετά πράγματα οπότε καλά είσαι δεν θα έχει πολλά να πάρεις  εγω ειχα πάρει μπανιερα που έχει στο εσωτερικό και ένα καθισματάκι να ξαπλώνει το μωρό εμένα βόλεψε πολύ ειδικά τους πρώτους μήνες  στην μεγάλη το χρησιμοποίησα πιο πολύ είναι η αλήθεια μέχρι και λίγο πριν γίνει 2 ετών..  στην μικρή το χρησιμοποίησα λιγότερο, 10 μηνών το κόψαμε γιατί σηκωνόταν συνέχεια όρθια 
    • Καλησπέρα μανοουλα <3! Αν βλέπεις την αντιδραση αυτη μόνο στο σχολείο, μαλλον χρειάζεται περισσότερη ενθάρρυνση από τις δασκάλες, σιγουρα βασικά. ισως να υπαρχει καποιο μικροο αγχοος επειδη ερχεται νεο μωρακι στην οιικογένεια. Μηπως να δοκίμαζες να του πακεταρεις μια εξτρα αλλαξιά, η κανενα παντελονακι να νιωθει μεγαλύτερη ασφαλεια αν εχει ατυχημα στο σχολείο? Εκτός κι αν το κανεις ηδη. Εγώ με το πρώτο μου παιδάκι είιχαμε θέματα τουαλ΄έτας μέχρι αρκετά μεγάλη ηλιικία αλλα ευτυχώς τώρα είναι φουλ ανεξάρτητη. Οπότε είμαι σλιγουρη πως μόλις γεννήσεις όλα θα δρομολογηθούν ❤️ ΚαλόΚουράγιο! 
    • Αχ ωραία κάπως έτσι λέω να το κάνω κι εγω. Αυτό της lorelli διάβασα καλές κριτικές αλλά έχει μόνο ένα μέγεθος χοάνης που μάλλον δε θα με βολεψει. 
    • Τι κάνετε κορίτσια; Πως είναι τα μωράκια σας;
    • Κορίτσι μου στην αρχή μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός είναι δύσκολα και γω που ένα μήνα πριν μείνω έγκυος οι θηλάζα το μεγάλο πάλι πονάω και στην κλινική η μικρή με είχε κάνει πληγή οπότε ξεκινήσα με θηλαστρο από τότε πλέον το πρωί θηλάζουμε και το βράδυ τις δίνω από τις αντλήσεις στο μπιμπερο για να την ταιζει και ο άντρας μου και να μη είναι τόσο κολλημένη πάνω μου να μπορώ να βγω από το σπίτι και να ασχοληθώ και με τον μεγάλο . Γενικά έτσι με είχε βολεψει και στον μεγαλο μου που δεν έπιανε με τίποτα στήθος στην αρχή και πονούσα πολύ . Από θηλαστρα δοκίμασα διάφορα τώρα έχω το διπλό της λορελι πολύ δυνατό.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...