Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ.ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


Recommended Posts

καλησπερα.εχω μεγαλο αγχος με τα κιλα.αν και μια ζωη ημουν παντα 50 κιλα τωρα με την εγκυμοσυνη τρωω αβερτα και τα κιλα ανεβαινουν πολυ γρηγορα θα λεγα,αφου τωρα ειμαι στον 6ο μηνα εδω και κατι μερες και εχω παρει κιολασ 8.ε δεν ειναι και λιγα νομιζω?ποπο τι θα κανω.φανταστειτε τωρα που σας γραφω εχω μπροστα μου ενα μπολ με ποπ κορν και μασουλαω.τι μπορω να κανω απο δω και περα να μην παρω πολλα?εχετε κατι να μου πειτε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια!Απο 12 εως 15 νομιζω εισαι μεσα. Οποτε αν βαλεις γυρω στα 5 ακομα δεν νομιζω ναχεις προβλημα.Αναλογως και τη σωματικη διαπλαση σου βεβαια!Εγω επειδη εκανα επι 9 μηνες εμετο πηρα μονο 6.αφου σαρεσει να μασουλας δοκιμασε μπαστουνακια καροτου,φρουτακια η ενα μικρο παστελι.Αυτα σε χορταινουν καλυτερα.Και βεβαια πολυ νερακι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατα την ταπεινή μου άποψη το μυστικό είναι στην ψυχολογία μας...δε σημαίνει οτι επειδή είσαι έγκυος πρέπει να τρως συνέχεια κ περισσότερο!!

Να τρως όσο έτρωγες κ πριν(αν κ νομίζω γι αυτό πλέον είναι αργά :S ),να τρως άφθονα φρούτα κ σαλάτες,να πίνεις πολύ νερό κ πολλούς φυσικούς χυμούς!Επίσης να περπατάς όσο πιο πολύ μπορείς(βοηθάει απίστευτα).

Σαφώς κ δεν είναι πολλά τα 8 κιλά που αναφέρεις οτι έχεις πάρει ήδη,αλλα σκέψου οτι έχεις αλλους 3 γεμάτους μήνες μπροστά σου,που είναι κ οι πιο σημαντικοί..Κ για μένα το να προσέξεις τη διατροφή σου δεν αφορά μόνο τα κιλά που θα βάλεις εσύ αλλα τι θα αποκομίσει το μωρό απο πχ ένα μπολ ποπ κορν!!!Ενώ απο μια φρουτοσαλάτα θα πάρει πολλές πολλές βιταμινούλες κ θρεπτικά στοιχεία!!!Όλα για το μωρό!!! ;)

Φιλάκια πολλά,καλή συνέχεια κ με το καλό το νινάκι σου!! :kiss::kiss:

Να σημειώσω οτι εγώ είχα βάλει συνολικά 8 κιλα,τηρώντας όλα τα παραπάνω κατα γράμμα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε Μαράκι μου...

Ένας τρόπος για να μη βάλεις κιλά είναι να σταματήσεις να μασουλάς!!!

:laugh: :laugh: :laugh:

Εγώ μέχρι τον 6ο είχα βάλει 10 κιλά!!!

Μετά έβαλα μόνο 3!!!

Σταμάτησα τα γλυκά...

Τώρα το μωράκι μου είναι 5 μηνών και μου έχει μείνει μόνο 1 κιλό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΡΤΑ ΑΝ Κ 8 ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ Κ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 17 Κ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ . ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 7ο ΜΗΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 13 Κ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΦΤΑΣΩ 17 ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΙΓΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Κ ΠΟΛΥ ‘ΘΕΛΩ’ ΧΑΝΟΝΤΑΙ Η ΠΛΑΔΑΡΟΤΗΤΑ ΜΕΝΕΙ :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομίζω οτι το μυστικό είναι αυτό που ενέφερε η mummydi λίγο πιο πάνω.να σκεφτόμαστε οτι ότι τρωμε εμείς είναι αυτό που ταίζουμε το μωράκι μας!Να αγχωνόμαστε περισσότερο για το τι τρώμε παρά για το ποσο.

Προς το παρόν (μόλις μπήκα στον 6ο)έχω πάρει 3 κιλά ,αλλά και εγώ τώρα τελευταία έχω αρχίσει και ...χαλαρώνω.Το "ξαναμαζεύω" σιγα-σιγα, αλλά έχω κι εγώ αυτήν την τάση.Πάντως για να είμαι ειλικρινής η όρεξη δεν μου έχει ανοίξει καθόλου, ότι σαχλαμάρα έχω φάει την έφαγα από λαιμαργία!!

Το άγχος μου -εκτός του να δίνω τα απαραίτητα στο μωράκι- δεν είναι πως θα χάσω τα κιλά μετά ,αλλά μα μην ζοριστώ πολύ τώρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το σταυρο μου ε? καλοοοοοοοοοοο χαχαχα.κοριτσια χωρις πλακα παντα ημουνα 50 κιλα και ετρωγα το καταπετασμα.ποτε δεν παχαινα οσο και να θελα.δεν σας κρυβω οτι μου αρεσε αυτο

τωρα ομωσ καπωσ μου κακοφαινεται ειναι η αληθεια.πασντωσ καλε δεν μπορω συνεχεια να μαι μονο με φρουτα και σαλατεσ.καθολου φαγητουλι δηλ?τιποτα.πχ σημερα ειχα μακαρονια με κιμα και ουτε τα ακουμπησα.εχω παθει φοβια.ελπιζω να μην με κοροιδευετε αλλα τι να κανω.ολο κατι θελω να μασουλαω

ετσι εχω μαθει απο πριν.να μου πεισ αλλο πριν αλλο τωρα.ναι σιγουρα.τα γλυκα τα κοψα μπορω να πω

απο δω και περα σαλατουλες και φρουτακια κλπ.αλλα το μωρο δεν θελει και λιγο φαγητουλι μονο με αυτα θα μεγαλωσει.οχ παναγια μου.ασ βγει γερο το νινι μου και μετα βλεπουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συγγνωμη που γινομαι κακια αλλα δωσε μου 3λογους που εμεινες εγκυος!

δεν κανω πλακα!θελω να μου εξηγησεις αν ηταν συνηδιτο η απλα ετυχε!

απο κει και περα πες μου ηλικια και υψος!και γενικως πες μου ποσες φορες τρως μεσα στη μερα και κατι πολυ σημαντικο αν αθλεισε κ με τι ασχολεισε στη ζωη σου!

δεν κανω πλακα απαντησε με το χερι στη καρδια για να σου δωσω λυσεις σοβαρες!φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κακια δε νομιζω οτι γινεσαι κοπελιτσα μου.γιατι το λες αυτο.εμεινα εγκυοσ γιατι πολυ απλα ηθελα να κανω παιδακι και να μεγαλωσει η οικογενεια μου κατα ενα μελοσ.οσο γωια τα αλλα που ρωτησεσ ειμαι 1.60 .υψοσ και ημουνα 50 κιλα παντα.τωρα βεβαια ειμαι 58.τωρα δεν αθλουμε καθολου απλα περπαταω λιγο.ειμαι στα 34 ηλικια.και γενικα τρωω .πχψ το πρωι εφαγα μια τυροπιτα φαγητο δεν εχω φαει καθολου και ενα μπολ ποπ κορν και μια μπανανα συν ενα φυσικο χυμο πορτοκαλι.αυτα.μεχρι τωρα που ναι 6 το απογευμα.να μου πεισ τι το θελες το ποπ κορν.ελα ντε.τι να σου πω.ελπιζω να σε καλυψα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ωχ βρε κοπελια πλακα κανεις?για σοβαρεψου λιγο!θα μοιρασεις τα γευματα σου!με λιγα λογια θα τρω πολυ συχνα αλλα οχι ολα μαζι!

βασικο και κυριο πρεπει να τρως καθε τρεις ωρες!να δεις τι κλωτσιες ευχαριστησης θα τρως οταν το καταφερεις αυτο δε φανταζεσαι! το μωρακι σου για να μεγαλωσει χρειαζετεπολλα θρεπτικα συστατικα...αλλα αυτα και να μην του τα δωσεις μεσω της τροφης εσυ....μμμ συγγνωμη που στο λεω αλλα θα τα δωσει ο οργανισμος σου διοτι πολυ απλα εισαι σε δευτερη μοιρα τωρα!λοιπον ο λογος που θα τρως εισαι εσυ!για να μην παρεις κιλα τα οποια δεν θα οφειλοντε σε εγκυμοσυνη αλλα θα ειναι λογω φαγητου...θα μοιρασεις τα γευματα σου δικαια και θα βρεις σνακ τα οποια να ειναι υγειηνα αλλα και να τα τρως με ορεξη!

ενα μεγαλο πρεπει:καθε τρεις ωρες να τρως εστω και μια φρυγανια διοτι ο οργανισμος μας παραγει καποια οξεα τα οποια δεν κανει να τα λαβει το μωρακι...για πολλους λογους!

λοιπον...ειναι ο πιο λαθος καιρος για διαιτα αλλα ο καλυτερος για διατροφη!!!εχεις παρει οκτω κιλα,δε ξερω σε ποιο τρημινο εισαι ομως!

ενα φαουλ που εχεις κανει ειναι η ελειψη ασκησης!

τα ποπ κορν σε διαβεβαιωνω οτι ειναι ενα ομορφο σνακ αρκει να μην κανεις καταχρηση στο αλατι!

απεφευγε τα φαγητα που κρυβουν μεσα το αλατι οπως η τυροπιτα!ειναι μια καλη περιοδος για σουπες!κανει υπερκαταναλωση υγρων!οχι διαιτα!θα τρως τροφες που θα ειναι οσο πιο αθωες γινεται!

σε ποιο μηνα εισαι αληθεια???

επισης μην αφησεις το αγχος να σου παρει το μυαλο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πραγματικα μιλας πολυ καλα.ευχαριστω για τισ συμβουλεσ σου.ειμαι στον 6ο μηνα, τωρα μπηκα κατι μερεσ.θα τα κοιταξω ολα αυτα που ειπεσ παντωσ.σε ευχαριστω παρα πολυ να σαι καλα. :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειναι ιδεα μου η δεν εχεις φαει τιποτα σε κρεας-ψαρι-θαλασσινο-ψαχνο τελος παντων???

χωρις πλακα μην μπεις στο τρυπακι οτι πρεπει να τρως για 2τρεις!χαχαχαχα πρεπει να τρως για σενα!εαν δεν θωρακισεις εσυ τον οργανισμο σου...τοτε κλαφτα!απο κατασκευαστικο λαθος ο οργανισμος εχει μαθει να τρεφει τον ξενιστη και εαν δεν λαμβανεις τς θρεπτικες ουσιες που χρειαζεσαι θα καταλληξης μια φαφουτο μαμα με γερασμενα κοκκαλα!ολο το ασβεστιο αυτη τη στιγμη τρεχει προς το μωρακι και εσυ μενεις πισω με αποτελεσμα να κινδυνευεις να εχεις προβλημα με τα δοντακια και τα κοκαλακια σου!μπρρρρ!

φαε και πρωτεινες,τις χρειαζεσαι για να εισαι δυνατη!ενα παραδειγμα ειναι να παρεις ενα ομορφο κοτοπουλακι και να βαλεις κομματακια στη σαλατα σου!αν νηστευεις βαλε γαριδουλες που ειναι και νοστιμες!αλλλα μια σκετη σαλατα ειναι πολυ φτωχο γευμα φιλεναδα!

οσο για τα κιλα,θα τα χασεις!

εντελως τυχαια εμαθα οτι αν θηλαζεις κανεις καλυτερες καυσεις!χαχαχαχα τι σου θυμιζω τωρα!

σοβαρα πρεπει να πεισμωσεις διοτι τα παραπανισια κιλα οχι μονο θα σε παιδεψουν αλλα κανουν κακο κ στο μωρο!προς το παρον παντως μην φοβασαι,εχεις περιθωριο στο μηνα που εισαι!φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι μου θυμισες ε? χαχαζα δεν πειραζει.να σου πω απλα οτι ψαρι το σιχαινομαι και το κρεασ δεν μπορω μπιαχ τουλαχιστον οχι πολυ.αυτα απο πριν οχι τωρα βεβαια.και γιαουρτακια τρωω που μου πες.παντωσ να σαι καλα σε ευχαριστω πολυ.(α μου αρεσουν κουνουπιδια καροτα κλπ βραστα,αλλα ποσο να φαω τετοια ε.) φιλακια πολλαααααααααα :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ψαρι δεν τρως,κρεας δε θες...εμ τοτε συγγνωμη αλλα θα πρεπει να φας οσπρια!κατι ντε!

να κατι χρησιμο για σημερα:

παστιτσιο με σπανακι

Συστατικά

1 πακέτο μακαρόνια χοντρά ή πέννες

λίγο βούτυρο

Γεμιση

1 κίλο σπανάκι

1 μεγάλο κρεμύδι ψιλοκομένο

1 ματσάκι μάιντανο ψιλοκομένο

1/2 ματσάκι άνιθο ψιλοκομένο

αλάτι

πιπέρι

ελαιόλαδο

Μπεσαμέλ

100 γρ.βούτυρο

100 γρ.αλεύρι

1 lt γάλα

αλάτι

πιπέρι

μοσχοκάριδο

λίγη φρυγανιά τριμένη

Οδηγίες

1.Βάζουμε το λάδι με το κρεμύδι στο τηγάνι σε δυνατή φωτιά να μαραθεί.

2.Προσθέτουμε το σπανάκι, μαζί με τα νερά που κράτησε από το πλησιμο, κλείνουμε το καπάκι και το αφήνουμε να μαραθεί.

3.Προσθέτουμε τέλος το μάιντανο, το άνιθο, αλάτι, πιπέρι, ανακατεύουμε και κλείνουμε το μάτι. Το αφήνουμε επανω άλλα 5 λεπτά.

4.Το στραγγίζουμε και είναι έτοιμο.

5.Βράζουμε τα μακαρόνια στο ζωμό από το σπανάκι αφού προσθέσουμε όσο νέρο χρειάζεται, αλάτι, πιπέρι. Προσέχουμε τα μακαρόνια να είναι altente.

6.Βουτυρώνουμε ένα μεγάλο ταψί.

7.Ρίχνουμε τα μισά μακαρόνια στο ταψί και από πάνω απλώνουμε τη γέμιση. Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα μακαρόνια.

8.Βάζουμε το βούτυρο να λιώσει.Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε. Κατεβάζουμε από το μάτι και ρίχνουμε λίγο-λίγο το γάλα ενώ δεν σταματάμε να ανακατεύουμε για να μη σβολιάσει. Τη βάζουμε και πάλι στο μάτι και ανακατεύουμε μεχρι να δέσει. Άλατι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο και... έτοιμη και η μπεσαμέλ.

9.Βάζουμε τη μπεσαμέλ από πάνω και αφού την πασπαλίσουμέ με λιγή φρυγανιά τριμένη την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.

το ειχα κανει μια περιοδο που ο καλος μου δεν ηθελε να τρωμε κρεατα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΗΡΑ 16 ΚΙΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΩΩ ΒΛΑΚΙΕΣ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ.ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΑ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑ.

ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ 55 ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΓΥΟΣ ΕΙΜΟΥΝ 58.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΚΙΛΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙΣ.

ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ.

ΑΛΛΑ ΣΥΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΤΡΩΓΑ ΣΩΣΤΑ.

-ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ

-ΦΡΟΥΤΑ

-ΟΣΠΡΙΑ,ΣΠΑΝΑΚΟΡΙΖΟ

-ΨΑΡΙ ΙΔΙΩΣ ΣΡΔΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ Ω3 ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ.

-ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ

-ΔΜΑΣΚΗΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ

-ΜΟΣΧΑΡΙ(ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ)

-ΑΥΓΑ *ΒΡΑΣΤΑ* ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΒΙΤΑΜΗΝΕΣ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕ ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ

ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΠΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΦΟΜΑΙ

ΣΩΣΤΑ ΕΤΣΙ ΕΒΑΛΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΤΡΩΓΑ ΚΑΙ ΕΝΟΙΩΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΒΛΑΚΕΙΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΑ ΠΗΡΑ 16 ΚΙΛΑ.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝ ΕΤΡΩΓΑ ΠΧ ΓΛΥΚΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΙΛΑ

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΥΓΕΙΗΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΡΗΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΜΗΝ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙΣ ΠΧ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ Ή FAST FOOD KOK.

KALH EGKYMOSYNH NA EXEIS

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ε δεν ειναι και πολλα, ενταξει εισαι..τρωγε γαλακτομικα με χαμηλα λιπαρα, οχι τηγανητα, πολλα φρουτα και σαλατες και απεφευγε να τρως εξω, τα γλυκα, και τα πατατογαριδακιοποπκορονειδη!!! Και περπατημα, καλο κανει!Παντως μην αγχωνεσαι, προσεχε οσο γινεται. Με το καλο!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δυστυχώς αυτό είναι ένα θέμα που με απασχολεί και εμένα πολύ από χθές.

Μέχρι τον 4ο είχα πάρει 5 κιλά ,στον 5ο λόγω εορτών πήρα άλλα 4 και χθές που πήγα στον γιατρό (είμαι στην 28η βδομάδα) με ζύγισε και έφτασα τα 11.

Τα κιλά μου ήταν πάντα από 50-55.Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με 54 και έφτασα 65!!Μου φαίνεται τρελλό νούμερο.

Το κακό με εμένα ήταν οτι δεν έτρωγα πολύ αλλά ετρωγα ώς εξής:

1 τόστ και 1 ΄χυμό πορτοκάλι το πρωί

1 σοκολάτα ρόφημα το μεσημεράκι

φαγητό μετά τις 19:30 και ξάπλωνα κατά τις 21:00

O γιατρός βέβαια μόλις το άκουσε μόνο που δεν με έβρισε.Μου είπε αν δεν τρώω 5 φορές την ημέρα με μεσημεριανό και όχι μετά τις 19¨30 που τρώω θα ξεπεράσω τα 14 κιλά που είχαμε για maximum.

Exω θορυβηθεί αρκετά οπότε από σήμερα αποφάσισα να κάνω σωστή διατροφή μπάς και περισώσω τίποτα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τελικα δεν ειμαι η μονη ε? βασανο μεγαλο.και γω προσπαθω να κοψω λιγο τα γλυκα λιγο απο δω λιγο απ κει.ε δεν μπορει κατι θα σωθει :(:(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω μεχριτον τεταρτο ειχα χασει 5 κιλα λογω εμετων..απο κει και μετα εβαλα 3,αλλα λιγο αποτομα και αρχισε να με ποναει η μεση μου,και να νιωθω βαρια..δεν θελω να παρω κιλα δεδομενου οτι ειχα βαλει 12 κιλα με το γαμο,πριν μεινω εγκυος..

μαμα χινα εχεις κατι σε ασκησεις για εγκυους???για τη μεσουλα κυριως,η και για ανωδυνο τοκετο γιατι οχι???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια, καλησπέρα και από εμένα!!!Και εγώ έχω ένα θέμα με τα κιλά!Ξεκίνησα με νορμάλ βάρος (60 κιλά) και ενώ προσέχω πολύ τη διατροφή μου (5 γεύματα, δημητριακά, χυμόύς πορτοκαλιών, μαγειρευτά, 8 ποτήρια νερό, καθόλου γλυκά - άλλωστε ποτέ δε μου άρεσαν- τελευταίο γεύμα στις 9), μπορεί να τρώω και λιγότερο από πριν, τώρα είμαι στην 23 εβδομάδα και πήρα 6 κιλά!!! :woohoo: :woohoo: Είναι φυσιολογικό;

Σημείωση: ο γιατρός δε με αφήνει ακόμη να περπατάω παρά μόνο ένα τέταρτο γιατί είχα συσπάσεις στη μήτρα κατά τους πρώτους τέταρτους μήνες.

Τι δεν κάνω σωστά;Καμία βοήθεια;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια. Σύμφωνα με το βιβλίο που διάβαζα στην εγκυμοσύνη μου, μια έγκυος θα πρέπει να παίρνει μισό κιλό κάθε μήνα στο α τρίμηνο, ένα κιλό το μήνα στο β' και 1,5 κιλό στο γ'. Αλλα ειλικρινά πιστέυω ότι έχει να κάνει και με τον οργανισμό της κάθε κοπέλας. Εγώ πχ στην α' εγκυμοσύνη πήρα 14 κιλά και στη β' 12. Και έτρωγα πολύ φαγητο και γλυκά και απ'όλα. Αν βλέπεις και παχαίνεις επικίνδυνα μην κάνεις απλά καταχρήσεις! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αλκοστ οι πιο ωραιες ασκησεις ειναι στη γιογκα!γενικως μια ομορφη ασκηση ειναι μια που βοηθαει και για το περινεο ωστε να ειναι γυμνασμενο και ελαστικο ειναι αυτη που εισαι ανασκελα με τα ποδια λυγισμενα και σηκωνεις το πωπο σου!αυτη βοηθαει και στη μεση! για περισσοτερες θα προσπαθησω να σας βαλω φωτος πιο μετα!!!

μην σας αγχωνουν τοσο τα κιλα οσο η ποιοτιτα του φαγητου που τρωτε!καλημερααααα ολη μερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...