Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΧΤΕΣ ΕΚΑΝΑ ΩΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑ 11 ΩΑΡΙΑ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΛΟΓΟ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟ 3 ΠΟΥ ΩΡΙΜΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ 2. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ. ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΤΙΣ 11 ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ.ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ. ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ!

Δημοσίευση

Κοριτσακι καλημερα!!Ηρεμησε οτι ειναι να γινι θα γινει κοπελα μου..Και ενα εμβρυακι αρκει για να πετυχουμε τον στοχο μας!!Η ανατομια σου δεν φαινοταν απο το υπερηχο ωστε να σε αφησει μια δυο μερες να ωριμασουν περισσοτερα ωοθυλακια??

Να σκεφτεσαι θετικα και ολα θα πανε καλα!!!

Φιλακια

Δημοσίευση

Εεεε αυτό δεν το χω ξανακούσει!!!! Μήπως είναι ανίδεος;;;; Ακου κουνιόταν η κοιλιά....Μήπως να μην ανέπνεες καθόλου...Απαράδεκτος και ακόμη πιο απαράδεκτη η δικαιολογία του...

Σου εύχομαι να γίνεις μανούλα και αυτό γίνεται και με ένα....

Δημοσίευση

Ουτε εγω!!!!Αν ειναι δυναον ρε γαμωτο..παιζουν με τα νευρα μας με την τσεπη μας σκετη εκμεταλλευση!!!

Ακους εκει κουνιοταν η κοιλια σου???Ο Χριστος κ η Παναγια!!!

Σε ποιον γιατρο πηγες κοπελα μου???Αν θες μας λες..

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ 2! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΠΕΡΗΜΕΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ. ΘΕΛΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!

Δημοσίευση

Ο δικός μου γιατρός λέει, ποιότητα όχι ποσότητα, στα είπα και σε πμ. Με το καλό κοριτσάκι μου να γίνει η εμβρυομεταφορά και να μας λές μόνο ευχάριστα. Είναι ψυχοφθόρες καταστάσεις και δεν θέλουν πανικό.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @ΜαρίαΔημήτρης μπραβο σας κοριτσι μου βλεπω εχετε μπει σε προγραμμα εσεις. Εγω τωρα προσπαθω να δουλεψω λιγο θηλαστρο μηπως αυξησω την παραγωγη γιαυι βλεπω αποτελεσμα. Ομως μαλλον πρεπει να προσεξω λιγο τη διατροφη μ γιατι χθες προχθες π εφαγα φασολακια μαλλον τον ενοχλησαν κι αυτον. Το χω γαιδουρησει τελειως με τη διατροφη κοριτσια. 
    • Αxου μπραβο @Maria98 περαστικα σας ολα πηγαν μια χαρα με τη μπουμπου δοξα τω Θεω. Εμεις οσο ελειπες περασαμε λιγο δυσκολα με τα μπεμπινια μας γιατι εχουν λιγο γκρινιτσα. @Diwni μου ολες τα ιδια περναμε οπως το λες και ειναι πολυ ενθαρρυντικο αυτο ειδικα για τις πρωταρες γιατι ωρες ωρες απελπιζομαι. Παντως ρε κοριτσια αλλαζει πολυ γρηγορα το μωρο και εμφανισιακα αλλα και στη συμπεριφορα, το κλαμα κλπ. Του παιρνω το μπιμπερο για να τον ρεψω ενδιαμεσα στο γευμα και παταει κλαματα σαν να μου λεει μη με κοβεις πταν τρωω βλαμμενη🤣. 
    • Αχ τώρα το είδα. Κι εγώ μετά από βιοχημική είχε αλλάξει ο επόμενος κύκλος μου. Άρα μπορεί να ήταν αυτό, μπορεί και εγκυμοσύνη με καθυστερημένη σύλληψη. Τι έγινε τελικά;
    • Εγώ το βλέπω για θετικό πάντως σίγουρα θα δείξει καλύτερα σε 1-2 μέρες αλλά πιστεύω πως είναι + αν και δεν έχω δοκιμάσει τα one step  Περιμένουμε το επόμενο με αγωνία ! 🥰
    • Ρε σεις κατατοπιστε με λίγο, στα 3 σε 1, ένα είναι το καρότσι, ένα είναι το κάθισμα για το αυτοκίνητο (με το οποίο το παίρνουμε από την κλινική μετά τη γέννα;) και ένα είναι η καλαθουνα που μπαίνει στο καρότσι από νεογέννητο μέχρι 6 μηνών περίπου; Χωρίς την καλαθουνα αυτή όμως το μωρό πώς θα μπει νεογέννητο στο καρότσι;   
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...