Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΧΤΕΣ ΕΚΑΝΑ ΩΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑ 11 ΩΑΡΙΑ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΛΟΓΟ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟ 3 ΠΟΥ ΩΡΙΜΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ 2. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ. ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΤΙΣ 11 ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ.ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ. ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ!

Δημοσίευση

Κοριτσακι καλημερα!!Ηρεμησε οτι ειναι να γινι θα γινει κοπελα μου..Και ενα εμβρυακι αρκει για να πετυχουμε τον στοχο μας!!Η ανατομια σου δεν φαινοταν απο το υπερηχο ωστε να σε αφησει μια δυο μερες να ωριμασουν περισσοτερα ωοθυλακια??

Να σκεφτεσαι θετικα και ολα θα πανε καλα!!!

Φιλακια

Δημοσίευση

Εεεε αυτό δεν το χω ξανακούσει!!!! Μήπως είναι ανίδεος;;;; Ακου κουνιόταν η κοιλιά....Μήπως να μην ανέπνεες καθόλου...Απαράδεκτος και ακόμη πιο απαράδεκτη η δικαιολογία του...

Σου εύχομαι να γίνεις μανούλα και αυτό γίνεται και με ένα....

Δημοσίευση

Ουτε εγω!!!!Αν ειναι δυναον ρε γαμωτο..παιζουν με τα νευρα μας με την τσεπη μας σκετη εκμεταλλευση!!!

Ακους εκει κουνιοταν η κοιλια σου???Ο Χριστος κ η Παναγια!!!

Σε ποιον γιατρο πηγες κοπελα μου???Αν θες μας λες..

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ 2! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΠΕΡΗΜΕΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ. ΘΕΛΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!

Δημοσίευση

Ο δικός μου γιατρός λέει, ποιότητα όχι ποσότητα, στα είπα και σε πμ. Με το καλό κοριτσάκι μου να γίνει η εμβρυομεταφορά και να μας λές μόνο ευχάριστα. Είναι ψυχοφθόρες καταστάσεις και δεν θέλουν πανικό.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...