Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ 4 ΜΗΝΩΝ ΨΑΞΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ..

ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΚΑΤΑΤΜΗΣΗΣ ΤΟΥ DNA..

ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.

ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ?

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Δημοσίευση

Ξέρω ότι μπορεί να βελτιωθεί με βιταμίνη C θυμάμαι και φαρμακευτική αγωγή...Ψάξε λίγο στο internet. Το καλύτερο βέβαια είναι να μιλήσετε με ένα ενδοκρινολόγο. Εμένα τον άντρα μου τον είχε παρακολουθήσει ενδοκρινολόγος στο Έλενα και μας είχε προτείνει και το συγκεκριμένο τεστ λόγω υψηλού ποσοστού ανώμαλων μορφών αλλά είχε βγεί ευτυχώς πολύ καλό.

Δημοσίευση

water γεια σου και πάλι,

ψάχνοντας λίγο στο internet βρήκα ότι με 1 g βιταμίνης C και 1 g βιταμίνης E καθημερινά για 2 μήνες βελτιώθηκε σημαντικά το ποσοστό κατάτμησης DNA. Σου στέλνω ένα σχετικό link

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15867002

Φιλιά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...